Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #480 Dátum: 2010. Május 20. - 08:22:03 » |
|
Nekem E85 két nap után megoldotta, fel a fejjel! Pedig már megvettem a gyújtókábeleket, hogy hátha az és most itt porosodik a dobozban.
Üdv.
amatőr kérdés: Mi ez az E85? Elsősorban üzemanyag. Növényi származékból előallitott alkohol amit benzinnel bekeverve árulnak egyes(pl:avia) benzinkutakon.(85% alkohol+25% benzin) 110%
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #481 Dátum: 2010. Május 20. - 08:23:27 » |
|
Nekem E85 két nap után megoldotta, fel a fejjel! Pedig már megvettem a gyújtókábeleket, hogy hátha az és most itt porosodik a dobozban.
Üdv.
amatőr kérdés: Mi ez az E85? Elsősorban üzemanyag. Növényi származékból előallitott alkohol amit benzinnel bekeverve árulnak egyes(pl:avia) benzinkutakon.(85% alkohol+25% benzin) 110% nah a válasz is amatőr lett. bocsi 15% benya.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
thomaso
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #482 Dátum: 2010. Május 20. - 10:32:53 » |
|
Üdv.
amatőr kérdés: Mi ez az E85? Elsősorban üzemanyag. Növényi származékból előallitott alkohol amit benzinnel bekeverve árulnak egyes(pl:avia) benzinkutakon.(85% alkohol+25% benzin) 110% nah a válasz is amatőr lett. bocsi 15% benya. Értem Ez másnéven a bio-etanol? Kockázat nélkül lehet tankolni vagy érdemes mondjuk csak minden 3.-4. tankolásnál ezt tankolni? gondolom már többször ki lett tárgyalva a téma, ígérem többet nem kérdezek, hanem visszaolvasok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #483 Dátum: 2010. Május 20. - 13:28:38 » |
|
Értem Ez másnéven a bio-etanol? Kockázat nélkül lehet tankolni vagy érdemes mondjuk csak minden 3.-4. tankolásnál ezt tankolni? gondolom már többször ki lett tárgyalva a téma, ígérem többet nem kérdezek, hanem visszaolvasok. Itt olvasgass. http://www.lacettiklub.hu/forum/index.php?topic=218.0Én tisztán nem tankolnám, de felesben elmegy vele az autó.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #484 Dátum: 2010. Május 20. - 21:56:22 » |
|
Értem Ez másnéven a bio-etanol? Kockázat nélkül lehet tankolni vagy érdemes mondjuk csak minden 3.-4. tankolásnál ezt tankolni? gondolom már többször ki lett tárgyalva a téma, ígérem többet nem kérdezek, hanem visszaolvasok. Itt olvasgass. http://www.lacettiklub.hu/forum/index.php?topic=218.0Én tisztán nem tankolnám, de felesben elmegy vele az autó. tisztán ne,felesben ha ovatos vagy ,1:4-be ha spórolni is akarsz az e85 javára.Folyamatosan tankolhatod.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Szeptember 17. - 15:33:28 írta Krisz »
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #485 Dátum: 2010. Szeptember 17. - 13:29:28 » |
|
Voltam a Gyulainál, megnéztem az új Merivát, és, ha már ott voltam, a használt kocsikat is. Hát Lacettiből jó pár volt, minden fajtából, kitűnő állapotban. 1,3 milkótól, 1,7-ig a 2-4 évesek, sőt volt túlraktározott új is. Ami viszont nagyon megtetszett: Chevrolet Epica, fullos, beleértve a bőrt is, dizelben, 3 évesen, 3 milláért, és mint az új, olyan volt, makulátlan. Szóval ez azt jelenti, hogy aki akar venni, az most jól jár, de eladnunk a kocsit nem szabad, menjen, ameddig csak megy. Az Epica kéne!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #486 Dátum: 2010. Szeptember 17. - 13:58:01 » |
|
Voltam a Gyulainál, megnéztem az új Merivát, és, ha már ott voltam, a használt kocsikat is. Hát Lacettiből jó pár volt, minden fajtából, kitűnő állapotban. 1,3 milkótól, 1,7-ig a 2-4 évesek, sőt volt túlraktározott új is. Ami viszont nagyon megtetszett: Chevrolet Epica, fullos, beleértve a bőrt is, dizelben, 3 évesen, 3 milláért, és mint az új, olyan volt, makulátlan. Szóval ez azt jelenti, hogy aki akar venni, az most jól jár, de eladnunk a kocsit nem szabad, menjen, ameddig csak megy. Az Epica kéne!
