Stocz
|
|
« Hozzászólás #45 Dátum: 2008. Január 25. - 13:19:47 » |
|
A kilincs kopás tényleg garanciális hiba? Mert akkor ha vérgre megnyílik a szalon-szerviz, és lesz az olajcsere lefújatom. Csak az itteni opelesek álltak rá, és nagyon fafejűek. Ezért nincs a családban opel. Majd meggyőzöm őket, hogy ezt meg kell csinálni. Nemtudom számít-e, ha nem itt vettem az autót? A kilincskopást mindenütt garanciában javítják - még csak engedélyt sem kell kérniük rá a központtól (mint pl. az ablaküvegre). Nekem most csinálták meg a Gombosnál (két első). Nagyon szép lett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #46 Dátum: 2008. Január 25. - 16:25:18 » |
|
A kilincs kopás tényleg garanciális hiba? Mert akkor ha vérgre megnyílik a szalon-szerviz, és lesz az olajcsere lefújatom. Csak az itteni opelesek álltak rá, és nagyon fafejűek. Ezért nincs a családban opel. Majd meggyőzöm őket, hogy ezt meg kell csinálni. Nemtudom számít-e, ha nem itt vettem az autót? Az garis hiba meg kell csinálniuk.Nekem is megcsinálták volna,csak akkor azt mondták hogy 3nap kell hozzá.Mivel nekem csak a kilincs belső fele kopott,ezért én egy kis javító festékkel tökéletesen meg bírtam oldani.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #47 Dátum: 2008. Január 26. - 12:12:25 » |
|
A szövet alól a lehajtószerkezetnél előkandikáló szivacs miatt tegnap kicserélték a hátsó üléstámlámat. (áll. potom 55e pénz egy ilyen üléstámla - jó olcsó megoldás a GM-nek... ) Ha már ott jártam, hirtelen felindulásból berakattam Stocz mester által már korábban említett előtétet a fényszóró(k) áramkörébe. (Az Opelhez "kitalált" bigyó...) Remélem hosszabb élettartamúvá válnak az izzóim...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #48 Dátum: 2008. Január 26. - 12:40:12 » |
|
A szövet alól a lehajtószerkezetnél előkandikáló szivacs miatt tegnap kicserélték a hátsó üléstámlámat. (áll. potom 55e pénz egy ilyen üléstámla - jó olcsó megoldás a GM-nek... ) Ha már ott jártam, hirtelen felindulásból berakattam Stocz mester által már korábban említett előtétet a fényszóró(k) áramkörébe. (Az Opelhez "kitalált" bigyó...) Remélem hosszabb élettartamúvá válnak az izzóim... Az előtét bigyóért mit kellett fiztened? Vagy ingyé vót?
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #49 Dátum: 2008. Január 26. - 15:09:57 » |
|
Garanciában szerelik be. Legalább is a Gombosnál és az M3-nál. Meg sztem a Wallis-nál is. De ezt majd Kripic megmondja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #50 Dátum: 2008. Január 26. - 15:30:56 » |
|
Garanciában szerelik be. Legalább is a Gombosnál és az M3-nál. Meg sztem a Wallis-nál is. De ezt majd Kripic megmondja.
A szövet alól a lehajtószerkezetnél előkandikáló szivacs miatt tegnap kicserélték a hátsó üléstámlámat. (áll. potom 55e pénz egy ilyen üléstámla - jó olcsó megoldás a GM-nek... ) Ha már ott jártam, hirtelen felindulásból berakattam Stocz mester által már korábban említett előtétet a fényszóró(k) áramkörébe. (Az Opelhez "kitalált" bigyó...) Remélem hosszabb élettartamúvá válnak az izzóim... Az előtét bigyóért mit kellett fiztened? Vagy ingyé vót? Na most jól megmondom : Természetesen ingyé vót... (Emberünk nem is csodálkozott a kérésemen, szó nélkül, készségesen felkörmölte a lapjára, pusztán annyit bizonytalankodott, hogy belefér-e a napjukba, vagy később jöjjek vissza ezért - ugyibár eredetileg csak a támlacserére készültek...)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rapman
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #51 Dátum: 2008. Január 27. - 12:14:16 » |
|
Sziasztok.Most egy honapos a lacsim és amikor átvettem a két visszapillanto igaz le lett mosva az autó , de a visszapillantok mintha koszosas lettek volna homályosabban lehetett bennük látni, mint amikor van egy 4-5 éves autod és a szélvédőre szépen ráégett már a kosz és nem lehet olyan szépen átláni rajta.Gondoltam én ez biztos nem hiba de az x edik mosás után sem tünt el ugyanolyan rosszul lehet belőlük látni.nappal még türhető de este mivel sötétitve vannak az ablakok mintmondjak , nemsokat látni belőlük.Van azokon védőfólia és én vagyok ekkora láma hogy nem vettem észre? vagy az tényleg hibás? lehet orvosolni vagy csere?garis egyaltalán az ilyen? az auto amugy nagyon jo , és nekem nem is eszik olyan horrort.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #52 Dátum: 2008. Január 27. - 15:46:35 » |
|
Én még nem láttam rajtuk védő fóliát. Az egyik nekem is homályosodik - de csak párás időben, mintásan (a minta mindíg ugyan az). Próbáld meg esetleg alkohollal lemosni az üvegfelületet (valamilyen gyári vegy/konzerváló-szer maradvány lehet). De leginkább felkeresni a szervízt (garancia), és nekik megemlíteni a gondodat - ezért vannak. Ha nem tudnak/akarnak segíteni akkor ráérsz mással próbálkozni.
