ladlac
|
|
« Hozzászólás #45 Dátum: 2008. Január 24. - 10:50:45 » |
|
Ez cáfolhatatlan érv!!! Esetleg ki lehet egészíteni azzal, hogy: MERT AZ ENYÉM ÉS KÉSZ!!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 15. - 18:46:32 írta ladlac »
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #46 Dátum: 2008. Január 24. - 20:02:44 » |
|
Azért szeretem a lacsit,mert a csomagtartójába keresztbe befér egy 20kg-os amúr,hosszába az ülések ledöntésével meg egy 60kg-os harcsa.Apropó van köztünk rajtam kívül horgászbolond?
Én is szeretek horgászni, bár mostanság sajnos kevés időm jut rá. Csatlakozom. nezni szeretem, es a sort is kozben...
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #47 Dátum: 2008. Január 25. - 12:47:22 » |
|
Azért szeretem a lacsit,mert a csomagtartójába keresztbe befér egy 20kg-os amúr,hosszába az ülések ledöntésével meg egy 60kg-os harcsa.Apropó van köztünk rajtam kívül horgászbolond?
Én is szeretek horgászni, bár mostanság sajnos kevés időm jut rá. Csatlakozom. Akkor majd Te pucolod a halat!!! nezni szeretem, es a sort is kozben...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #48 Dátum: 2008. Február 09. - 21:32:56 » |
|
Azért is szeretem a Lacsit, mert a szervízesek is megmodják: kevesebb hibát produkál, mint az Opel nagytesó 1milláért többért! Na igen több pénz, több hiba
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #49 Dátum: 2008. Február 10. - 11:07:12 » |
|
Bár csak két napja van meg, de már 3 éve szemezgettem vele, de akkor sajnos még nem volt rá lehetőségem, így lett Kalos belőle. Már azóta szeretem az ár/érték aránya miatt, a tágassága (nagyobb a tengelytávja mint az Octaviaé) nagy csomagtartója és jó felszereltsége miatt. Egyszerűen szerethető. Meg 2008-tól MP3-as a Blaupunkt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #50 Dátum: 2008. Február 10. - 12:50:16 » |
|
Bár csak két napja van meg, de már 3 éve szemezgettem vele, de akkor sajnos még nem volt rá lehetőségem, így lett Kalos belőle. Már azóta szeretem az ár/érték aránya miatt, a tágassága (nagyobb a tengelytávja mint az Octaviaé) nagy csomagtartója és jó felszereltsége miatt. Egyszerűen szerethető. Meg 2008-tól MP3-as a Blaupunkt.
Mellesleg okosan is tetted, hogy nem három éve vettél lacsit, mert egy csomó gyerekbetegségből adódó idegességtől megkímélted magad.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #51 Dátum: 2008. Február 27. - 21:59:50 » |
|
Én a kényelmét szeretem leginkább.Kevés alsó közepes autó van amiben mögöttem is elférnek.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #52 Dátum: 2008. Március 02. - 14:57:26 » |
|
Én a kényelmét szeretem leginkább.Kevés alsó közepes autó van amiben mögöttem is elférnek.
Yes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #53 Dátum: 2008. Március 02. - 22:06:27 » |
|
Yes. What does yes mean?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #55 Dátum: 2008. Március 03. - 19:47:43 » |
|
Oh yes!! OK I undertand!Thank you your answer!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #56 Dátum: 2008. Március 03. - 20:51:48 » |
|
Bitte nein schreiben englisch, mert nem érteni, ich bin laden, olvasni kicsi angol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #57 Dátum: 2008. Március 03. - 20:53:54 » |
|
Bitte nein schreiben englisch, mert nem érteni, ich bin laden, olvasni kicsi angol.
Bocsika én is csak magyart törni kicsit és nem beszélni német sem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #58 Dátum: 2008. Március 03. - 20:56:13 » |
|
Bocsika én is csak magyart törni kicsit és nem beszélni német sem. Ist es euch nicht egal wie wir sprechen? Lacetti verbindet uns!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #59 Dátum: 2008. Március 03. - 20:56:48 » |
|
Na én ezért szeretem a Lacettit és a Klubot, mert a hülyeség ideát van!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|