Jopek
|
|
« Hozzászólás #60 Dátum: 2008. Március 03. - 20:57:46 » |
|
Bitte nein schreiben englisch, mert nem érteni, ich bin laden, olvasni kicsi angol.
Hejj Táváris, ha lenne cirill betűm....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #61 Dátum: 2008. Március 03. - 21:04:51 » |
|
Bitte nein schreiben englisch, mert nem érteni, ich bin laden, olvasni kicsi angol.
Hejj Táváris, ha lenne cirill betűm.... Stabil 2-es voltam oroszból lehet hogy az már nem menne. Inkább maradjunk a jó öreg magyar anyanyelvünknél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #62 Dátum: 2008. Március 03. - 21:13:11 » |
|
Bocsika én is csak magyart törni kicsit és nem beszélni német sem. Ist es euch nicht egal wie wir sprechen? Lacetti verbindet uns! Na értem én, hogy villanymotor, de mi hajtja?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #63 Dátum: 2008. Március 03. - 21:24:38 » |
|
Bocsika én is csak magyart törni kicsit és nem beszélni német sem. Ist es euch nicht egal wie wir sprechen? Lacetti verbindet uns! Na értem én, hogy villanymotor, de mi hajtja? Hát a GANZ meg a Jedlik Ányos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #64 Dátum: 2008. Március 03. - 21:31:25 » |
|
Bocsika én is csak magyart törni kicsit és nem beszélni német sem. Ist es euch nicht egal wie wir sprechen? Lacetti verbindet uns! Na értem én, hogy villanymotor, de mi hajtja? Hát a GANZ meg a Jedlik Ányos Na meg az Y-kapcsolás...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #65 Dátum: 2008. Március 03. - 21:37:50 » |
|
Bocsika én is csak magyart törni kicsit és nem beszélni német sem. Ist es euch nicht egal wie wir sprechen? Lacetti verbindet uns! Na értem én, hogy villanymotor, de mi hajtja? Hát a GANZ meg a Jedlik Ányos Na meg az Y-kapcsolás... Az valami 0. típusú, a Jedlik meg kerékpáros?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #66 Dátum: 2008. Március 03. - 21:57:23 » |
|
Hejj Táváris, ha lenne cirill betűm.... Nekem meg kantoni....
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #67 Dátum: 2008. Március 04. - 14:46:37 » |
|
Hejj Táváris, ha lenne cirill betűm.... Nekem meg kantoni.... Szóval magyarul talán megértem, hogy ki miért is szereti a Lacettijét!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #68 Dátum: 2008. Március 04. - 20:53:38 » |
|
Hejj Táváris, ha lenne cirill betűm.... Nekem meg kantoni.... Szóval magyarul talán megértem, hogy ki miért is szereti a Lacettijét! Szerintem ez nemzetközi. Simply tiamo
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #69 Dátum: 2008. Március 04. - 21:19:09 » |
|
Hejj Táváris, ha lenne cirill betűm.... Nekem meg kantoni.... Szóval magyarul talán megértem, hogy ki miért is szereti a Lacettijét! Szerintem ez nemzetközi. Simply tiamo Yes, and unsophistikated.In my opinon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #70 Dátum: 2008. Március 05. - 09:01:52 » |
|
HEEELP!! Ez itt lenni nemzetközi kutykuruty topik? Vagy csinyányi belöle aztat
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #71 Dátum: 2008. Március 05. - 13:29:22 » |
|
HEEELP!! Ez itt lenni nemzetközi kutykuruty topik? Vagy csinyányi belöle aztat Hát Németországban nemegyszer áthajoltak a vállam fölött és megpróbálták olvasni a fórumot. Szóval adjunk valamit a külföldnek is...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #72 Dátum: 2008. Március 05. - 19:56:11 » |
|
HEEELP!! Ez itt lenni nemzetközi kutykuruty topik? Vagy csinyányi belöle aztat Hát Németországban nemegyszer áthajoltak a vállam fölött és megpróbálták olvasni a fórumot. Szóval adjunk valamit a külföldnek is... Én az összes tudásomat beleadtam már, most Ti jöttök!Mutassunk valamit!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rebelpeak
|
|
« Hozzászólás #73 Dátum: 2008. Március 05. - 21:11:07 » |
|
mostnemtom! akkor mutatom: unsophisticated...csak hogy bosszantsalak, meg amúgyis muszáj már írnom valamit, tavaly óta még mindig bejáratós vagyok...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #74 Dátum: 2008. Március 05. - 21:18:18 » |
|
mostnemtom! akkor mutatom: unsophisticated...csak hogy bosszantsalak, meg amúgyis muszáj már írnom valamit, tavaly óta még mindig bejáratós vagyok...
Igazad van, de mentségemre legyen mondva aznap már nem kevés hozászólásom után egy kicsit már tompi voltam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|