Toljadneki
Bejáratós
Nem elérhető
Jazz 1.4 LS Storm Silver
|
|
« Hozzászólás #60 Dátum: 2008. április 07. - 12:49:05 » |
|
Szia Jegi ! Hmmm... Kár, hogy nem ötajtósat szeretnél. Az autóm nem zsákbamacska, a típusra jellemző hibákat ( kipufogó szelepsor, kormánymű ) gariban orvosoltattam, így az új tulajnak ezzel már nem kell kínlódnia. Ráadásul a hirdetés minden szava igaz, nincs benne szédítés meg csúsztatás. Mindenesetre köszönöm a dícsérő szavakat és kívánom Neked, hogy mielőbb találj számodra megfelelő verdát és leld benne sok örömöd ! A "megkukendáztam" pedig überfrankó, ezt a szót még nem hallottam ! Üdv. Toli.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Toljadneki
Bejáratós
Nem elérhető
Jazz 1.4 LS Storm Silver
|
|
« Hozzászólás #61 Dátum: 2008. április 07. - 12:52:43 » |
|
No meg persze egy icci - picci alku is belefér !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rebelpeak
|
|
« Hozzászólás #62 Dátum: 2008. április 08. - 21:11:11 » |
|
toljadneki, igen szép hirdetést írtál, akár musical is lehetne belőle egy jó zenével....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Toljadneki
Bejáratós
Nem elérhető
Jazz 1.4 LS Storm Silver
|
|
« Hozzászólás #63 Dátum: 2008. április 09. - 09:28:07 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #64 Dátum: 2008. április 09. - 13:09:23 » |
|
Toli! Klubtagsággal együtt árulod? Az bőven feláras dolog, ezt érzékeltesd okvetlenül!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
rebelpeak
|
|
« Hozzászólás #65 Dátum: 2008. április 09. - 20:28:07 » |
|
Toljad! mióta busás haszonra szert téve eladtad azt a kis ékszerdobozt, már le sem ereszkedsz hozzánk?! Majd visszasírsz majd minket, ha a lacsit nem is...nagyon...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Toljadneki
Bejáratós
Nem elérhető
Jazz 1.4 LS Storm Silver
|
|
« Hozzászólás #66 Dátum: 2008. április 12. - 15:01:37 » |
|
Sziasztok ! Elvitték ! 2.1 lett a vége, de még ez is jó, főleg, hogy a jobb elején volt egy kis "narancsbőr", egyszer valaki beleütött vagy rúgott a sárvédőbe, aztán puklis maradt az egyengetés után. Szerencsés vagyok. Az első és egyetlen érdeklődő el is vitte. Azé' nem bántsatok nagyon, ebből így tudtam a legjobban kiszállni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #67 Dátum: 2008. április 12. - 16:20:46 » |
|
Sziasztok ! Elvitték ! 2.1 lett a vége, de még ez is jó, főleg, hogy a jobb elején volt egy kis "narancsbőr", egyszer valaki beleütött vagy rúgott a sárvédőbe, aztán puklis maradt az egyengetés után. Szerencsés vagyok. Az első és egyetlen érdeklődő el is vitte. Azé' nem bántsatok nagyon, ebből így tudtam a legjobban kiszállni... Egye fene, meghagyjuk áruló életed! Azért azt elvárhatjuk gondolom, hogy beszámolsz majd a Honda Jazzről is, és megmondod utólag, hogy mi tette végzetessé a kapcsolatod a Lacettivel, mert nagyon berágtál szegényre. Szóval? Sok szerencsét a Hondához!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Toljadneki
Bejáratós
Nem elérhető
Jazz 1.4 LS Storm Silver
|
|
« Hozzászólás #68 Dátum: 2008. április 12. - 16:38:18 » |
|
