hawer
|
|
« Hozzászólás #255 Dátum: 2010. December 07. - 18:45:19 » |
|
Na,ma közölték velem,hogy a héten megérkeznek a papírjaim!(és csak 2 teljes hónap kell két darab a4-es papír megszerkesztéséhez....) "Örömömben" el is szaladtam a szervízbe,hogy készítsék a fényezőpisztolyt,meg ami kell.....Hát erre közlik hogy 20.áig amig itthon vagyok ez már kivitelezhetetlen!Ugyhogy tavaszig igy marad az autó..... Más szervíz? 20-a messze van még ilyen sok melójuk van?
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Sean
|
|
« Hozzászólás #256 Dátum: 2010. December 07. - 20:04:11 » |
|
Na,ma közölték velem,hogy a héten megérkeznek a papírjaim!(és csak 2 teljes hónap kell két darab a4-es papír megszerkesztéséhez....) "Örömömben" el is szaladtam a szervízbe,hogy készítsék a fényezőpisztolyt,meg ami kell.....Hát erre közlik hogy 20.áig amig itthon vagyok ez már kivitelezhetetlen!Ugyhogy tavaszig igy marad az autó..... Más szervíz? 20-a messze van még ilyen sok melójuk van? Hát konkrétan 8 autó van még elöttem! és mivel ők kezdték el intézni a biztosítót és a kárfelmérőt meg mindent,igy már muszály náluk csináltatni!ez benne is van a kisbetűs részben!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #257 Dátum: 2010. December 07. - 20:07:40 » |
|
Na,ma közölték velem,hogy a héten megérkeznek a papírjaim!(és csak 2 teljes hónap kell két darab a4-es papír megszerkesztéséhez....) "Örömömben" el is szaladtam a szervízbe,hogy készítsék a fényezőpisztolyt,meg ami kell.....Hát erre közlik hogy 20.áig amig itthon vagyok ez már kivitelezhetetlen!Ugyhogy tavaszig igy marad az autó..... Más szervíz? 20-a messze van még ilyen sok melójuk van? Hát konkrétan 8 autó van még elöttem! és mivel ők kezdték el intézni a biztosítót és a kárfelmérőt meg mindent,igy már muszály náluk csináltatni!ez benne is van a kisbetűs részben! Uhh... Akkor fel a fejjel, várnod kell nem tehetsz mást.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Zoltán
|
|
« Hozzászólás #258 Dátum: 2010. December 11. - 08:32:06 » |
|
Sziasztok, úgy jártam hogy sikerült eltörnöm a külső visszapillantó tükröm burkolatát . Ugye lehet kapni külön burkolatot ? Van erről valakinek infója? Előre is köszönet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cupika
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 D Elite
|
|
« Hozzászólás #259 Dátum: 2010. December 11. - 16:31:29 » |
|
Márka szervízes ajánlat szerint a tükröt csak egyben adják, külön burkolatot nem. Színre festéssel, szereléssel kb. 55.000 az ára. Maradt a sufni javítás. Ha még menthető és nem hiányzik belőle darab, javaslom nézesd meg egy műanyag heggesztéshez értő szakival, hátha meg tudja csinálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #260 Dátum: 2010. December 11. - 17:56:12 » |
|
Sziasztok, úgy jártam hogy sikerült eltörnöm a külső visszapillantó tükröm burkolatát . Ugye lehet kapni külön burkolatot ? Van erről valakinek infója? Előre is köszönet. Érdeklődj a Chevys bontóknál, biztosan találsz, esetleg még pirosat is. Sok szerencsét hozzá!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #261 Dátum: 2010. December 11. - 18:08:25 » |
|
Sziasztok, úgy jártam hogy sikerült eltörnöm a külső visszapillantó tükröm burkolatát . Ugye lehet kapni külön burkolatot ? Van erről valakinek infója? Előre is köszönet. Érdeklődj a Chevys bontóknál, biztosan találsz, esetleg még pirosat is. Sok szerencsét hozzá! Bontott gyári motoros fűthető tükröt 15000,-Ft tudunk adni ezüst, világoskék, fekete színben, melyik oldali kell?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoltán
|
|
« Hozzászólás #262 Dátum: 2010. December 11. - 22:24:39 » |
|
Sziasztok, úgy jártam hogy sikerült eltörnöm a külső visszapillantó tükröm burkolatát . Ugye lehet kapni külön burkolatot ? Van erről valakinek infója? Előre is köszönet. Érdeklődj a Chevys bontóknál, biztosan találsz, esetleg még pirosat is. Sok szerencsét hozzá! Bontott gyári motoros fűthető tükröt 15000,-Ft tudunk adni ezüst, világoskék, fekete színben, melyik oldali kell? Kösz a válaszokat, sajnos kis darab kitört és nincs meg. Egyenlőre vadászok burkolatot, (azt mind a két oldalra vennék), igaz csak a jobb törött. Ha nem találok, Sebijoe t megkeresem, mert 15000 tényleg jó ár egy működő tükörért
