mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #150 Dátum: 2008. április 18. - 08:34:52 » |
|
sziasztok! most vettem a kocsim ,de a szélvédőm az előző tulaj furamód takaríthatta mert full karcos a jobb első ajtó üvegem is karcos ado meg szerintem kavics mehetett a filchez vagy mi az.szóval valami ötlet üvegpolír stb turtle wax -ban van ilyen használta már valaki .a fényezésnél a gépi mosást ellehet tüntetni házi polirozással.szintén turtle wax -al.köszi.
ajánlom figyelmedbe az ablakokkal foglalkozó topikot.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #151 Dátum: 2008. április 18. - 16:18:53 » |
|
Megjött a számla az OTP Garanciától, 63000-rel húzta le őket a szervíz. Szerelő munkadíj: 7970 Ft Fényezés munkadíj: 24689 Ft Fényező anyag: 30306 Ft Össz.: 62965 Ft
Mi lenne egy komolyabb kárnál? Sose történjen az emberrel ilyen saját hibájából (máséból se)! A szőke falnak ment az első kézből 40000-es ajánlattól mikor zsebből akarta rendezni, hogy kihagyjuk a biztosítót. Na, ettől maga alá piszkított volna!
Csak emlékeztetőül egy kép, hogy milyen csekély mértékű volt a sérülés.
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #152 Dátum: 2008. április 18. - 16:50:40 » |
|
Megjött a számla az OTP Garanciától, 63000-rel húzta le őket a szervíz. Szerelő munkadíj: 7970 Ft Fényezés munkadíj: 24689 Ft Fényező anyag: 30306 Ft Össz.: 62965 Ft
Mi lenne egy komolyabb kárnál? Sose történjen az emberrel ilyen saját hibájából (máséból se)! A szőke falnak ment az első kézből 40000-es ajánlattól mikor zsebből akarta rendezni, hogy kihagyjuk a biztosítót. Na, ettől maga alá piszkított volna!
Csak emlékeztetőül egy kép, hogy milyen csekély mértékű volt a sérülés.
RABLÁS!Metált 20 eFt-ért fújnak errefelé. Igaz, az nem "szakszervíz". "csekély"? A másik autóján igen, meg amikor a bénáknak kell kifizetni. Új autón igenis csúnya sérülés! Viszont a lényeg: ismét teljes pompájában virít a gép...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #153 Dátum: 2008. április 18. - 18:42:28 » |
|
RABLÁS!Metált 20 eFt-ért fújnak errefelé. Igaz, az nem "szakszervíz". "csekély"? A másik autóján igen, meg amikor a bénáknak kell kifizetni. Új autón igenis csúnya sérülés! Viszont a lényeg: ismét teljes pompájában virít a gép... Persze a "csekély"-t én sem úgy értettem, tudod!? Két hétig nem aludtam, nem ettem! Csak hát a sérülés és az összeg aránya!!! De ez szerencsére nem az én gondom!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #154 Dátum: 2008. április 18. - 18:59:15 » |
|
RABLÁS!Metált 20 eFt-ért fújnak errefelé. Igaz, az nem "szakszervíz". "csekély"? A másik autóján igen, meg amikor a bénáknak kell kifizetni. Új autón igenis csúnya sérülés! Viszont a lényeg: ismét teljes pompájában virít a gép... Persze a "csekély"-t én sem úgy értettem, tudod!? Két hétig nem aludtam, nem ettem! Csak hát a sérülés és az összeg aránya!!! De ez szerencsére nem az én gondom! Tudom. Csak akkor csekély, ha nem az Ő kocsiján van! Sajáton egy karc is egetverő! /nálam tuti/ Pláne ez! Jujj...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #155 Dátum: 2008. Június 20. - 16:34:34 » |
|
Tud valaki horpadásjavítót Pesten, akik tényleg korrektül csinálják? Érdemes megcsináltatni márcsak abból a szempontból, hogy nem lesz rosszabb a végeredmény?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #156 Dátum: 2008. Június 20. - 18:54:14 » |
|
Tud valaki horpadásjavítót Pesten, akik tényleg korrektül csinálják? Érdemes megcsináltatni márcsak abból a szempontból, hogy nem lesz rosszabb a végeredmény?
www.horpadasjavitas.hu itt több cim is fellelhető. A XI. ker.ben a Barázda utcában is van ilyen javítás. Nézz utána, fél 9-től megnézik, ajánlatot adnak, lehet egyeztetni. Pontos cimet nézek, megirom. Esetleg én is elmennék, van kisebb horpadásom, nem vészes, csak engem baromira irritál. Sok szerencsét!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #157 Dátum: 2008. Június 20. - 19:13:41 » |
|
Tud valaki horpadásjavítót Pesten, akik tényleg korrektül csinálják? Érdemes megcsináltatni márcsak abból a szempontból, hogy nem lesz rosszabb a végeredmény? [/quote Diablo! Cartársak! www.carwelness.hu ezt érdemes megnézni! (Diablo! Privát ment!) 1117. Bp. Barázda u. 40.( A cég cime.) Sok sikert!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #158 Dátum: 2008. Június 20. - 20:31:26 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #159 Dátum: 2008. Június 21. - 10:01:20 » |
|
Már valakinek ajánlottam a Tatai úton ismerős maszekot. Asszem annál nincs olcsóbb és igen lelkiismeretesen dolgoznak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Június 21. - 16:03:31 írta WERES »
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #160 Dátum: 2008. Június 21. - 11:32:44 » |
|
Weres Úr! Pontos cim? Név? Telefonszám? Ha megadnád jót tennél velünk! Köszi előre is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #161 Dátum: 2008. Június 21. - 11:57:29 » |
|
Weres Úr! Pontos cim? Név? Telefonszám? Ha megadnád jót tennél velünk! Köszi előre is! Már valamelyik topikba beírtam. Megkeresem, oszt berakom ide.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #162 Dátum: 2008. Június 21. - 12:12:25 » |
|
Balázs László Tatai út 56. Budapest
06-1-3490194
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #163 Dátum: 2008. Június 21. - 14:23:09 » |
|
06-1-3490194
Köszönöm szépen én is. Ez a XIV/XIII kerben van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #164 Dátum: 2008. Június 21. - 14:46:29 » |
|
06-1-3490194
Köszönöm szépen én is. Ez a XIV/XIII kerben van? XIII.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|