akidobos
|
|
« Hozzászólás #240 Dátum: 2010. Január 15. - 21:19:18 » |
|
Baromi egyszerű a megoldás: két törött kocsiból csináltak egyet. Az eleje valamikor HB volt, annak a háta, az SW-nek az eleje törött, így összehozták, így valóban egyedi. Isten óvjon mindenkit az ilyen egyedi autóktól. Szép munka volt, csak veszélyes! Nem az első ilyen umbuldált autó a piacon, és gondolom nem is az utolsó. Óva intenék ettől mindenkit. Áhh,dehogyis!Nem hinném,hogy összehegesztettek volna 2-ből 1-et.... Ahhoz hogy így átalakítsd 1 mm-t nem kell hegeszteni, a sárvédőket a géptetőt a lökhárítót a lámpákat a hűtőráccsal simán minden átalakítás nélkül csavarozással a másik helyére fel tudod rakni! Elnézést kérek tőletek mert a lámpakeret a homlokfalon más azt cserélni kell de ha sérült volt az eredeti akkor mindenképpen cserélni /hegeszteni/ kell. Ma Kaposváron testközelből láttam az autót, hát nem voltam elragadtatva a kivitelezéssel, a lámpakeret cserénél sem voltak a helyzet magaslatán, az első lökös tetején fél tenyérnyi helyen megvan pattanva a festék, egyszóval igénytelen kivitelezés. Pont. :/ Meatloaf,jó volt!:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #241 Dátum: 2010. Január 16. - 12:10:10 » |
|
De ez nem is Platinum Átépítési engedély volt hozzá? Nem mi csináltuk! Nem mi hirdetjük! Tényleg nem Platinum, de mi is? Na végre egy SW,ami jól mutat elölről is!;D De tényleg.Nekem nagyon tetszik. Így elrontani az elejét! Borzalmas. Nem ér ennyit.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #242 Dátum: 2010. Január 16. - 12:20:42 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
TTamás
Bejáratós
Nem elérhető
Lacetti SW 1.6 Platinum
|
|
« Hozzászólás #243 Dátum: 2010. Január 16. - 13:57:48 » |
|
én nem mondom, hogy rosszul néz így ki az SW, de nagyfiúsabb a gyári kinézet. Azt igazából sajnálom, hogy az SW-k a HB belsőt kapták, nekem a sedané sokkal jobban tetszik (na meg már ha az eleje sedan-kinézetű, akkor a belseje miért nem lehetett az?).
|
|
|
Naplózva
|
Lacetti SW 1.6 Platinum + LPG
|
|
|
roy
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #244 Dátum: 2010. Január 20. - 09:07:02 » |
|
Hali! Vannak eladó alkatrészeim dízel lacetti-hez! Leginkább motorikus cuccaim vannak, pl.:hengerfej, turbo, klímakompresszor, kipufogó rendszer, porlasztó, adagoló, továbbá érzékelők, jeladók stb. Tel.: 0670/949-1174 Üdv mindenkinek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Somi
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #245 Dátum: 2010. Január 22. - 22:05:42 » |
|
Nézegetem az eladó SW Elite gépeket,mit takar az acc,és az sx jelzés?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #246 Dátum: 2010. Január 22. - 22:10:17 » |
|
Nézegetem az eladó SW Elite gépeket,mit takar az acc,és az sx jelzés?
Az acc a digitális vezérlésű automata klíma.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Somi
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #247 Dátum: 2010. Január 22. - 22:17:20 » |
|
Az SX pedig manuális?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #248 Dátum: 2010. Január 22. - 22:21:55 » |
|
Az SX pedig manuális?
Az SX egy felszereltségi szintet jelöl, ha jól tudom az felel meg a mostani Elite szintnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Somi
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #249 Dátum: 2010. Január 22. - 22:31:40 » |
|
Valami nem stimmel,mindkettő 2007-es a képeken manuális klímát látok,a használtauton vannak feltéve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #250 Dátum: 2010. Január 22. - 22:34:05 » |
|
Valami nem stimmel,mindkettő 2007-es a képeken manuális klímát látok,a használtauton vannak feltéve.
Szúrd be a linket ide és mindjárt megnézzük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #251 Dátum: 2010. Január 22. - 22:39:56 » |
|
Na ne dőlj be! 2007.-ben már nem volt SX jelölés! A Daewoo-nál volt az SE, ez most a Star, az SX, most az Elit, és a CDX, most a Platinum, ezek a szintek. Az automata klímás jelölése: Elit AAC (nem ACC!), vagy Elit + Plusz. Az automatás mindig 4 légzsákos volt, 2008.-tól pedig minden Elit, klímától függetlenül.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #253 Dátum: 2010. Január 22. - 22:49:15 » |
|
Na ne dőlj be! 2007.-ben már nem volt SX jelölés! A Daewoo-nál volt az SE, ez most a Star, az SX, most az Elit, és a CDX, most a Platinum, ezek a szintek. Az automata klímás jelölése: Elit AAC (nem ACC!), vagy Elit + Plusz. Az automatás mindig 4 légzsákos volt, 2008.-tól pedig minden Elit, klímától függetlenül. Lehet SX még 2009-es is, mivel sok országban még most is az jelöli a felszereltséget.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #254 Dátum: 2010. Január 22. - 22:51:38 » |
|
Na ne dőlj be! 2007.-ben már nem volt SX jelölés! A Daewoo-nál volt az SE, ez most a Star, az SX, most az Elit, és a CDX, most a Platinum, ezek a szintek. Az automata klímás jelölése: Elit AAC (nem ACC!), vagy Elit + Plusz. Az automatás mindig 4 légzsákos volt, 2008.-tól pedig minden Elit, klímától függetlenül. Lehet SX még 2009-es is, mivel sok országban még most is az jelöli a felszereltséget. Azért hogy a felszereltségi szintben reklámozzák a Suzuki SX4-et...
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
|