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #263 Dátum: 2010. December 11. - 22:28:18 » |
|
Sziasztok, úgy jártam hogy sikerült eltörnöm a külső visszapillantó tükröm burkolatát . Ugye lehet kapni külön burkolatot ? Van erről valakinek infója? Előre is köszönet. Érdeklődj a Chevys bontóknál, biztosan találsz, esetleg még pirosat is. Sok szerencsét hozzá! Bontott gyári motoros fűthető tükröt 15000,-Ft tudunk adni ezüst, világoskék, fekete színben, melyik oldali kell? Kösz a válaszokat, sajnos kis darab kitört és nincs meg. Egyenlőre vadászok burkolatot, (azt mind a két oldalra vennék), igaz csak a jobb törött. Ha nem találok, Sebijoe t megkeresem, mert 15000 tényleg jó ár egy működő tükörért Hívd fel őket, elvileg 9000Ft-ért adják. Tavasszal volt egy piros lacettijük. http://www.chevroletalkatresz.hu/chevrolet_lacetti_bontott_alkatreszek.php
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Zoltán
|
|
« Hozzászólás #264 Dátum: 2010. December 11. - 22:31:07 » |
|
Kösz, a jövő héten őket is megnézem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #265 Dátum: 2010. December 12. - 08:25:05 » |
|
Sziasztok, úgy jártam hogy sikerült eltörnöm a külső visszapillantó tükröm burkolatát . Ugye lehet kapni külön burkolatot ? Van erről valakinek infója? Előre is köszönet. Érdeklődj a Chevys bontóknál, biztosan találsz, esetleg még pirosat is. Sok szerencsét hozzá! Bontott gyári motoros fűthető tükröt 15000,-Ft tudunk adni ezüst, világoskék, fekete színben, melyik oldali kell? Kösz a válaszokat, sajnos kis darab kitört és nincs meg. Egyenlőre vadászok burkolatot, (azt mind a két oldalra vennék), igaz csak a jobb törött. Ha nem találok, Sebijoe t megkeresem, mert 15000 tényleg jó ár egy működő tükörért Hívd fel őket, elvileg 9000Ft-ért adják. Tavasszal volt egy piros lacettijük. http://www.chevroletalkatresz.hu/chevrolet_lacetti_bontott_alkatreszek.phpAzért nem árt rákérdezni, hogy motoros-fűthető-e? Mert bármilyen meglepő létezik hozzá mechanikus állítású nem fűthető is, és MO-ra kerültek ilyen példányok is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoltán
|
|
« Hozzászólás #266 Dátum: 2010. December 14. - 12:43:25 » |
|
Kösz a segítséget, végül csak bordó volt nekik, így a chevy bontóban kaptam egy fekete burkolatot egyenlőre. Úgyis csak tavasszal cserélném, ezen a hőmérségleten a tülörlap kipattintása drága mutatvány lenne. Amúgy meglett a kitőrt darab is, de ragasztáshoz is túl hideg van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sean
|
|
« Hozzászólás #267 Dátum: 2011. Február 18. - 22:30:03 » |
|
nem tudom ezzel hova kellene irnom,de épp felforr az agyvizem!ugyhogy sorry ha van már topikja!a lényeg hogy ugye mint irtam korábban belémjöttek,volt rendőrség,kárfelmérés,minden ami kell!mindent egy helyi szerviz intézett!megbeszéltük hogy mivel már nincs idejük,ezért majd márciusban ha hazaérek nekiállnak a javitásnak!erre ma apám irja hogy a károkozó biztosítója elutalt nekem 138.000ft.ot!na most ezt miért?én nem kértem,és a károm javitási költségeit ez meg sem közeliti!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gabka
Teljes tag
Nem elérhető
2.0TCDI SW
|
|
« Hozzászólás #268 Dátum: 2011. Február 19. - 00:40:20 » |
|
nem tudom ezzel hova kellene irnom,de épp felforr az agyvizem!ugyhogy sorry ha van már topikja!a lényeg hogy ugye mint irtam korábban belémjöttek,volt rendőrség,kárfelmérés,minden ami kell!mindent egy helyi szerviz intézett!megbeszéltük hogy mivel már nincs idejük,ezért majd márciusban ha hazaérek nekiállnak a javitásnak!erre ma apám irja hogy a károkozó biztosítója elutalt nekem 138.000ft.ot!na most ezt miért?én nem kértem,és a károm javitási költségeit ez meg sem közeliti!
Szerintem maguktól kikalkulálták,hogy erre a javításra elég ennyi.Ha jól tudom van valami okosság amit emiatt fellapoznak és kiszámolják belőle a nekik még megfelelő összeget.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
georgbob
|
|
« Hozzászólás #269 Dátum: 2011. Február 19. - 10:12:46 » |
|
Ezen ne aggódjál! Javítási előleg, a többit számla ellenében kifizetik. Nekem lízinges a kocsi, mégis nekem utaltak 300.000-at előre, ami letétbe átvett a szervíz, majs a a számla végösszegét is rendezték. Inkább örülj neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|