baroti
|
|
« Hozzászólás #660 Dátum: 2012. Június 14. - 08:37:59 » |
|
Ebben a platinumban nincs kormányról vezérelhető rádió és tempomat??? Es miert csak vezeto oldali legzsak van az enyemben 4 lufi talalhato, igaz igy tobbszor jon elo a lufi lampa is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #661 Dátum: 2012. Június 14. - 08:39:57 » |
|
Ebben a platinumban nincs kormányról vezérelhető rádió és tempomat??? Es miert csak vezeto oldali legzsak van az enyemben 4 lufi talalhato, igaz igy tobbszor jon elo a lufi lampa is a leírás el van írva/1 légzsákkal nem létezett amúgy ha megnézed a képeket van az ülésben is/,benzinesben nincs tempomat,a rádió már nem gyári ha megnézed ezért nem vezérli és valószinűleg levették
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Június 14. - 08:42:03 írta sebike »
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #662 Dátum: 2012. Június 14. - 08:42:49 » |
|
A képen egy imperiál- kék autó látható, a szövegben meg sötét-zöld szerepel. A szöveg alapján nem rossz, de az ilyet látni kéne, kipróbálni, és mivel kereskedő adja, valahogy a régi tulajt is meg kéne kérdezni. (Forgalmiban kiolvasható!). Szakszervizben leinformálni is szükséges volna, ha van rá mód. Sok sikert hozzá! Én náluk vettem meg az enyémet. Kereskedő. Nem kell feltétlenül mindent elhinni nekik - pl: szín ...és a szervizkönyvnek is érdemes utána nézni. Egyébként én nem azt venném ha már ott és ha már Lacetti: http://www.hasznaltauto.hu/auto/chevrolet/lacetti/chevrolet_lacetti_2.0_d_elite_ac_120le_-_6l_100km-5855006Lehet szebb amit te linkeltél, de éhes fajta és cserébe nem is megy jól... Azzal meg egyet ertek, hogy ehes fajta, de hogy nem megy jol azt bizony vitatnam ezerrel Na meg az ehsegire is van megoldas, pl GPL, vagy ha jobban tetszik LPG
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #663 Dátum: 2012. Június 14. - 08:43:46 » |
|
A képen egy imperiál- kék autó látható, a szövegben meg sötét-zöld szerepel. A szöveg alapján nem rossz, de az ilyet látni kéne, kipróbálni, és mivel kereskedő adja, valahogy a régi tulajt is meg kéne kérdezni. (Forgalmiban kiolvasható!). Szakszervizben leinformálni is szükséges volna, ha van rá mód. Sok sikert hozzá! Én náluk vettem meg az enyémet. Kereskedő. Nem kell feltétlenül mindent elhinni nekik - pl: szín ...és a szervizkönyvnek is érdemes utána nézni. Egyébként én nem azt venném ha már ott és ha már Lacetti: http://www.hasznaltauto.hu/auto/chevrolet/lacetti/chevrolet_lacetti_2.0_d_elite_ac_120le_-_6l_100km-5855006Lehet szebb amit te linkeltél, de éhes fajta és cserébe nem is megy jól... dizelt csak olyan vegyen aki fenn is tudja tartani nem eszik kevesebbet de cserébe megy a fenntartási költsége 2-3 szor annyi mint a benzinesnek!
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #664 Dátum: 2012. Június 14. - 08:44:58 » |
|
Ebben a platinumban nincs kormányról vezérelhető rádió és tempomat??? Es miert csak vezeto oldali legzsak van az enyemben 4 lufi talalhato, igaz igy tobbszor jon elo a lufi lampa is a leírás el van írva/1 légzsákkal nem létezett amúgy ha megnézed a képeket van az ülésben is/,benzinesben nincs tempomat,a rádió már nem gyári ha megnézed ezért nem vezérli és valószinűleg levették Ez a tutti ,
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #665 Dátum: 2012. Június 14. - 08:54:44 » |
|
