Bánhegyi Ferenc
Friss hús
Nem elérhető
Chevrolet Lacetti 1,4 Star AC
|
|
« Hozzászólás #30 Dátum: 2008. Január 03. - 18:21:09 » |
|
Én a Lacettit a 2004-es frankfurti beutatón látam,még Daewoo-ként!Már ott akkor eldöntöttem ha cserélek akkor vagy Skoda Octaviát vagy ezt veszem meg!Fabiám volt elötte!Azért lett Lacsi a dologból,mert: 1.Nagyon tetszett desing-ja! 2.Itt adták a legjobb árat a Fabiáért! 3.Tesztvezetéskor már érezhető volt,nem lesz rossz választás! Összességében tényleg az egyik legkedvezöbb ár/érték arányos autó, a felszereltségről,kényelemről nem is beszélve! Szerintem is sok jó dolgot lehetne még róla irni,de azt már itt többen megtettétek,felesleges ismételgetni! Egy dolgot viszont én kérdeznék!Lehet-e és ha igen,tényleg olyan nehéz a gyári Blaupunkt-ot cserélni benne?? Ha van valakinek tapasztalata kérem irja meg!Egy MP3-som van,de nem mertem még beletetetni,mert a szervizes azt mondta,hogy túl drága a beszerelés és macerás!Én nemvagyok müszaki zseni,ezért ha van valakinek tapasztalata szivesen fogadom!
Gratulálok a választásodhoz, és leld benne sok örömödet A fejegységre vonatkozó kérdéseidre a választ a CD lejátszó csere!? topicban megtalálodHa kormányról vezérelt, akkor egy adapter kell hozzá és ennyi. A galériámban találsz képeket, hogy hogy is néz ki kivéve... Köszi az infót! Az enyém nem kormányoszlopról vezéreletö,hanem hagyományos!Ezt szeretné cserélni MP3-ra!! Erre mondták a szervizben,hogy drága és macerás!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #31 Dátum: 2008. Január 03. - 18:32:21 » |
|
Én a Lacettit a 2004-es frankfurti beutatón látam,még Daewoo-ként!Már ott akkor eldöntöttem ha cserélek akkor vagy Skoda Octaviát vagy ezt veszem meg!Fabiám volt elötte!Azért lett Lacsi a dologból,mert: 1.Nagyon tetszett desing-ja! 2.Itt adták a legjobb árat a Fabiáért! 3.Tesztvezetéskor már érezhető volt,nem lesz rossz választás! Összességében tényleg az egyik legkedvezöbb ár/érték arányos autó, a felszereltségről,kényelemről nem is beszélve! Szerintem is sok jó dolgot lehetne még róla irni,de azt már itt többen megtettétek,felesleges ismételgetni! Egy dolgot viszont én kérdeznék!Lehet-e és ha igen,tényleg olyan nehéz a gyári Blaupunkt-ot cserélni benne?? Ha van valakinek tapasztalata kérem irja meg!Egy MP3-som van,de nem mertem még beletetetni,mert a szervizes azt mondta,hogy túl drága a beszerelés és macerás!Én nemvagyok müszaki zseni,ezért ha van valakinek tapasztalata szivesen fogadom!
Gratulálok a választásodhoz, és leld benne sok örömödet A fejegységre vonatkozó kérdéseidre a választ a CD lejátszó csere!? topicban megtalálodHa kormányról vezérelt, akkor egy adapter kell hozzá és ennyi. A galériámban találsz képeket, hogy hogy is néz ki kivéve... Köszi az infót! Az enyém nem kormányoszlopról vezéreletö,hanem hagyományos!Ezt szeretné cserélni MP3-ra!! Erre mondták a szervizben,hogy drága és macerás! Egy akármilyen MP3 fejegység már egyáltalán nem drága. Egy márkásabb már 25E-től kapható, és otthon simán betudod szerelni. De ezzel a témával menjünk át a megfelelő helyre, mert ha erre téved egy admin, majd jól rendre utasít
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #32 Dátum: 2008. Január 06. - 16:15:47 » |
|
Félelmeim voltak akkumlátor és indítás terén ilyen hidegben, ugyanis tavaly óta nem ment a kicsike. Ma kimentem elindítani és meglepően tapasztaltam, hogy nemhogy simán elindul, hanem cseppet sem teker az önindító lassabban, mint máskor. Utólag belegondolva lehet, hogy hiábavalóak voltak félelmeim, mert anno corsámban 36 Ah-s akksi volt, de még az astrákba sem raktak szerintem 44 Ah-nál nagyobbat. No meg lacsiban calciumos akksi lapul. Ismét egy apró pozitívum, mert bár van bikakábelem és töltőm, de legközelebb nem kell azon cidriznem, hogy vajon simán elindul-e vagy segítség kell, ha pár napot kiesik a használatból.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #33 Dátum: 2008. Január 06. - 16:45:20 » |
|
Csak megjegyzem...ma, hogy beindítottam és kilógott a feneke a kocsibeállóból és csak egy udvar és kapu választott el az utcától....hát nem bírtam bent maradni vele. Megindokoltam magamnak, hogy a helyben járatás nem túl hasznos és kivittem egy körre...köhögve, hőemelkedéssel, orrfolyósan. Nem tehetek róla, lassan egy hete nem ültem benne, elvonási tüneteim voltak! Ez normális, vagy a betegség mellékhatása?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #34 Dátum: 2008. Január 06. - 16:46:01 » |
|
Ónos esőben ismerszik meg a jó autó (és a jó autós) Új tapasztalatot szereztem az autó viselkedéséről, méghozzá totál rossz ónosesővel áldott útviszonyok között. Nagyon türelmes volt a futómű a kormánymozdulatokra, igaz kerültem a hirtelenséget. Az persze érezhető volt, hogy a nyomvályúk és nagyobb egyenetlenségek a kocsi bármely részét (eleje,hátulja) képes 10-20 centivel arrébb 'tenni'. De igazán komoly kitörést nem tapasztaltam, ami a nyári gumi függvényében nagyon is kedvezőnek ítélek meg. Ezt is felírom a szeretem listára: kiegyensúlyozott reagálás.
