Sean
|
|
« Hozzászólás #270 Dátum: 2011. Február 19. - 11:52:42 » |
|
Hát én is ebben bizakodom hogy csak előleg!ráadásul pénteken küldik,nehogy a hétvégén ezt akárkitől is megérdeklődjem!innen kintről mást meg ugysem tehetek csak telefonálgathatok jó pénzért!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
georgbob
|
|
« Hozzászólás #271 Dátum: 2011. Február 19. - 22:19:55 » |
|
Ha belegondolsz, végszámla nélkül nem utalgatnak csak úgy a hasukra ütve, hogy ez elég lesz. A kár értékét nagyjából felmérték a bejelentés alapján, majd a maradékot számlaigazolás alapján rendezik. Nálam az Aegon tett így, 1 hét alatt utalt értesítés nélkül!!! Majd pedig a 750.000-es számlán sem akadtak fenn...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sean
|
|
« Hozzászólás #272 Dátum: 2011. Február 20. - 10:45:18 » |
|
köszönöm a válaszokat!mostmár azért tájékozottabb vagyok!bár az én károm az első becslések szerint megáll 350.000nél!bár ez sem ad okot örömre!van még egy hazaút,és az autópályán katasztrófálisan zúg néha!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sean
|
|
« Hozzászólás #273 Dátum: 2011. Február 21. - 20:46:11 » |
|
na ma pedig sikeresen megérkezett a pénzhez tartozó levélke is,melyben közlik,hogy igen ezt tekintsem amolyan jófej előlegnek,és ha a számla ennél magasabb (kb 200.000ezerrel lesz az) akkor azt haladéktalanul és nyomban kifizetik!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gabka
Teljes tag
Nem elérhető
2.0TCDI SW
|
|
« Hozzászólás #274 Dátum: 2011. Június 12. - 22:55:56 » |
|
A héten egy öreg bátyó megkarcolta az autóm az ezer éves roncs Grand Vitarájával.A bal hátsó kerék felett ahol az ív és a lökhárító találkozik.A lökszin apró karcok,az íven egy 20ft-os nagyságú horpadás.Elvittem egy festő műhelybe mondjanak egy árat(persze az apóka biztosítója rendezi az anyagiakat).1200 euro lesz kb. tokkal vonóval,3 napig kölcsön autóval.Ráadásul akkor már telibe fújják a lökszit mert amikor egy hete volt meg a kocsi,egy Puntós gyerek bele csattant,mert neki a seggembe kellett végig jönnie(követési távolság nélkül). Folyt köv...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gabka
Teljes tag
Nem elérhető
2.0TCDI SW
|
|
« Hozzászólás #275 Dátum: 2011. Június 14. - 09:14:19 » |
|
Kaptam egy SX4-et 1,6 (79kw)4x4-es változatban csere autónak.Furcsa a diesel után,mert ez nem megy.Az 1,4-es lacsi egy vadmalac volt a Suzukihoz képest.Erre néha rá kell segíteni lábbal olyan Frédi-Béni stílusban gyorsításkor.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoltán
|
|
« Hozzászólás #276 Dátum: 2011. Július 05. - 16:23:07 » |
|
Sziasztok, van valakinek ötlete mivel lehet megragasztani a külső tükőr fekete műanyag alapjának élén lévő műanyagcsíkot próbálkoztam ilyen olyan "erős" ragaccsal de nem jött be
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #277 Dátum: 2011. Július 05. - 21:29:15 » |
|
Sziasztok, van valakinek ötlete mivel lehet megragasztani a külső tükőr fekete műanyag alapjának élén lévő műanyagcsíkot próbálkoztam ilyen olyan "erős" ragaccsal de nem jött be
cserélni kell ha nem bírod elnézni ragasztás nem hoz maradandó megoldást
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Zoltán
|
|
« Hozzászólás #278 Dátum: 2011. Július 06. - 08:21:50 » |
|
cserélni kell ha nem bírod elnézni ragasztás nem hoz maradandó megoldást Külön lehet kapni azt az élvédő csíkot vagy az egészet kéne cserélni? utóbbi esetben inkább nézegetem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #279 Dátum: 2011. Július 06. - 11:30:54 » |
|
cserélni kell ha nem bírod elnézni ragasztás nem hoz maradandó megoldást Külön lehet kapni azt az élvédő csíkot vagy az egészet kéne cserélni? utóbbi esetben inkább nézegetem. Nekem is elpattant 1 éves korában. Én letörtem, hogy ne fityegjen. Aki nem tudja, hogy ott volt, az észre sem veszik.
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #280 Dátum: 2011. Július 06. - 14:15:28 » |
|
cserélni kell ha nem bírod elnézni ragasztás nem hoz maradandó megoldást Külön lehet kapni azt az élvédő csíkot vagy az egészet kéne cserélni? utóbbi esetben inkább nézegetem. Nekem is elpattant 1 éves korában. Én letörtem, hogy ne fityegjen. Aki nem tudja, hogy ott volt, az észre sem veszik. Bevallom, azt sem tudom miről beszéltek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #281 Dátum: 2011. Július 06. - 18:50:18 » |
|
cserélni kell ha nem bírod elnézni ragasztás nem hoz maradandó megoldást Külön lehet kapni azt az élvédő csíkot vagy az egészet kéne cserélni? utóbbi esetben inkább nézegetem. Nekem is elpattant 1 éves korában. Én letörtem, hogy ne fityegjen. Aki nem tudja, hogy ott volt, az észre sem veszik. Bevallom, azt sem tudom miről beszéltek. Ezek szerint te sem tudod,hogy volt ott valami.Legalább nem vagy ideges.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #282 Dátum: 2011. Július 06. - 20:07:53 » |
|
cserélni kell ha nem bírod elnézni ragasztás nem hoz maradandó megoldást Külön lehet kapni azt az élvédő csíkot vagy az egészet kéne cserélni? utóbbi esetben inkább nézegetem. Nekem is elpattant 1 éves korában. Én letörtem, hogy ne fityegjen. Aki nem tudja, hogy ott volt, az észre sem veszik. Bevallom, azt sem tudom miről beszéltek. Ezek szerint te sem tudod,hogy volt ott valami.Legalább nem vagy ideges. Na ugye, én megmondtam!
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #283 Dátum: 2011. Július 12. - 16:18:48 » |
|
cserélni kell ha nem bírod elnézni ragasztás nem hoz maradandó megoldást Külön lehet kapni azt az élvédő csíkot vagy az egészet kéne cserélni? utóbbi esetben inkább nézegetem. Nekem is elpattant 1 éves korában. Én letörtem, hogy ne fityegjen. Aki nem tudja, hogy ott volt, az észre sem veszik. Bevallom, azt sem tudom miről beszéltek. Ezek szerint te sem tudod,hogy volt ott valami.Legalább nem vagy ideges. Na ugye, én megmondtam! Ragasztásra én sem tudok jót, talán valami színtelen műanyagragasztót kellene keresni. Nekem gariban cserélték még, de megint kezd elnyílni a felső kanyarban, pedig keveset áll napon. Ahogy meg van keményedve, leesni talán nem fog, csak ronda...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Zoltán
|
|
« Hozzászólás #284 Dátum: 2011. Július 12. - 18:32:39 » |
|
Jó lenne ha lehetne kapni pl krómszínű vékony díszcsíkot, egész jól nézne ki
|
|
|