Mostanában többet közlekedtem a városban autómobillal, mint amúgy szoktam. A morál sajnos nemigen változott, az öntörvényű és primitív gyökerek, valamint az olyanok, akik mintha egyedül élnének a Földön elég szépen jelen vannak az utakon.
Az elmúlt hetekben a "kedvenceim": a ráérek, ezért 35-el megyek mindenhol; a másik lökhárítóján tolok le mindenkit, igaz, hogy látom, hogy ő sem tud haladni jobban a forgalomban, de akkor is patkány leszek; valamint a piros lámpát lekakilók. Volt olyan nőszemély, aki a 2szer 2 sávos úton, miután megálltam a pirosnál, elgurult mellettem, holott már 5mp-e piros volt... :O
A mai napom átlagon feletti volt, pedig csak 40 km-t tettem meg.....
Elsőként a nagyon nem ráérő emberünk a járdán kerülte ki a kocsisort a Kőbányai útra csatlakozásnál, nem kellett volna sokat várnia, max másfél percet, de ő nem, ő leleményes magyar. A haverja múltkor egyszerűbben oldotta ezt meg, ő simán előre ment a szembejövő sávban és onnan sorolt rá a főútra...
Ezután a szintén nagyon sietős emberünk dudálgat rám a Rónán, hogy elférhessen a visszafordító sávra, miközben állunk a pirosnál, de azt nem fogta fel, hogy már rá voltam állva az előttem lévő lökösére, de ő csak nyomta ész nélkül....brávó!
Majd jött a cseles nagyapánk és az 1szer 1 sávos úton beállt mellém balra kanyarodni a szembe forgalomba
nem hittem el mit akar, de ő egyirányú utat csinált LOL
Ezután kis nyugalom, majd Budán a mercis okostojás, akinek mindent szabad, behajt elém a mellékútról, mintha 20-al jönnék.....szerencsére a balra kanyarodó sávba tudtam berántani fékezés közben és meg is álltam, mivel ráadásul balra szeretett volna sorolni a menekülő sávba....gratuláltam neki is!
A többi apróságon és az indexet nélkülöző tetveken már csak mosolyogtam, ha tudtam....
Áldjon meg minden szerencsétlen gyökeret a JóIsten és kerüljenek el nagy ívben, ÁMEN!