captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #210 Dátum: 2009. Október 19. - 12:30:56 » |
|
Igen 1.6-os. Bocsi és köszi, kifelejtettem majdnem a lényeget az előző hozzászólásomból.
Szavazni ne felejts el a törzsasztalon!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #211 Dátum: 2009. Október 19. - 14:06:56 » |
|
Szerintem nem reálisak a használt lacsik árai. Kapitány, te odaadnád ennyiért? Mert én nem. szerk: Most látom, te a km-re írtad, hogy reális.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 19. - 14:15:13 írta Jani »
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #212 Dátum: 2009. Október 19. - 14:16:32 » |
|
Szerintem nem reálisak a használt lacsik árai. Kapitány, te odaadnád ennyiért? Mert én nem. szerk: Most látom, te a km-re írtad, hogy reális. Ezért vettem én is használtan. Sok-sok évre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #213 Dátum: 2009. Október 19. - 14:23:54 » |
|
Szerintem nem reálisak a használt lacsik árai. Kapitány, te odaadnád ennyiért? Mert én nem. szerk: Most látom, te a km-re írtad, hogy reális. Nem reálisak. Szerintem az EUTAX nem reális sok autó esetében. Sógornőm 1,3-as Ignisét 1,5 millára becsülték. Egyidős autók, de abban nincs Ac, bár 4x4. A Lacsi klasszisokkal jobb autó. Sajnos csak nálunk népszerű, meg innen keletre. + a Chevrolet erőszakos újautó kampánya (SW Elite 2.990.000; Cruze alap 2.990.000) nagyon lenyomja használtan. Én nem adnám oda az enyémet ennyiért. Igaz nem is akarom eladni. De ha - NE ADJ ISTEN - valami történik vele, nagy bukta lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #214 Dátum: 2009. Október 19. - 17:55:23 » |
|
Sziasztok!
Sikerült Lacetti kombit (Elite) vennünk, így már "igazi" tag lettem, lettünk. 2006.09-i, ha minden igaz 38 ekm-el +1 év garival 1,85 MFt volt az ára. (feketet metál, biztos kényes lesz, de jól néz ki, tetszik)
Tamás
Na végre! Gratula, és újabb klubtag, aki tudja a tutit. (SW-t!) Sok örömet kívánunk hozzá! Gratula az autohoz es hogy fekete . Sok oromet, szerencset es sok-sok balesetmentes kilometert
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #215 Dátum: 2009. Október 22. - 10:55:53 » |
|
Szerintem nem reálisak a használt lacsik árai. Kapitány, te odaadnád ennyiért? Mert én nem. szerk: Most látom, te a km-re írtad, hogy reális. Nem reálisak. Szerintem az EUTAX nem reális sok autó esetében. Sógornőm 1,3-as Ignisét 1,5 millára becsülték. Egyidős autók, de abban nincs Ac, bár 4x4. A Lacsi klasszisokkal jobb autó. Sajnos csak nálunk népszerű, meg innen keletre. + a Chevrolet erőszakos újautó kampánya (SW Elite 2.990.000; Cruze alap 2.990.000) nagyon lenyomja használtan. Én nem adnám oda az enyémet ennyiért. Igaz nem is akarom eladni. De ha - NE ADJ ISTEN - valami történik vele, nagy bukta lesz. Pedig a Használtautón is 1.6 körül forog az SW, 1,3M a sedan. Pont most nézegettem, mert egyre többet gondolkozom egy SW-n. Sok minden szól mellette (sokat túrázgatunk, kutya és egyéb fontos de személyes dolgok). De pont ez a bajom nekem is. 1,59-ért vettem anno, bukom rajta (részben persze normálisan) 2-300e-t meg még az SW drágább is 300-zal. Nem akar valaki SW-t egy az egyben Sedanra cserélni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #216 Dátum: 2009. Október 22. - 11:26:26 » |
|
Szerintem nem reálisak a használt lacsik árai. Kapitány, te odaadnád ennyiért? Mert én nem. szerk: Most látom, te a km-re írtad, hogy reális. Nem reálisak. Szerintem az EUTAX nem reális sok autó esetében. Sógornőm 1,3-as Ignisét 1,5 millára becsülték. Egyidős autók, de abban nincs Ac, bár 4x4. A Lacsi klasszisokkal jobb autó. Sajnos csak nálunk népszerű, meg innen keletre. + a Chevrolet erőszakos újautó kampánya (SW Elite 2.990.000; Cruze alap 2.990.000) nagyon lenyomja használtan. Én nem adnám oda az enyémet ennyiért. Igaz nem is akarom eladni. De ha - NE ADJ ISTEN - valami történik vele, nagy bukta lesz. Pedig a Használtautón is 1.6 körül forog az SW, 1,3M a sedan. Pont most nézegettem, mert egyre többet gondolkozom egy SW-n. Sok minden szól mellette (sokat túrázgatunk, kutya és egyéb fontos de személyes dolgok). De pont ez a bajom nekem is. 1,59-ért vettem anno, bukom rajta (részben persze normálisan) 2-300e-t meg még az SW drágább is 300-zal. Nem akar valaki SW-t egy az egyben Sedanra cserélni? Eltaláltad. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #217 Dátum: 2009. Október 22. - 12:54:27 » |
|
