WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #2115 Dátum: 2010. Július 22. - 14:48:34 » |
|
LOL! Hazafelé Miskolcról csak 3 traffi volt az M3on és 2 az új M0n. nem semmi IMF-es emberkék vártnál korábbi elutazása kapcsán meg lett mondva, hogy csak a hiánycél van a megállapodásban konkretizálva, az, hogy azt hogyan, milyen intézkedésekkel fogják tartani, az nem... Lesz ez még ilyenebb is szerintem. nem is lenne ezzel gond, de mivel nincs tempomatom így elég fárasztó fél percenként sasolni a km-órát Legalább lefoglalod magad valamivel a monoton autópályázásban... Egyébként hogyan "szúrod ki" a fényképészeket? Nem vagyok nagyon rutinos pályázó... Hol szoktak lenni, miről ismerhetőek fel: felüljárók, leállósáv, autós pihenő, forgalom, civil, vagy csikosautó? mostanság benzinkutak pályára visszasoroló sávjánál feltűnően szemben a menetiránnyal kocsiból és pihenőhelyeken elbújva a segélykérő telefon mögé (ezt ma nem is vettem észre annyira alattomos volt a zsandár) kihelyezett 3lábúval. de láttam már olyat is, hogy benzinkúton feltűnően füvön parkolva magán egyterű nyitott csomagtartóján keresztül
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #2116 Dátum: 2010. Július 22. - 15:58:30 » |
|
LOL! Hazafelé Miskolcról csak 3 traffi volt az M3on és 2 az új M0n. nem semmi IMF-es emberkék vártnál korábbi elutazása kapcsán meg lett mondva, hogy csak a hiánycél van a megállapodásban konkretizálva, az, hogy azt hogyan, milyen intézkedésekkel fogják tartani, az nem... Lesz ez még ilyenebb is szerintem. nem is lenne ezzel gond, de mivel nincs tempomatom így elég fárasztó fél percenként sasolni a km-órát Legalább lefoglalod magad valamivel a monoton autópályázásban... Egyébként hogyan "szúrod ki" a fényképészeket? Nem vagyok nagyon rutinos pályázó... Hol szoktak lenni, miről ismerhetőek fel: felüljárók, leállósáv, autós pihenő, forgalom, civil, vagy csikosautó? mostanság benzinkutak pályára visszasoroló sávjánál feltűnően szemben a menetiránnyal kocsiból és pihenőhelyeken elbújva a segélykérő telefon mögé (ezt ma nem is vettem észre annyira alattomos volt a zsandár) kihelyezett 3lábúval. de láttam már olyat is, hogy benzinkúton feltűnően füvön parkolva magán egyterű nyitott csomagtartóján keresztül Általában, mire észreveszed, már késő... Ezért nem szabad 149-nél gyorsabban menni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #2117 Dátum: 2010. Július 22. - 17:41:20 » |
|
Én a héten jártam úgy, hogy megyek a a 2x2 sávos úton. Nekem zöld a lámpa (nem telezöldes), szemből meg a kis suttyó golfos úgy gondolta, hogy még úgy is messze vagyok, ő bekanyarodik előttem...
