Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #600 Dátum: 2011. November 25. - 12:53:50 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #601 Dátum: 2011. November 25. - 13:05:17 » |
|
Ha már ír ködlámpát, akkor ne legyen fénykép róla, ahol máris bukta. Amúgy meg 8 liter gáz az 840Ft? Hol? Ennyit a megbízható infókról egy hirdetésben. Amúgy meg mennyit is futott? Nyilván 42567km-t. Ja, és a család második autója, amit az anyuci használt bevásárlásra, és a gyerekért a suliba, ovódába. De akit érdekelne, hát meg kell nézni, kipróbálni, leellenőriztetni. Mert amúgy lehet jó is...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #602 Dátum: 2011. November 25. - 13:29:35 » |
|
Ha már ír ködlámpát, akkor ne legyen fénykép róla, ahol máris bukta. Amúgy meg 8 liter gáz az 840Ft? Hol? Ennyit a megbízható infókról egy hirdetésben. Amúgy meg mennyit is futott? Nyilván 42567km-t. Ja, és a család második autója, amit az anyuci használt bevásárlásra, és a gyerekért a suliba, ovódába. De akit érdekelne, hát meg kell nézni, kipróbálni, leellenőriztetni. Mert amúgy lehet jó is... Nem a kereskedői hülyeségekre gondoltam, amikor belinkeltem. Az árára, amin már haszonnak is kell lennie...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #603 Dátum: 2011. November 25. - 14:13:28 » |
|
Ha már ír ködlámpát, akkor ne legyen fénykép róla, ahol máris bukta. Amúgy meg 8 liter gáz az 840Ft? Hol? Ennyit a megbízható infókról egy hirdetésben. Amúgy meg mennyit is futott? Nyilván 42567km-t. Ja, és a család második autója, amit az anyuci használt bevásárlásra, és a gyerekért a suliba, ovódába. De akit érdekelne, hát meg kell nézni, kipróbálni, leellenőriztetni. Mert amúgy lehet jó is... Na ja...sérülésmentes, kevés kilométerrel...a kormány is csak a napsütéstől kopott meg...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #604 Dátum: 2011. November 25. - 15:43:45 » |
|
Ha már ír ködlámpát, akkor ne legyen fénykép róla, ahol máris bukta. Amúgy meg 8 liter gáz az 840Ft? Hol? Ennyit a megbízható infókról egy hirdetésben. Amúgy meg mennyit is futott? Nyilván 42567km-t. Ja, és a család második autója, amit az anyuci használt bevásárlásra, és a gyerekért a suliba, ovódába. De akit érdekelne, hát meg kell nézni, kipróbálni, leellenőriztetni. Mert amúgy lehet jó is... Na ja...sérülésmentes, kevés kilométerrel...a kormány is csak a napsütéstől kopott meg... Én holnap felhívom, hogy hol tankolnak gázt mert szeretnék én is odajárni, még innen Budafokról is megérné. Szerintem egy egyest lehagytak az elejéről a gáz árának.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #605 Dátum: 2011. November 25. - 18:35:57 » |
|
Ha már ír ködlámpát, akkor ne legyen fénykép róla, ahol máris bukta. Amúgy meg 8 liter gáz az 840Ft? Hol? Ennyit a megbízható infókról egy hirdetésben. Amúgy meg mennyit is futott? Nyilván 42567km-t. Ja, és a család második autója, amit az anyuci használt bevásárlásra, és a gyerekért a suliba, ovódába. De akit érdekelne, hát meg kell nézni, kipróbálni, leellenőriztetni. Mert amúgy lehet jó is... Na ja...sérülésmentes, kevés kilométerrel...a kormány is csak a napsütéstől kopott meg... Érdemes megnézni az ajtó tömítés állapotát is. Az enyém 230.000-nál sem néz így ki. És vajon mire szolgál az a kis kapcsoló a kormánytól balra? Egyébként kívülről jól néz ki a gép.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #606 Dátum: 2011. November 25. - 19:10:50 » |
|
Ha már ír ködlámpát, akkor ne legyen fénykép róla, ahol máris bukta. Amúgy meg 8 liter gáz az 840Ft? Hol? Ennyit a megbízható infókról egy hirdetésben. Amúgy meg mennyit is futott? Nyilván 42567km-t. Ja, és a család második autója, amit az anyuci használt bevásárlásra, és a gyerekért a suliba, ovódába. De akit érdekelne, hát meg kell nézni, kipróbálni, leellenőriztetni. Mert amúgy lehet jó is... Na ja...sérülésmentes, kevés kilométerrel...a kormány is csak a napsütéstől kopott meg... Érdemes megnézni az ajtó tömítés állapotát is. Az enyém 230.000-nál sem néz így ki. És vajon mire szolgál az a kis kapcsoló a kormánytól balra? Egyébként kívülről jól néz ki a gép. Az ülés is elég kiültnek látszik így képről.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #607 Dátum: 2011. November 25. - 19:36:37 » |
