Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #90 Dátum: 2008. Július 11. - 17:36:40 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #91 Dátum: 2008. Július 11. - 19:13:44 » |
|
Akartok egy szavazást? Indíthatunk! LadLac modi! Melyik a legszebb? HB? Sedan? SW? 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #92 Dátum: 2008. Július 11. - 20:12:24 » |
|
Akartok egy szavazást? Indíthatunk! LadLac modi! Melyik a legszebb? HB? Sedan? SW?  Ezt kár elindítani,szerintem mindenki sejti hogy mi lesz a végeredmény. 
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #93 Dátum: 2008. Július 11. - 20:17:09 » |
|
Számomra a tökéletes Lacetti így nézne ki: Kaszni SW a HB hátuljával és a Sedan műszerfaléval.  Szerintem a legszebb a sedan kasztni a sedan műszerfalával  Ezzel egyetértek! 
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #94 Dátum: 2008. Július 11. - 20:21:15 » |
|
Számomra a tökéletes Lacetti így nézne ki: Kaszni SW a HB hátuljával és a Sedan műszerfaléval.  Szerintem a legszebb a sedan kasztni a sedan műszerfalával  Ezzel egyetértek!  Köszi 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #95 Dátum: 2008. Július 11. - 20:32:11 » |
|
Na melyik a legszebb?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #96 Dátum: 2008. Július 11. - 21:01:46 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #97 Dátum: 2008. Július 11. - 21:02:58 » |
|
Számomra a tökéletes Lacetti így nézne ki: Kaszni SW a HB hátuljával és a Sedan műszerfaléval.  Szerintem a legszebb a sedan kasztni a sedan műszerfalával  Nekem pont a műszerfala nem jön be! HB, SW tuti...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #98 Dátum: 2008. Július 11. - 22:02:23 » |
|
Számomra a tökéletes Lacetti így nézne ki: Kaszni SW a HB hátuljával és a Sedan műszerfaléval.  Szerintem a legszebb a sedan kasztni a sedan műszerfalával  Nekem pont a műszerfala nem jön be! HB, SW tuti... Nekem meg csak az nem tetszik az SW-ben. Vagyis tetszik, de a Sedané komolyabban, elegánsabban néz ki. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #99 Dátum: 2008. Július 13. - 19:59:22 » |
|
Számomra a tökéletes Lacetti így nézne ki: Kaszni SW a HB hátuljával és a Sedan műszerfaléval.  Szerintem a legszebb a sedan kasztni a sedan műszerfalával  Nekem pont a műszerfala nem jön be! HB, SW tuti... Nekem meg csak az nem tetszik az SW-ben. Vagyis tetszik, de a Sedané komolyabban, elegánsabban néz ki.  Szerintem SW modernebb, de "izlések és pofonok..." 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
 |
« Hozzászólás #101 Dátum: 2008. Július 15. - 17:18:32 » |
|
Számomra a tökéletes Lacetti így nézne ki: Kaszni SW a HB hátuljával és a Sedan műszerfaléval.  Szerintem a legszebb a sedan kasztni a sedan műszerfalával  Nekem pont a műszerfala nem jön be! HB, SW tuti... Nekem meg csak az nem tetszik az SW-ben. Vagyis tetszik, de a Sedané komolyabban, elegánsabban néz ki.  Szerintem SW modernebb, de "izlések és pofonok..."  Valóban mindenki a maga lovát dícséri,de még 3 szempont. 1, HB: Sportosság 2, Sedan:Elegncia 3, SW: Praktikum Valljuk meg, ezek nem igazán összeférő követelmények ezért is választ mindenki a saját szája íze szerint.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #102 Dátum: 2008. Július 15. - 17:22:22 » |
|
Ezt, hogy kell érteni? Gyűjtő vagy? Tied mindkettő? Most veszed a HB-t? Vagy csak nagyzolsz, és a másik másé, még akkor is, ha az családtag. A rokonságomban én is tudok néhány kocsit lefotózni, ami drágább, menőbb, mint a Lacetti, de nekem ez pont jó! Persze az is lehet, hogy csak bosszantani akartál minket?  De hiszen az kizárható egy kedves, elragadó cartárstól- ugyebár? 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #103 Dátum: 2008. Július 15. - 17:26:00 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #104 Dátum: 2008. Július 15. - 17:43:58 » |
|
Mi annyira szeretjük, hogy 2db is van. Már csak 1 HB hiányzik.  Ezt, hogy kell érteni? Gyűjtő vagy? Tied mindkettő? Most veszed a HB-t? Vagy csak nagyzolsz, és a másik másé, még akkor is, ha az családtag. A rokonságomban én is tudok néhány kocsit lefotózni, ami drágább, menőbb, mint a Lacetti, de nekem ez pont jó! Persze az is lehet, hogy csak bosszantani akartál minket?  De hiszen az kizárható egy kedves, elragadó cartárstól- ugyebár?  A sedan a tesóméké.  HB-t majd az asszonynak veszek.
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
|