Szerintem nem reálisak a használt lacsik árai. Kapitány, te odaadnád ennyiért? Mert én nem. szerk: Most látom, te a km-re írtad, hogy reális. Nem reálisak. Szerintem az EUTAX nem reális sok autó esetében. Sógornőm 1,3-as Ignisét 1,5 millára becsülték. Egyidős autók, de abban nincs Ac, bár 4x4. A Lacsi klasszisokkal jobb autó. Sajnos csak nálunk népszerű, meg innen keletre. + a Chevrolet erőszakos újautó kampánya (SW Elite 2.990.000; Cruze alap 2.990.000) nagyon lenyomja használtan. Én nem adnám oda az enyémet ennyiért. Igaz nem is akarom eladni. De ha - NE ADJ ISTEN - valami történik vele, nagy bukta lesz. Pedig a Használtautón is 1.6 körül forog az SW, 1,3M a sedan. Pont most nézegettem, mert egyre többet gondolkozom egy SW-n. Sok minden szól mellette (sokat túrázgatunk, kutya és egyéb fontos de személyes dolgok). De pont ez a bajom nekem is. 1,59-ért vettem anno, bukom rajta (részben persze normálisan) 2-300e-t meg még az SW drágább is 300-zal. Nem akar valaki SW-t egy az egyben Sedanra cserélni? Eltaláltad. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM! Te csak ne beszélj mindenki nevében! Demokrácia van, hagyd őket szóhoz jutni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #218 Dátum: 2009. Október 22. - 19:58:41 » |
|
Szerintem nem reálisak a használt lacsik árai. Kapitány, te odaadnád ennyiért? Mert én nem. szerk: Most látom, te a km-re írtad, hogy reális. Nem reálisak. Szerintem az EUTAX nem reális sok autó esetében. Sógornőm 1,3-as Ignisét 1,5 millára becsülték. Egyidős autók, de abban nincs Ac, bár 4x4. A Lacsi klasszisokkal jobb autó. Sajnos csak nálunk népszerű, meg innen keletre. + a Chevrolet erőszakos újautó kampánya (SW Elite 2.990.000; Cruze alap 2.990.000) nagyon lenyomja használtan. Én nem adnám oda az enyémet ennyiért. Igaz nem is akarom eladni. De ha - NE ADJ ISTEN - valami történik vele, nagy bukta lesz. Pedig a Használtautón is 1.6 körül forog az SW, 1,3M a sedan. Pont most nézegettem, mert egyre többet gondolkozom egy SW-n. Sok minden szól mellette (sokat túrázgatunk, kutya és egyéb fontos de személyes dolgok). De pont ez a bajom nekem is. 1,59-ért vettem anno, bukom rajta (részben persze normálisan) 2-300e-t meg még az SW drágább is 300-zal. Nem akar valaki SW-t egy az egyben Sedanra cserélni? Eltaláltad. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM! Te csak ne beszélj mindenki nevében! Demokrácia van, hagyd őket szóhoz jutni! Szrintem a többiek azért nem reagáltak, mert egyetértenek. Bizony. :b
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #219 Dátum: 2009. Október 22. - 20:05:10 » |
|
Én nem cserélném kombira Lehet praktikusabb a csomitartója, de a WTCC-ben sem kombik futnak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #220 Dátum: 2009. Október 22. - 20:36:48 » |
|
A BTCC-ben régebben indult kombi (volvo850). Azt mondták azért nem a szedánnal indulnak, mert a kombinak jobb az útfekvése.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #221 Dátum: 2009. Október 27. - 19:12:30 » |
|
Én nem cserélném kombira Lehet praktikusabb a csomitartója, de a WTCC-ben sem kombik futnak Csak azért nem, mert az nem verseny lett volna. Esélye sem lett volna a többi gépnek. Úgy meg nem izgi. De térjünk vissza a topic eredeti témájához. Én sem cserélem el az SW-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #222 Dátum: 2009. Október 28. - 11:29:20 » |
|
Én nem cserélném kombira Lehet praktikusabb a csomitartója, de a WTCC-ben sem kombik futnak Csak azért nem, mert az nem verseny lett volna. Esélye sem lett volna a többi gépnek. Úgy meg nem izgi. De térjünk vissza a topic eredeti témájához. Én sem cserélem el az SW-t. Én meg nem adnám a sedant!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #223 Dátum: 2009. Október 28. - 22:27:02 » |
|
Én nem cserélném kombira Lehet praktikusabb a csomitartója, de a WTCC-ben sem kombik futnak Csak azért nem, mert az nem verseny lett volna. Esélye sem lett volna a többi gépnek. Úgy meg nem izgi. De térjünk vissza a topic eredeti témájához. Én sem cserélem el az SW-t. Én meg nem adnám a sedant! Nekünk itthon van mind a három karosszéria változat és hosszas mérlegelés után a 2 db SW mellet döntöttünk! Így most van egy eladó sedan 1,6-s és egy HB 1,4-s.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 28. - 22:29:00 írta sebijoe »
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #224 Dátum: 2009. November 02. - 12:33:55 » |
|
Hát akkor marad a szabadpiac. Jó alapos nézegetés lesz, mert egyelőre más tervek vannak előtérben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|