Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #120 Dátum: 2010. Augusztus 31. - 12:16:10 » |
|
Igen, közben megtaláltam a videót is:) Azért köszi!:D És ilyen sprayt használtunk a videón. http://www.bgtech.hu/bg2.html cikkszám:406
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #121 Dátum: 2010. Szeptember 01. - 07:10:11 » |
|
Wieviel kostet das? Helyette mi jó még? WD40, féktisztító?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #122 Dátum: 2010. Szeptember 01. - 10:06:03 » |
|
WD40 nem. Én féktisztítót használtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #123 Dátum: 2010. Szeptember 02. - 09:33:29 » |
|
Jól értettem -e meg: tisztítás után a szelep nullázásához kell egy Scan 100, mert az akkuról történő lekapcsolás nem elég?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #124 Dátum: 2010. Szeptember 02. - 09:43:48 » |
|
Jól értettem -e meg: tisztítás után a szelep nullázásához kell egy Scan 100, mert az akkuról történő lekapcsolás nem elég?
Én azt nem szeretném...a folyamatos tanulás híve vagyok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #125 Dátum: 2010. Szeptember 02. - 10:23:01 » |
|
Én azt nem szeretném...a folyamatos tanulás híve vagyok! Gatsy! Nem is tudtam, hogy Te pap vagy. Tanulni folyamatosan a halálig. Mert remélem jó pap vagy!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #126 Dátum: 2010. Szeptember 02. - 10:37:52 » |
|
Én azt nem szeretném...a folyamatos tanulás híve vagyok! Gatsy! Nem is tudtam, hogy Te pap vagy. Tanulni folyamatosan a halálig. Mert remélem jó pap vagy! Hoyg egy kedves nótát idézzek: "...nem vagyok én barát, szeretem a p..."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #128 Dátum: 2010. Szeptember 02. - 18:46:20 » |
|
Wieviel kostet das? Helyette mi jó még? WD40, féktisztító? Emlékeim szerint olyan 2200-2400 pénz volt, de nem esküszöm meg rá... - egy pár szelepház ki lett már vele puccantva, de még mindig lötyög a flakonban rendesen, úgyhogy kiadós... (Egyébként Gomboséknál figyeltem fel rá...) Annakidején beajánlottam a forgalmazót a főninek, de a jelek szerint nem lett a partnerségből semmi...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #129 Dátum: 2010. Szeptember 02. - 18:51:39 » |
|
Láttam már olyat, akinek volt ilyen spray-je, és tudta hogyan kell használni.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #130 Dátum: 2010. Szeptember 02. - 19:17:09 » |
|
Láttam már olyat, akinek volt ilyen spray-je, és tudta hogyan kell használni. Ja, és utána is ment az autó, nem volt gond az alapjárattal sem. Igaz igen nagy szakember volt az illető, le a kalappal előtte. Roppant szimpi is volt, mert hasonlított Kripic barátomra.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #131 Dátum: 2010. Szeptember 02. - 19:19:04 » |
|
Láttam már olyat, akinek volt ilyen spray-je, és tudta hogyan kell használni. Ja, és utána is ment az autó, nem volt gond az alapjárattal sem. Igaz igen nagy szakember volt az illető, le a kalappal előtte. Roppant szimpi is volt, mert hasonlított Kripic barátomra. Valami toyotás volt, nem lehetett Kripick.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #133 Dátum: 2010. Szeptember 02. - 19:25:34 » |
|
Láttam már olyat, akinek volt ilyen spray-je, és tudta hogyan kell használni. Ja, és utána is ment az autó, nem volt gond az alapjárattal sem. Igaz igen nagy szakember volt az illető, le a kalappal előtte. Roppant szimpi is volt, mert hasonlított Kripic barátomra. Valami toyotás volt, nem lehetett Kripick. Valóban Toyotás volt, de mint mondottam, hasonlított Kripicre, de Kripicnek Lacettije van, és ő hű klubtag. A Toyotásnak biztos tetszett, hogy milyen jó csapata van a Lacetti Klubnak, és odavegyült irigykedni, amit persze megértünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #134 Dátum: 2010. Szeptember 03. - 10:17:29 » |
|
Nem biztos, hogy kell, de kellhet. Nekem kellett. Nem volt arcom az utasokkal bakkecskézve kivárni amíg rendbe szedi magát. 3 nap ugra-bugra bőven elég volt. Meg az autónak sem tesz jót. Ráadásul a 0-zás sokkal korrektebb dolog. Ja, és a mi autónknál már nem felejtős az ECU memóriája (legalább is az enyémnél. Lehet, hogy az EURO3-é még igen? ). Hiába írja azt a szerviz doksi. Magyarán az akkuról levétel nem megoldás.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Szeptember 03. - 10:21:43 írta Stocz »
|
Naplózva
|
|
|
|
|