Levi75
Teljes tag
Nem elérhető
SW Elite ACC 2,0d
|
|
« Hozzászólás #420 Dátum: 2010. április 07. - 22:25:47 » |
|
Kösz a tippeket, megkérdeztem, ez a Nyíregyházi is 2008 as, és még nincs forgalomba helyezve, viszont tényleg szinte 0km es.
Ha a nyíregyházinál kellene 1 távirányítható szem, akkor tudok segíteni, itt lakom. Én februártól vagyok márkatárs alapos és hosszú nézelődés után. Szervusz! Ugyan nem nekem ajánlottad fel, de mivel az egri 1,8-ast hirdető kereskedő nem hajlandó válaszolni az emailemre, igy képbe került a nyiregyházi 2,7m-os lacetti kombi. Ezért tisztelettel felkérnélek egy elözetes tájákozódásra az autóról. Amik fontosak lennének adnának e hozzá téligumit felnivel, vállalnának -e egy gázbeszerelést injektorost (mennyiért), mi lenne kp-re a végára? Előre is köszönöm! Üdv Feri Szívesen segítek bárkinek, de szerintem a fenti kérdéseket jobb lenne személyesen feltenni az eladónak, mert több infóhoz juthatsz, ha közvetlenül egyeztetsz. Amiben segítenék, az a távolságod miatti nehézkes személyes találkozó a kocsival, vagyis megnézem, nincs-e valami "elfelejtett" látható bibi a kocsival. (Pl. az enyém jeget kapott és ez bármelyik 0km-essel is előfordulhat, ha kint tárolták.) Péntek délután elmegyek, megnézem és megírom mit láttam. Mondjuk kiderítem, hogy ACC a főcím szerint, vagy manuális klímás a leírás szerint, mert a 2 üti egymást!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ferencv
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #421 Dátum: 2010. április 08. - 08:33:20 » |
|
Kösz a tippeket, megkérdeztem, ez a Nyíregyházi is 2008 as, és még nincs forgalomba helyezve, viszont tényleg szinte 0km es.
Ha a nyíregyházinál kellene 1 távirányítható szem, akkor tudok segíteni, itt lakom. Én februártól vagyok márkatárs alapos és hosszú nézelődés után. Szervusz! Ugyan nem nekem ajánlottad fel, de mivel az egri 1,8-ast hirdető kereskedő nem hajlandó válaszolni az emailemre, igy képbe került a nyiregyházi 2,7m-os lacetti kombi. Ezért tisztelettel felkérnélek egy elözetes tájákozódásra az autóról. Amik fontosak lennének adnának e hozzá téligumit felnivel, vállalnának -e egy gázbeszerelést injektorost (mennyiért), mi lenne kp-re a végára? Előre is köszönöm! Üdv Feri Szívesen segítek bárkinek, de szerintem a fenti kérdéseket jobb lenne személyesen feltenni az eladónak, mert több infóhoz juthatsz, ha közvetlenül egyeztetsz. Amiben segítenék, az a távolságod miatti nehézkes személyes találkozó a kocsival, vagyis megnézem, nincs-e valami "elfelejtett" látható bibi a kocsival. (Pl. az enyém jeget kapott és ez bármelyik 0km-essel is előfordulhat, ha kint tárolták.) Péntek délután elmegyek, megnézem és megírom mit láttam. Mondjuk kiderítem, hogy ACC a főcím szerint, vagy manuális klímás a leírás szerint, mert a 2 üti egymást! Előre is KÖSZÖNÖM segítségedet! Üdv Feri.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #422 Dátum: 2010. április 08. - 08:46:19 » |
|