A képen egy imperiál- kék autó látható, a szövegben meg sötét-zöld szerepel. A szöveg alapján nem rossz, de az ilyet látni kéne, kipróbálni, és mivel kereskedő adja, valahogy a régi tulajt is meg kéne kérdezni. (Forgalmiban kiolvasható!). Szakszervizben leinformálni is szükséges volna, ha van rá mód. Sok sikert hozzá! Én náluk vettem meg az enyémet. Kereskedő. Nem kell feltétlenül mindent elhinni nekik - pl: szín ...és a szervizkönyvnek is érdemes utána nézni. Egyébként én nem azt venném ha már ott és ha már Lacetti: http://www.hasznaltauto.hu/auto/chevrolet/lacetti/chevrolet_lacetti_2.0_d_elite_ac_120le_-_6l_100km-5855006Lehet szebb amit te linkeltél, de éhes fajta és cserébe nem is megy jól... dizelt csak olyan vegyen aki fenn is tudja tartani nem eszik kevesebbet de cserébe megy a fenntartási költsége 2-3 szor annyi mint a benzinesnek! Eggyet ertek, nekem volt dizel, igaz nem ezekbol a modernebbekbol, de amit az uzemanyagon sporoltam azt ra koltottem mas teren , meregdraga, izzogyertyak, szurok, stb es akkor meg nem elhanyagolhato a teli viszonyokra valo erzekenyseg-igenyesseg , meleg garazs, jo uzemanyag
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
attosz1120
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #666 Dátum: 2012. Június 14. - 09:23:44 » |
|
Nagyon szépen köszönöm a rengeteg választ!Sokat segítettetek, még nem döntöttem!:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #667 Dátum: 2012. Június 14. - 09:34:27 » |
|
A képen egy imperiál- kék autó látható, a szövegben meg sötét-zöld szerepel. A szöveg alapján nem rossz, de az ilyet látni kéne, kipróbálni, és mivel kereskedő adja, valahogy a régi tulajt is meg kéne kérdezni. (Forgalmiban kiolvasható!). Szakszervizben leinformálni is szükséges volna, ha van rá mód. Sok sikert hozzá! Én náluk vettem meg az enyémet. Kereskedő. Nem kell feltétlenül mindent elhinni nekik - pl: szín ...és a szervizkönyvnek is érdemes utána nézni. Egyébként én nem azt venném ha már ott és ha már Lacetti: http://www.hasznaltauto.hu/auto/chevrolet/lacetti/chevrolet_lacetti_2.0_d_elite_ac_120le_-_6l_100km-5855006Lehet szebb amit te linkeltél, de éhes fajta és cserébe nem is megy jól... dizelt csak olyan vegyen aki fenn is tudja tartani nem eszik kevesebbet de cserébe megy a fenntartási költsége 2-3 szor annyi mint a benzinesnek! Eggyet ertek, nekem volt dizel, igaz nem ezekbol a modernebbekbol, de amit az uzemanyagon sporoltam azt ra koltottem mas teren , meregdraga, izzogyertyak, szurok, stb es akkor meg nem elhanyagolhato a teli viszonyokra valo erzekenyseg-igenyesseg , meleg garazs, jo uzemanyag a régi és a modern diesel esetén a fenntartási költség össze sem hasonlítható olaj minőség,porlasztó/100.000ft os tétel/db,nagynyomású szívattyú 3-500.000ft részecskeszűrő szintén több százezer/
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #668 Dátum: 2012. Június 14. - 09:35:52 » |
|
Nagyon szépen köszönöm a rengeteg választ!Sokat segítettetek, még nem döntöttem!:)
1,8as Platinum kombit/2005-ös 86000km/ tudok friss szervizzel friss műszakival ha érdekel a profilomban lévő számon elérsz
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #669 Dátum: 2012. Június 16. - 08:19:05 » |
|
A képen egy imperiál- kék autó látható, a szövegben meg sötét-zöld szerepel. A szöveg alapján nem rossz, de az ilyet látni kéne, kipróbálni, és mivel kereskedő adja, valahogy a régi tulajt is meg kéne kérdezni. (Forgalmiban kiolvasható!). Szakszervizben leinformálni is szükséges volna, ha van rá mód. Sok sikert hozzá! Én náluk vettem meg az enyémet. Kereskedő. Nem kell feltétlenül mindent elhinni nekik - pl: szín ...és a szervizkönyvnek is érdemes utána nézni. Egyébként én nem azt venném ha már ott és ha már Lacetti: http://www.hasznaltauto.hu/auto/chevrolet/lacetti/chevrolet_lacetti_2.0_d_elite_ac_120le_-_6l_100km-5855006Lehet szebb amit te linkeltél, de éhes fajta és cserébe nem is megy jól... dizelt csak olyan vegyen aki fenn is tudja tartani nem eszik kevesebbet de cserébe megy a fenntartási költsége 2-3 szor annyi mint a benzinesnek! Eggyet ertek, nekem volt dizel, igaz nem ezekbol a modernebbekbol, de amit az uzemanyagon sporoltam azt ra koltottem mas teren , meregdraga, izzogyertyak, szurok, stb es akkor meg nem elhanyagolhato a teli viszonyokra valo erzekenyseg-igenyesseg , meleg garazs, jo uzemanyag Akkor nekem miért éri meg jobban az offal járni és a lacsi miért pihen 1,5 éve?
