ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #225 Dátum: 2009. Július 06. - 18:26:30 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
peti74
|
 |
« Hozzászólás #226 Dátum: 2009. Július 09. - 18:11:12 » |
|
De estére megdöglött, mire világitani kellett volna neki!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #227 Dátum: 2009. Július 09. - 19:53:03 » |
|
De estére megdöglött, mire világitani kellett volna neki! Akkor minden rendben...olyan, mint az első lámpák égői..... 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #228 Dátum: 2010. Január 08. - 21:58:33 » |
|
Nos, ma elhoztam a FIAT Ducatot a Ruditól, ami egy 5-ös busszal randizott. Gyönyörűen megcsinálták a sérüléseket, és klasszul lefényezték. Sérült volt a vezető ajtaja, a sárvédő, a lökhárító, a motortető, és volt némi csavar is a tetőben, mert nem lehetett kinyitni, az ajtón pedig másfél centis rés volt csukott állapotában. Kedden vittük, ma hoztam, ahogy ígérték, és ahogy megbeszéltük. Jók a karosszéria lakatosai, és a fényezője is, nemcsak a szerelői.
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #229 Dátum: 2010. Május 21. - 20:22:00 » |
|
Ma vettem észre, hogy a jobb hátsó lámpámban 4-5 bogár van. A balban egy sincs. Cseréltessem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #230 Dátum: 2010. Május 21. - 20:54:32 » |
|
Ma vettem észre, hogy a jobb hátsó lámpámban 4-5 bogár van. A balban egy sincs. Cseréltessem?
Nem lehet, hogy szentjánosbogarak? Ha azok és nem világítanak, akkor cseréltesd ki őket. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #231 Dátum: 2010. Május 21. - 21:07:29 » |
|
cserélni nem fogják max kifújatni
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Stocz
|
 |
« Hozzászólás #232 Dátum: 2010. Május 24. - 09:13:16 » |
|
Olvass egy kicsit följebb.  Még csak lapoznod sem kell, és ott a válasz. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #233 Dátum: 2010. Május 24. - 09:43:34 » |
|
Olvass egy kicsit följebb.  Még csak lapoznod sem kell, és ott a válasz.  Olvastam illetve tudtam Peti esetéről, neki cserélték, de az is bogaras lett. Lehet inkább így hagyom, félek, ha hozzányúlnak rosszabb lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
 |
« Hozzászólás #234 Dátum: 2010. Május 24. - 09:59:20 » |
|
Olvass egy kicsit följebb.  Még csak lapoznod sem kell, és ott a válasz.  Olvastam illetve tudtam Peti esetéről, neki cserélték, de az is bogaras lett. Lehet inkább így hagyom, félek, ha hozzányúlnak rosszabb lesz. Erre gondoltam. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #235 Dátum: 2010. Május 24. - 11:38:55 » |
|
Olvass egy kicsit följebb.  Még csak lapoznod sem kell, és ott a válasz.  Olvastam illetve tudtam Peti esetéről, neki cserélték, de az is bogaras lett. Lehet inkább így hagyom, félek, ha hozzányúlnak rosszabb lesz. Neked darázs van benn pedig én raktam be újként
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #236 Dátum: 2010. Július 22. - 08:06:30 » |
|
Tegnap este egy parkolóhelyről álltam ki, aminek a fel-le járata több mint 45 fokos volt (utólagosan járdából alakították át). Tolattam hátrafelé és mikor leért az első kerekem nagy fémes koppanást hallottam. Megnéztem, de a lökhárító egyben volt, valószínű a vonószemek (vagy csak az egyik) koppant oda. Gondolom ebből nagy baj nem lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #237 Dátum: 2010. Július 22. - 10:41:11 » |
|
Tegnap este egy parkolóhelyről álltam ki, aminek a fel-le járata több mint 45 fokos volt (utólagosan járdából alakították át). Tolattam hátrafelé és mikor leért az első kerekem nagy fémes koppanást hallottam. Megnéztem, de a lökhárító egyben volt, valószínű a vonószemek (vagy csak az egyik) koppant oda. Gondolom ebből nagy baj nem lehet.
nekem ugyanez volt szűk két hete csak nekem szegély is volt. én előre indultam és a bal első kerék mögött-mellett lehajlott az a kis védőlemez. nem is értettem, hogy mé nem fel hajlott, de Rudiék helyrekalapálták.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #238 Dátum: 2010. Július 22. - 11:16:37 » |
|
nekem ugyanez volt szűk két hete csak nekem szegély is volt. én előre indultam és a bal első kerék mögött-mellett lehajlott az a kis védőlemez. nem is értettem, hogy mé nem fel hajlott, de Rudiék helyrekalapálták. Közben ujjal kitapogattam, a bal első vonószem érhetett le, mivel az alján recés súrolásnyomot lehet érezni. A jobb első érintetlen. Mozogni nem mozog, szóval remélem nem lesz baj belőle. A műanyagok sértetlenek, nem lóg semmi, nem érezni törést, repedést.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Július 22. - 23:39:02 írta diablo77 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Pittike
|
 |
« Hozzászólás #239 Dátum: 2010. Július 22. - 22:07:34 » |
|
nekem ugyanez volt szűk két hete csak nekem szegély is volt. én előre indultam és a bal első kerék mögött-mellett lehajlott az a kis védőlemez. nem is értettem, hogy mé nem fel hajlott, de Rudiék helyrekalapálták. Közben ujjal kitapogattam, a bal első vonószem érhetett le, mivel az alján recés súrolásnyomot lehet érazni. A jobb első érintetlen. Mozogni nem mozog, szóval remélem nem lesz baj belőle. A műanyagok sértetlenek, nem lóg semmi, nem érezni törést, repedést. Az szokott lekoppanni, baj nem lesz belőle, csak ha szívrohamot kapsz a hangjától... 
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
|