Ha a nyíregyházinál kellene 1 távirányítható szem, akkor tudok segíteni, itt lakom. Én februártól vagyok márkatárs alapos és hosszú nézelődés után. Szervusz! Ugyan nem nekem ajánlottad fel, de mivel az egri 1,8-ast hirdető kereskedő nem hajlandó válaszolni az emailemre, igy képbe került a nyiregyházi 2,7m-os lacetti kombi. Ezért tisztelettel felkérnélek egy elözetes tájákozódásra az autóról. Amik fontosak lennének adnának e hozzá téligumit felnivel, vállalnának -e egy gázbeszerelést injektorost (mennyiért), mi lenne kp-re a végára? Előre is köszönöm! Üdv Feri Szívesen segítek bárkinek, de szerintem a fenti kérdéseket jobb lenne személyesen feltenni az eladónak, mert több infóhoz juthatsz, ha közvetlenül egyeztetsz. Amiben segítenék, az a távolságod miatti nehézkes személyes találkozó a kocsival, vagyis megnézem, nincs-e valami "elfelejtett" látható bibi a kocsival. (Pl. az enyém jeget kapott és ez bármelyik 0km-essel is előfordulhat, ha kint tárolták.) Péntek délután elmegyek, megnézem és megírom mit láttam. Mondjuk kiderítem, hogy ACC a főcím szerint, vagy manuális klímás a leírás szerint, mert a 2 üti egymást! Előre is KÖSZÖNÖM segítségedet! Üdv Feri. talán ez itt : http://www.hasznaltauto.hu/auto/chevrolet/lacetti/chevrolet_lacetti_sw_1.6_16v_elite_gazuzemu-3744175
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
ferencv
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #423 Dátum: 2010. április 08. - 08:59:18 » |
|
Ha a nyíregyházinál kellene 1 távirányítható szem, akkor tudok segíteni, itt lakom. Én februártól vagyok márkatárs alapos és hosszú nézelődés után. Szervusz! Ugyan nem nekem ajánlottad fel, de mivel az egri 1,8-ast hirdető kereskedő nem hajlandó válaszolni az emailemre, igy képbe került a nyiregyházi 2,7m-os lacetti kombi. Ezért tisztelettel felkérnélek egy elözetes tájákozódásra az autóról. Amik fontosak lennének adnának e hozzá téligumit felnivel, vállalnának -e egy gázbeszerelést injektorost (mennyiért), mi lenne kp-re a végára? Előre is köszönöm! Üdv Feri Szívesen segítek bárkinek, de szerintem a fenti kérdéseket jobb lenne személyesen feltenni az eladónak, mert több infóhoz juthatsz, ha közvetlenül egyeztetsz. Amiben segítenék, az a távolságod miatti nehézkes személyes találkozó a kocsival, vagyis megnézem, nincs-e valami "elfelejtett" látható bibi a kocsival. (Pl. az enyém jeget kapott és ez bármelyik 0km-essel is előfordulhat, ha kint tárolták.) Péntek délután elmegyek, megnézem és megírom mit láttam. Mondjuk kiderítem, hogy ACC a főcím szerint, vagy manuális klímás a leírás szerint, mert a 2 üti egymást! Előre is KÖSZÖNÖM segítségedet! Üdv Feri. talán ez itt : http://www.hasznaltauto.hu/auto/chevrolet/lacetti/chevrolet_lacetti_sw_1.6_16v_elite_gazuzemu-3744175Köszi ez is képbe került már!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoltán
|
|
« Hozzászólás #424 Dátum: 2010. április 08. - 12:46:09 » |
|
A nyíregyházi lacsiról annyit megtudtam, lábán hozták Bp ről, banktól vették, ezért van benne 310km. üdv. z
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Levi75
Teljes tag
Nem elérhető
SW Elite ACC 2,0d
|
|
« Hozzászólás #425 Dátum: 2010. április 09. - 19:27:06 » |
|
A nyíregyházi lacsiról annyit megtudtam, lábán hozták Bp ről, banktól vették, ezért van benne 310km. üdv. z
Megnéztem a kocsit. Kívül-belül hibátlannak láttam, vagyis olyan, amilyennek egy új autónak lenni kell. Az üvegek és a gumik 2007-es gyártásúak, így elvileg az autó is vagy esetleg 2008 eleje. Az ACC nem igaz, manuális klíma van benne. Az egyéb tartozékok (rádió előlap tok, csomagtér háló és elválasztó háló) megvannak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #426 Dátum: 2010. április 10. - 16:05:27 » |
|
Megkérdeztem tudunk rendelni még újat 1.6 Lacetti SW elite 3.1Mft!!
