Üdv a fórumlakóknak és a látogatóknak.
Nagyobbra váltás miatt fájó szívvel eladnám 2005. 10. havi (2006 modellév) 1.6 16V (109Le) Platinum felszereltségű ezüst-metál megkímélt Lacettimet. Platinum (digitális klíma, 4 légzsák, elektromos ablak elöl hátul, elektromos tükrök, színezett üveg, kipörgésgátó, sebességfüggő szervó, bőrözött kormány és váltó (nem foszlik), esőérzékelős ablaktörlő, cd-táras kormányról vezérelhető gyári hi-fi, ködlámpa, kf felnik újszerű bridgestone turanza gumikkal, gerinctámasz az első ülésekben, könyöklő elöl-hátul stb...) felszereltség kiegészítve: tolató radar, automatikus ledes menetfény (nem gagyi, engedélyes, szabályosan elhelyezve és bekötve), 4 gyári lemezfelni téli gumiknak (gumi nélkül), xenon szett (nem vakítós, ha kell percek alatt visszaállítható az eredeti), hővédő fóliázás körbe (engedélyes). Szervízköny vezetve, frissen szervizelve, vezérlés és vízpumpa 1 éve cserélve. Beltér újszerű. Garázsban tartottam, vigyáztam rá, csak castrol 5W-40 full szintetikus olajat kapott, csereciklus alatt olajat nem eszik, kiváló motor, EGR lezárva - hibátlan működés. Első tulajtól, km óra nem mahinált. 170e km-et tettünk meg együtt, hiba nélkül. Nagyon vigyáztam rá, ha akarnám 2/3-át "letagadhatnám" a megtett km-nek, állapota alapján nem kételkedne senki (de nem ez a célom). Az eddigi legjobb és legmegbízhatóbb új autóm, ami sajnos a piacon kevéssé megbecsült, pedig mind kényelemben, mind megbízhatóságban üti az astrákat, C4-eket, meganokat, fabiakat....
Nem akarom sokáig árulni, nincsenek elszállt elvárásaim. Ha valaki érdeklődik, itt megtalál:
nagyharcos@freemail.hu