Az Epica-val nem vagy egyedül, de nekünk a bolthoz pakolható autó kell ezért vannak kombik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #487 Dátum: 2010. Szeptember 17. - 14:09:40 » |
|
Az Epica-val nem vagy egyedül, de nekünk a bolthoz pakolható autó kell ezért vannak kombik. Epicából kombi, mekkor a zsír lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #488 Dátum: 2010. Szeptember 21. - 20:54:14 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #489 Dátum: 2010. Szeptember 22. - 19:41:03 » |
|
Ez az autó is külföldről hozott? Honnan? Vagy itthoni első üzembe helyezésű? Hány tulaja volt eddig? Sérülése volt-e? Gumijai milyenek?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #490 Dátum: 2010. Szeptember 23. - 08:27:21 » |
|
Ez az autó is külföldről hozott? Honnan? Vagy itthoni első üzembe helyezésű? Hány tulaja volt eddig? Sérülése volt-e? Gumijai milyenek? Magyarországon forgalomba helyezett a legelső szériából való, mi vagyunk a második tulaja, az eleje volt sérült, a csomagtér ajtó meg a tető nem volt fújva, a többi elemen ágak által keletkezett karcolások voltak, ezért szinte körbe lett fújva. A gumik 80% körüliek. A kettő közül a jobboldali, Kint Nubiraként futottak a bal odali az kinti. http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/70/94/37094_1260032755.jpgA fekete diesel automata az is kinti. http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/70/94/37094_1279543064.jpg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Szeptember 23. - 08:35:00 írta sebijoe »
|
Naplózva
|
|
|
|
gabka
Teljes tag
Nem elérhető
2.0TCDI SW
|
|
« Hozzászólás #491 Dátum: 2010. November 14. - 23:39:49 » |
|
Sziasztok! Lecseréltem (vagyis 3 nap múlva lesz a csere ) szeretett kisautóm egy diesel sw-re(az majd kiderül,hogy jól tettem-e).Budapesten találtam.2008-as fehér,tetőablakos (utólagos),fóliázott,jelenleg 18e.km van benne(remélem) banki lefoglalt volt valami tűzoltó emberke volt a gazdája.Az érdekelne,hogy valaki nem ismeri-e véletlenül ennek az autónak a gazdáját?Lenne pár kérdésem hozzá! ::)Ha tudtok valamit értesítsetek! Sajnos kinőttük a HB-t, pedig tökéletes volt.Aki megveszi jól jár vele (45e.km)!!! Köszönettel:g.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #492 Dátum: 2010. December 01. - 13:57:00 » |
|
Nővérem eladná autóját: Renault Twingo Cinetic 1.2 16V, 75 LE, 2002-es évjárat, 40 000 km (!!!), 2. tulaj. Második autóként használt, metálbordó, el. ablak, el. tükör, rádió, kp-i zár, nemtom hány légzsák, nemtom van-e ABS. Klíma nincs benne. Szép állapotú, nagy becsben tartott, mindig márkaszervízbe vitték. Jelenleg téli gumival, mert az eredeti nyári gumik elöregedtek, mielőtt elkoptak volna (de megvannak!) . Terjesszétek, keressen privátban, akit érdekel. Az ár alku kérdése, jó lenne, ha még idén elmenne...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. December 01. - 14:32:57 írta Döme »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shark
|
|
« Hozzászólás #493 Dátum: 2010. December 01. - 18:25:01 » |
|
Sziasztok! Lecseréltem (vagyis 3 nap múlva lesz a csere ) szeretett kisautóm egy diesel sw-re(az majd kiderül,hogy jól tettem-e).Budapesten találtam.2008-as fehér,tetőablakos (utólagos),fóliázott,jelenleg 18e.km van benne(remélem) banki lefoglalt volt valami tűzoltó emberke volt a gazdája.Az érdekelne,hogy valaki nem ismeri-e véletlenül ennek az autónak a gazdáját?Lenne pár kérdésem hozzá! ::)Ha tudtok valamit értesítsetek! Sajnos kinőttük a HB-t, pedig tökéletes volt.Aki megveszi jól jár vele (45e.km)!!! Köszönettel:g. szia! Ha véletlenül ebben az autóban gondolkodsz: http://www.hasznaltauto.hu/auto/chevrolet/lacetti/chevrolet_lacetti_2.0_d_platinum_automata-4132587Akkor vele kapcsolatban a törzsasztal-ban már megtörtént az elemzés, idézem: "Meg kell nézni az állapot lapot. Sok minden kiderül belőle. Kacsint https://www.otpbank.hu/merkantil2001/allapotlapok/25373.pdfGumik profilmélysége 3,0mm. Állásban elkopott? Vigyorog Motortér tető átfényezett Jobb első-hátsó sárvédő átfényezett Utastér tető átfényezett Csomagtér fedél átfényezett" Szóval kerülendő...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gabka
Teljes tag
Nem elérhető
2.0TCDI SW
|
|
« Hozzászólás #494 Dátum: 2010. December 01. - 20:27:23 » |
|
Szia,szerencsére nem ezt az autót vettem meg!Köszönöm az infót.Amit találtam az is visszavett autó volt,de valósnak tünnek a dolgai.Az elmúlt 9 évben ez a 6. autóm,már elég gyanakvó vagyok a vásárláskor.Nem szeretek pali madár lenni.Nagyon bejön ez az sw,a 280 nm okoz kellemes meglepetéseket(a párom az első ezer km alatt végig kapaszkodott,most már kicsit lassítottam azért).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|