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #670 Dátum: 2012. Június 16. - 10:56:18 » |
|
A képen egy imperiál- kék autó látható, a szövegben meg sötét-zöld szerepel. A szöveg alapján nem rossz, de az ilyet látni kéne, kipróbálni, és mivel kereskedő adja, valahogy a régi tulajt is meg kéne kérdezni. (Forgalmiban kiolvasható!). Szakszervizben leinformálni is szükséges volna, ha van rá mód. Sok sikert hozzá! Én náluk vettem meg az enyémet. Kereskedő. Nem kell feltétlenül mindent elhinni nekik - pl: szín ...és a szervizkönyvnek is érdemes utána nézni. Egyébként én nem azt venném ha már ott és ha már Lacetti: http://www.hasznaltauto.hu/auto/chevrolet/lacetti/chevrolet_lacetti_2.0_d_elite_ac_120le_-_6l_100km-5855006Lehet szebb amit te linkeltél, de éhes fajta és cserébe nem is megy jól... dizelt csak olyan vegyen aki fenn is tudja tartani nem eszik kevesebbet de cserébe megy a fenntartási költsége 2-3 szor annyi mint a benzinesnek! Eggyet ertek, nekem volt dizel, igaz nem ezekbol a modernebbekbol, de amit az uzemanyagon sporoltam azt ra koltottem mas teren , meregdraga, izzogyertyak, szurok, stb es akkor meg nem elhanyagolhato a teli viszonyokra valo erzekenyseg-igenyesseg , meleg garazs, jo uzemanyag Akkor nekem miért éri meg jobban az offal járni és a lacsi miért pihen 1,5 éve? Valamiért biztosan, de a feltételezésekben inkább nem bonyolódnék bele , örvendek hogy neked így jobb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #671 Dátum: 2012. Június 16. - 13:30:12 » |
|
A képen egy imperiál- kék autó látható, a szövegben meg sötét-zöld szerepel. A szöveg alapján nem rossz, de az ilyet látni kéne, kipróbálni, és mivel kereskedő adja, valahogy a régi tulajt is meg kéne kérdezni. (Forgalmiban kiolvasható!). Szakszervizben leinformálni is szükséges volna, ha van rá mód. Sok sikert hozzá! Én náluk vettem meg az enyémet. Kereskedő. Nem kell feltétlenül mindent elhinni nekik - pl: szín ...és a szervizkönyvnek is érdemes utána nézni. Egyébként én nem azt venném ha már ott és ha már Lacetti: http://www.hasznaltauto.hu/auto/chevrolet/lacetti/chevrolet_lacetti_2.0_d_elite_ac_120le_-_6l_100km-5855006Lehet szebb amit te linkeltél, de éhes fajta és cserébe nem is megy jól... dizelt csak olyan vegyen aki fenn is tudja tartani nem eszik kevesebbet de cserébe megy a fenntartási költsége 2-3 szor annyi mint a benzinesnek! Eggyet ertek, nekem volt dizel, igaz nem ezekbol a modernebbekbol, de amit az uzemanyagon sporoltam azt ra koltottem mas teren , meregdraga, izzogyertyak, szurok, stb es akkor meg nem elhanyagolhato a teli viszonyokra valo erzekenyseg-igenyesseg , meleg garazs, jo uzemanyag Akkor nekem miért éri meg jobban az offal járni és a lacsi miért pihen 1,5 éve? A te dieseled nem a legmodernebb CRD részecskeszűrős változat! Nem szabad az almát a körtéhez hasonlítani, habár mindegyik gyümölcs!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #672 Dátum: 2012. Június 16. - 14:36:01 » |
|
A képen egy imperiál- kék autó látható, a szövegben meg sötét-zöld szerepel. A szöveg alapján nem rossz, de az ilyet látni kéne, kipróbálni, és mivel kereskedő adja, valahogy a régi tulajt is meg kéne kérdezni. (Forgalmiban kiolvasható!). Szakszervizben leinformálni is szükséges volna, ha van rá mód. Sok sikert hozzá! Én náluk vettem meg az enyémet. Kereskedő. Nem kell feltétlenül mindent elhinni nekik - pl: szín ...és a szervizkönyvnek is érdemes utána nézni. Egyébként én nem azt venném ha már ott és ha már Lacetti: http://www.hasznaltauto.hu/auto/chevrolet/lacetti/chevrolet_lacetti_2.0_d_elite_ac_120le_-_6l_100km-5855006Lehet szebb amit te linkeltél, de éhes fajta és cserébe nem is megy jól... dizelt csak olyan vegyen aki fenn is tudja tartani nem eszik kevesebbet de cserébe megy a fenntartási költsége 2-3 szor annyi mint a benzinesnek! Eggyet ertek, nekem volt dizel, igaz nem ezekbol a modernebbekbol, de amit az uzemanyagon sporoltam azt ra koltottem mas teren , meregdraga, izzogyertyak, szurok, stb es akkor meg nem elhanyagolhato a teli viszonyokra valo erzekenyseg-igenyesseg , meleg garazs, jo uzemanyag Akkor nekem miért éri meg jobban az offal járni és a lacsi miért pihen 1,5 éve? A te dieseled nem a legmodernebb CRD részecskeszűrős változat! Nem szabad az almát a körtéhez hasonlítani, habár mindegyik gyümölcs! Szerencsére nem a legmodernebb változat,és az elektronika azért ebből is repüt.Igy megbízható,nincs gond vele,izzítás sem kell(felesleges) csak üzemanyag ami gyúlékony.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #673 Dátum: 2012. Július 15. - 17:17:37 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #674 Dátum: 2012. Július 15. - 20:07:55 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|