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Zoltán
|
|
« Hozzászólás #427 Dátum: 2010. április 12. - 19:07:51 » |
|
Levi75 nek, köszönöm a segítséget, egyenlőre nálam még nem dőlt el semmi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoltán
|
|
« Hozzászólás #428 Dátum: 2010. április 12. - 19:23:03 » |
|
Még egy kérdés, az hogy elite, plusz, star vagy más felszereltségű egy autó az minden kereskedésben ugyanazt jelenti? Van szabály arra mit kell egyik vagy másik felszereltségnek tartalmazni? A chevrolet oldalról letőlthető felszereltségi listán sx se megjelölések vannak, vajon melyik pl az elite felszereltség álneve? köszönettel Z
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #429 Dátum: 2010. április 12. - 19:36:34 » |
|
Még egy kérdés, az hogy elite, plusz, star vagy más felszereltségű egy autó az minden kereskedésben ugyanazt jelenti? Van szabály arra mit kell egyik vagy másik felszereltségnek tartalmazni? A chevrolet oldalról letőlthető felszereltségi listán sx se megjelölések vannak, vajon melyik pl az elite felszereltség álneve? köszönettel Z
Magyarországon Chevroletként elvileg Star, Elite, Elite Plus, Platinum volt, ha jól tudom. Az se, sx még Daewoo korában ment illetve sok országban még most is így forgalmazzák (pl Németország). A Star a tökalap, max lehet Star AC, ami légkondis. Az Elite az már alapból légkondis, 2-4 légzsákos (pl WTCC verzió), az Elite Plus meg digitklímás volt. Most viszont már csak Star és Elite van, ahogy a honlapot nézem, de az a felszereltség nem mindenben felel meg a réginek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. április 12. - 19:39:05 írta diablo77 »
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #430 Dátum: 2010. április 12. - 19:57:19 » |
|
Magyarországon Chevroletként elvileg Star, Elite, Elite Plus, Platinum volt, ha jól tudom. Az se, sx még Daewoo korában ment illetve sok országban még most is így forgalmazzák (pl Németország). A Star a tökalap, max lehet Star AC, ami légkondis. Az Elite az már alapból légkondis, 2-4 légzsákos (pl WTCC verzió), az Elite Plus meg digitklímás volt. Most viszont már csak Star és Elite van, ahogy a honlapot nézem, de az a felszereltség nem mindenben felel meg a réginek. Nekem Star AC-s van manuális klíma,2lufi,2el.ablak,elektromos tükör,távirányítós központi zár cd-s rádió kb ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #431 Dátum: 2010. április 12. - 20:00:15 » |
|
Magyarországon Chevroletként elvileg Star, Elite, Elite Plus, Platinum volt, ha jól tudom. Az se, sx még Daewoo korában ment illetve sok országban még most is így forgalmazzák (pl Németország). A Star a tökalap, max lehet Star AC, ami légkondis. Az Elite az már alapból légkondis, 2-4 légzsákos (pl WTCC verzió), az Elite Plus meg digitklímás volt. Most viszont már csak Star és Elite van, ahogy a honlapot nézem, de az a felszereltség nem mindenben felel meg a réginek. Nekem Star AC-s van manuális klíma,2lufi,2el.ablak,elektromos tükör,távirányítós központi zár cd-s rádió kb ennyi. nekem is de nekem nem elektromos a tükör
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #432 Dátum: 2010. április 12. - 20:01:14 » |
|
Magyarországon Chevroletként elvileg Star, Elite, Elite Plus, Platinum volt, ha jól tudom. Az se, sx még Daewoo korában ment illetve sok országban még most is így forgalmazzák (pl Németország). A Star a tökalap, max lehet Star AC, ami légkondis. Az Elite az már alapból légkondis, 2-4 légzsákos (pl WTCC verzió), az Elite Plus meg digitklímás volt. Most viszont már csak Star és Elite van, ahogy a honlapot nézem, de az a felszereltség nem mindenben felel meg a réginek. Nekem Star AC-s van manuális klíma,2lufi,2el.ablak,elektromos tükör,távirányítós központi zár cd-s rádió kb ennyi. nekem is de nekem nem elektromos a tükör Ez érdekes
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #433 Dátum: 2010. április 12. - 20:10:39 » |
|
Magyarországon Chevroletként elvileg Star, Elite, Elite Plus, Platinum volt, ha jól tudom. Az se, sx még Daewoo korában ment illetve sok országban még most is így forgalmazzák (pl Németország). A Star a tökalap, max lehet Star AC, ami légkondis. Az Elite az már alapból légkondis, 2-4 légzsákos (pl WTCC verzió), az Elite Plus meg digitklímás volt. Most viszont már csak Star és Elite van, ahogy a honlapot nézem, de az a felszereltség nem mindenben felel meg a réginek. Nekem Star AC-s van manuális klíma,2lufi,2el.ablak,elektromos tükör,távirányítós központi zár cd-s rádió kb ennyi. nekem is de nekem nem elektromos a tükör Ez érdekes Ismerősnek is HB-je van se elektromos fűtött tükör se színre fújva a borítása.
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #434 Dátum: 2010. április 12. - 20:12:32 » |
|
Magyarországon Chevroletként elvileg Star, Elite, Elite Plus, Platinum volt, ha jól tudom. Az se, sx még Daewoo korában ment illetve sok országban még most is így forgalmazzák (pl Németország). A Star a tökalap, max lehet Star AC, ami légkondis. Az Elite az már alapból légkondis, 2-4 légzsákos (pl WTCC verzió), az Elite Plus meg digitklímás volt. Most viszont már csak Star és Elite van, ahogy a honlapot nézem, de az a felszereltség nem mindenben felel meg a réginek. Nekem Star AC-s van manuális klíma,2lufi,2el.ablak,elektromos tükör,távirányítós központi zár cd-s rádió kb ennyi. nekem is de nekem nem elektromos a tükör Ez érdekes Ismerősnek is HB-je van se elektromos fűtött tükör se színre fújva a borítása. na az sincs lefujva mondjuk nem is baj
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
|