A fóliázott ablak sajnos sokat ront az éjszakai látáson.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #53 Dátum: 2008. Január 27. - 16:53:17 » |
|
Sziasztok.Most egy honapos a lacsim és amikor átvettem a két visszapillanto igaz le lett mosva az autó , de a visszapillantok mintha koszosas lettek volna homályosabban lehetett bennük látni, mint amikor van egy 4-5 éves autod és a szélvédőre szépen ráégett már a kosz és nem lehet olyan szépen átláni rajta.Gondoltam én ez biztos nem hiba de az x edik mosás után sem tünt el ugyanolyan rosszul lehet belőlük látni.nappal még türhető de este mivel sötétitve vannak az ablakok mintmondjak , nemsokat látni belőlük.Van azokon védőfólia és én vagyok ekkora láma hogy nem vettem észre? vagy az tényleg hibás? lehet orvosolni vagy csere?garis egyaltalán az ilyen? az auto amugy nagyon jo , és nekem nem is eszik olyan horrort.
Nem lehet, hogy a vax maradt rajt, amivel azért fújják le az egész autót, hogy a tengeri sós pára ne kezdje ki a gépet? Nem pucolták le rendesen, nem?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
rapman
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #54 Dátum: 2008. Január 27. - 17:35:09 » |
|
Igen tudom hogy a foliával mennyit lehet látni nem ez az első foliás autom, csak az igazi baj az a tükör, de a vax az egy jo ötlet lehet az maradt rajta és csak le kell subickolni.Ezt holnap meg is probálom hátha csak ennyi a probléma.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #55 Dátum: 2008. Január 28. - 10:24:59 » |
|
Igen tudom hogy a foliával mennyit lehet látni nem ez az első foliás autom, csak az igazi baj az a tükör, de a vax az egy jo ötlet lehet az maradt rajta és csak le kell subickolni.Ezt holnap meg is probálom hátha csak ennyi a probléma. Ezért írtam az alkoholt . Az old elég sok mindent.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #56 Dátum: 2008. Január 28. - 12:12:52 » |
|
Igen tudom hogy a foliával mennyit lehet látni nem ez az első foliás autom, csak az igazi baj az a tükör, de a vax az egy jo ötlet lehet az maradt rajta és csak le kell subickolni.Ezt holnap meg is probálom hátha csak ennyi a probléma. Ezért írtam az alkoholt . Az old elég sok mindent. Többek közt a hangulatot és a fegyelmet is.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #57 Dátum: 2008. Február 09. - 19:11:54 » |
|
Kérdés: a kilincset ugye úgy fényezik, hogy lebontják a kárpitot belülről és onnan szerelve veszik le?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #58 Dátum: 2008. Február 09. - 20:18:54 » |
|
Kérdés: a kilincset ugye úgy fényezik, hogy lebontják a kárpitot belülről és onnan szerelve veszik le?
Igen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #59 Dátum: 2008. Február 09. - 22:32:09 » |
|
Igen. Értem és köszi az infót. Nos amíg ilyen hepciás vagyok, hogy vezetés közben az esetleges kárpitzörgés jobban idegesítene, mint a kilincs belső felének kopása, addig marad így. (Nekemcsak csak árnyaltan kopik, -nem pikkelyszerűen leválással- eddig és csak a vezetőülésnél, az van nyitogatva minden nap többször.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|