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #35 Dátum: 2008. Január 06. - 17:09:10 » |
|
Cápa, Te beteg vagy! Méghozzá minél előbb orvoshoz kell fordulnod, és nemcsak a háziorvosodat kéne meglátogatnod! Mit gondolsz, melyik a másik? Nem, nem a fogorvosra gondoltam! Legalább az influból gyógyulj meg, a másik sajnos maradandó agykárosodás! Élni azért lehet vele...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #36 Dátum: 2008. Január 06. - 19:06:18 » |
|
Csak megjegyzem...ma, hogy beindítottam és kilógott a feneke a kocsibeállóból és csak egy udvar és kapu választott el az utcától....hát nem bírtam bent maradni vele. Megindokoltam magamnak, hogy a helyben járatás nem túl hasznos és kivittem egy körre...köhögve, hőemelkedéssel, orrfolyósan. Nem tehetek róla, lassan egy hete nem ültem benne, elvonási tüneteim voltak! Ez normális, vagy a betegség mellékhatása? Ilyen tüneteim nekem is voltak már régen. De erre nem használt semmi gyógyszer. Majd a sárga föld kihúzza egyszer, remélem jó sokára...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #37 Dátum: 2008. Január 07. - 11:45:33 » |
|
Cápa, Te beteg vagy! Méghozzá minél előbb orvoshoz kell fordulnod, és nemcsak a háziorvosodat kéne meglátogatnod! Mit gondolsz, melyik a másik? Nem, nem a fogorvosra gondoltam! Legalább az influból gyógyulj meg, a másik sajnos maradandó agykárosodás! Élni azért lehet vele...
Látod Gidy, ilyen vagyok. De amúgy nagyon nem szeretem ám a lacsit! u.i.: ma voltam dokinál, egy hét gyógyszeres kezelés itthon. Melózni nem lacsizni sem .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #38 Dátum: 2008. Január 12. - 16:55:05 » |
|
Azért szeretem a lacsit,mert a csomagtartójába keresztbe befér egy 20kg-os amúr,hosszába az ülések ledöntésével meg egy 60kg-os harcsa.Apropó van köztünk rajtam kívül horgászbolond?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #39 Dátum: 2008. Január 12. - 18:07:30 » |
|
Azért szeretem a lacsit,mert a csomagtartójába keresztbe befér egy 20kg-os amúr,hosszába az ülések ledöntésével meg egy 60kg-os harcsa.Apropó van köztünk rajtam kívül horgászbolond?
Én is szeretek horgászni, bár mostanság sajnos kevés időm jut rá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #40 Dátum: 2008. Január 23. - 08:17:15 » |
|
Azért is szeretem a Lacsit, mert ha 'hót dzsuvás' (értsd: a koszosság legutolsó fokozata) akkor is jól néz ki!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #41 Dátum: 2008. Január 23. - 11:52:25 » |
|
Én is szeretek horgászni, bár mostanság sajnos kevés időm jut rá. Csatlakozom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #42 Dátum: 2008. Január 23. - 22:17:23 » |
|
Én is szeretek horgászni, bár mostanság sajnos kevés időm jut rá. Csatlakozom. Akkor a következő talit próbáljuk meg tó mellé tenni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BeZe1974
|
|
« Hozzászólás #43 Dátum: 2008. Január 24. - 09:24:08 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"De sagittis Hungarorum libera nos, Domine!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #44 Dátum: 2008. Január 24. - 10:07:48 » |
|
BeZe! Győztél! Ezt valóban nem lehet überelni! Mégha kicsit nőies volt az indok, de éppen ezért tökéletes! Én díjazom!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|