Hali ! Ó, köszönöm Nagyúr ! Ami feltette a pontot az i - re, az nagyon privát szféra, nem beszélnék róla... Másképpen pedig, ha elvonatkoztatunk az emocionális oldalától a dolognak, akkor is így tartom helyesnek, hogy még garis korában szálltam ki belőle, gari után még nagyobbat buktunk volna, hiszen tele van a piac fiatal Lacsikkal. Így sikerült. Ha nem kötődik hozzá negatív élmény, a motorhiba ( konstrukció hiba ? ) miatt előbb - utóbb kiszálltunk volna belőle. A Jazzről természetesen beszámolok ha meglesz, már ki is néztem a potenciális "áldozatot", de egyenlőre nem érem el a tulajt, így semmi sem biztos még. Üdv. néktek !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #69 Dátum: 2008. április 12. - 17:33:20 » |
|
Sziasztok ! Elvitték ! 2.1 lett a vége, de még ez is jó, főleg, hogy a jobb elején volt egy kis "narancsbőr", egyszer valaki beleütött vagy rúgott a sárvédőbe, aztán puklis maradt az egyengetés után. Szerencsés vagyok. Az első és egyetlen érdeklődő el is vitte. Azé' nem bántsatok nagyon, ebből így tudtam a legjobban kiszállni... Toli! mit is mondjak? Gratulálok a "sikeres" üzlethez, és sok sikert a Jazz-hez!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jegi
Friss hús
Nem elérhető
Lacsi szimpátiatag /Mazda 6/
|
|
« Hozzászólás #70 Dátum: 2008. április 12. - 22:26:00 » |
|
Kedves Toli, hát akkor jó, hogy nyélbe lett ütve az üzlet és elbúcsúztál a lacsidtól... Izé, emberek, hát hogy is mondjam, szégyenlem magam előttetek, de én sem leszek lacsis...Olyan mázlim volt, hogy megtudtam az ismerősöm ismerősének lejárt a lizingje és akar ujat venni és meg akart szabadulni a mazda 6-tól. 3 éves 90e km, itt lakik, ahol én, megnéztük a szerelő haverommal és átszámitva 2.8 mil.Ft-t megvettem. Igazán véletlenül jött az egész, de nem tudtam ellenállni, remélem megértitek. Itt a kicsike:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #71 Dátum: 2008. április 12. - 22:58:50 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #72 Dátum: 2008. április 12. - 23:06:37 » |
|
Kedves Toli, hát akkor jó, hogy nyélbe lett ütve az üzlet és elbúcsúztál a lacsidtól... Izé, emberek, hát hogy is mondjam, szégyenlem magam előttetek, de én sem leszek lacsis...Olyan mázlim volt, hogy megtudtam az ismerősöm ismerősének lejárt a lizingje és akar ujat venni és meg akart szabadulni a mazda 6-tól. 3 éves 90e km, itt lakik, ahol én, megnéztük a szerelő haverommal és átszámitva 2.8 mil.Ft-t megvettem. Igazán véletlenül jött az egész, de nem tudtam ellenállni, remélem megértitek. Itt a kicsike:
Nekem is tetszik.Legyen sok örömöd benne, és ne légy hűtlen hozzánk.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #73 Dátum: 2008. április 13. - 21:04:47 » |
|
Kedves Toli, hát akkor jó, hogy nyélbe lett ütve az üzlet és elbúcsúztál a lacsidtól... Izé, emberek, hát hogy is mondjam, szégyenlem magam előttetek, de én sem leszek lacsis...Olyan mázlim volt, hogy megtudtam az ismerősöm ismerősének lejárt a lizingje és akar ujat venni és meg akart szabadulni a mazda 6-tól. 3 éves 90e km, itt lakik, ahol én, megnéztük a szerelő haverommal és átszámitva 2.8 mil.Ft-t megvettem. Igazán véletlenül jött az egész, de nem tudtam ellenállni, remélem megértitek.
Gratulálok Jegi! Meg tudlak érteni, mert a mazda6 mindig is tetszett, egyik kedvenc kocsim...na persze már a lacsi után! Álmodozni meg mindig egy MPS-ről álmodoztam... Sok balesetmentest!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Toljadneki
Bejáratós
Nem elérhető
Jazz 1.4 LS Storm Silver
|
|
« Hozzászólás #74 Dátum: 2008. április 14. - 09:36:57 » |
|
Sziasztok ! Kösz az "együttérzést" ! Jegi ! Tyíííííha ! Az árra is meg a verdára is ! Használd egészséggel !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|