|
Ha már ír ködlámpát, akkor ne legyen fénykép róla, ahol máris bukta. Amúgy meg 8 liter gáz az 840Ft? Hol? Ennyit a megbízható infókról egy hirdetésben. Amúgy meg mennyit is futott? Nyilván 42567km-t. Ja, és a család második autója, amit az anyuci használt bevásárlásra, és a gyerekért a suliba, ovódába. De akit érdekelne, hát meg kell nézni, kipróbálni, leellenőriztetni. Mert amúgy lehet jó is... Na ja...sérülésmentes, kevés kilométerrel...a kormány is csak a napsütéstől kopott meg... Érdemes megnézni az ajtó tömítés állapotát is. Az enyém 230.000-nál sem néz így ki. És vajon mire szolgál az a kis kapcsoló a kormánytól balra? Egyébként kívülről jól néz ki a gép. Az ülés is elég kiültnek látszik így képről. És a kormány is kopott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #608 Dátum: 2011. November 25. - 19:45:20 » |
|
Ha már ír ködlámpát, akkor ne legyen fénykép róla, ahol máris bukta. Amúgy meg 8 liter gáz az 840Ft? Hol? Ennyit a megbízható infókról egy hirdetésben. Amúgy meg mennyit is futott? Nyilván 42567km-t. Ja, és a család második autója, amit az anyuci használt bevásárlásra, és a gyerekért a suliba, ovódába. De akit érdekelne, hát meg kell nézni, kipróbálni, leellenőriztetni. Mert amúgy lehet jó is... Na ja...sérülésmentes, kevés kilométerrel...a kormány is csak a napsütéstől kopott meg... Érdemes megnézni az ajtó tömítés állapotát is. Az enyém 230.000-nál sem néz így ki. És vajon mire szolgál az a kis kapcsoló a kormánytól balra? Egyébként kívülről jól néz ki a gép. Az nem kapcsoló, hanem a vonóhorog index-visszajelzője (zöld led). Nekem is arrafelé van, csak kicsit normálisabban és praktikusabban építették be.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #609 Dátum: 2011. November 25. - 23:18:44 » |
|
Szerintem ez a vas törött.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #610 Dátum: 2011. November 26. - 00:00:26 » |
|
Szerintem ez a vas törött.
Persze. Ilyen használatnál nem marad a fényezés ennyire újszerű...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
georgbob
|
|
« Hozzászólás #611 Dátum: 2011. November 26. - 13:52:46 » |
|
A kopott kormányról annyit, hogy nekem 80E van az autóban, de a kormány kinéz 400E Km-esnek...Annyira gagyi bőrből van, hogy csuda...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #612 Dátum: 2011. November 26. - 13:58:14 » |
|
A kopott kormányról annyit, hogy nekem 80E van az autóban, de a kormány kinéz 400E Km-esnek...Annyira gagyi bőrből van, hogy csuda...
nekem 100ezer fölött semmi baja, ellenben a váltógomb bőrje kikopott a hüvelykujjamnál :S
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #613 Dátum: 2011. November 26. - 23:37:42 » |
|
53000-nél nekem nem látszik rajta semmi különös...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #614 Dátum: 2011. November 28. - 15:33:54 » |
|
Ha már ír ködlámpát, akkor ne legyen fénykép róla, ahol máris bukta. Amúgy meg 8 liter gáz az 840Ft? Hol? Ennyit a megbízható infókról egy hirdetésben. Amúgy meg mennyit is futott? Nyilván 42567km-t. Ja, és a család második autója, amit az anyuci használt bevásárlásra, és a gyerekért a suliba, ovódába. De akit érdekelne, hát meg kell nézni, kipróbálni, leellenőriztetni. Mert amúgy lehet jó is... Na ja...sérülésmentes, kevés kilométerrel...a kormány is csak a napsütéstől kopott meg... Érdemes megnézni az ajtó tömítés állapotát is. Az enyém 230.000-nál sem néz így ki. És vajon mire szolgál az a kis kapcsoló a kormánytól balra? Egyébként kívülről jól néz ki a gép. Az nem kapcsoló, hanem a vonóhorog index-visszajelzője (zöld led). Nekem is arrafelé van, csak kicsit normálisabban és praktikusabban építették be. Az bizony kapcsoló. A kormány (és a sebváltó) bőr bevonata meg valóban nagyon gyenge. Nyilván függ a használat módjától a tartóssága. Nekem ~ 50.000 Km volt a gépben amikor már csúnyán nézett ki. Olyan olaszos anyag. Jól néz ki, de hamar tönkremegy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|