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2118 Dátum: 2010. Július 22. - 20:58:32 » |
|
Tragédia! Vonattal ütközött a Volkswagen a kőszegfalvi átjáróban - a sofőr meghaltNaponta járok át ezen az átjárón, mert a párom itt lakik. Falva irányából az átjáró belátható, ellenkező irányból viszont a váró zavarja a kilátást. Amúgy ebben az átjáróban nincs fénysorompó, csak andráskereszt. Pár éve szintén halálos baleset történt ezen a szakaszon, csak akkor a 100 méterre lévő lámpás átjáróban. Akkor anyám kollégájának a felesége, és a párom nagynénje halt meg. A kolléga felesége barátnőm unokatestvére volt Tragédia a síneken: két asszony halt meg Kőszegfalvánál
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #2119 Dátum: 2010. Július 23. - 09:13:39 » |
|
LOL! Hazafelé Miskolcról csak 3 traffi volt az M3on és 2 az új M0n. nem semmi IMF-es emberkék vártnál korábbi elutazása kapcsán meg lett mondva, hogy csak a hiánycél van a megállapodásban konkretizálva, az, hogy azt hogyan, milyen intézkedésekkel fogják tartani, az nem... Lesz ez még ilyenebb is szerintem. nem is lenne ezzel gond, de mivel nincs tempomatom így elég fárasztó fél percenként sasolni a km-órát Legalább lefoglalod magad valamivel a monoton autópályázásban... Egyébként hogyan "szúrod ki" a fényképészeket? Nem vagyok nagyon rutinos pályázó... Hol szoktak lenni, miről ismerhetőek fel: felüljárók, leállósáv, autós pihenő, forgalom, civil, vagy csikosautó? mostanság benzinkutak pályára visszasoroló sávjánál feltűnően szemben a menetiránnyal kocsiból és pihenőhelyeken elbújva a segélykérő telefon mögé (ezt ma nem is vettem észre annyira alattomos volt a zsandár) kihelyezett 3lábúval. de láttam már olyat is, hogy benzinkúton feltűnően füvön parkolva magán egyterű nyitott csomagtartóján keresztül Általában, mire észreveszed, már késő... Ezért nem szabad 149-nél gyorsabban menni! én óra szerint 140nél többell már nem megyek január óta, ami az új gumikkal 130nak felel meg kb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #2121 Dátum: 2010. Július 23. - 13:38:48 » |
|
Beszéltünk a trafiról... Én most lehet, belecuppantam egybe... Lakott területen kívül, 2x2 sáv, elágazás besoroló sávokkal, 60-as tábla 70-80 közötti mutató-állás. A rendőr el sem volt bújva, de egy kiköcsög robogós cikázott össze-vissza a sávok között - belsőbe megy előzni teherautót, vissza szélsőbe, majd át keresztbe a balra besorolóba 150 méteren belül - jól elterelve a figyelmem... (Bár elég érdekesnek találom, hogy segédmotorral előzget sacc 70-80-al...) Ha jól tudom, 75-ig nem fogsz kapni semmit...Imádkozz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #2122 Dátum: 2010. Július 24. - 07:20:57 » |
|
LOL! Hazafelé Miskolcról csak 3 traffi volt az M3on és 2 az új M0n. nem semmi IMF-es emberkék vártnál korábbi elutazása kapcsán meg lett mondva, hogy csak a hiánycél van a megállapodásban konkretizálva, az, hogy azt hogyan, milyen intézkedésekkel fogják tartani, az nem... Lesz ez még ilyenebb is szerintem. nem is lenne ezzel gond, de mivel nincs tempomatom így elég fárasztó fél percenként sasolni a km-órát Legalább lefoglalod magad valamivel a monoton autópályázásban... Egyébként hogyan "szúrod ki" a fényképészeket? Nem vagyok nagyon rutinos pályázó... Hol szoktak lenni, miről ismerhetőek fel: felüljárók, leállósáv, autós pihenő, forgalom, civil, vagy csikosautó? M6 tapasztalat. Pihenő melletti segélykérőhöz kimásznak és a plekszin keresztül. Qrva jó ötlet amúgy... A másik új ötlet, amikor a vadfelüljárón lévő oszlopok közül vagy a felüljáró híd (nekem) túlsó végéről mérnek keresztbe. Védekezz úgy, hogy kecske és káposzta... óra szerint +10km/h.
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #2123 Dátum: 2010. Július 28. - 13:32:34 » |
|
érdekes állatfaj a biciklis. tegnap smartos csaj áll előttem a zebra előtt és épp elenged egy biciklist. mire elindul beugrat elé egy másik takarásból. a csaj úgy megijedt. nálam biztos felakadt volna a barma a motorháztetőn, viszont akkor nem sok foga maradt volna, az tuti. az elmúlt 4 napban láttam 2 kisebbségi bünözős luxusautót, amint több piros lámpán is átvágtat, mert épp nem látta indokoltnak a megállást. viszont traffizó rendőrök is igen sokan lettek. esetleg az ilyen bűnözőkre lehetne nagyobb hangsúlyt fordítani és rajtuk kaszálni, nem a kihelyezett 50-es, 30-as táblákon.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Július 28. - 14:13:48 írta WERES »
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #2124 Dátum: 2010. Augusztus 14. - 11:03:24 » |
|
Sajnos képet nem tudtam csinálni róla... Utolértem egy biciklist és valami furcsa rajta. Amikor kezdem kikerülni, akkor látom, hogy a hátsó lámpa helyén egy CD van felrögzítve!! Majd össze csináltam magam a röhögéstől! Kreatív nyugdíjas kamionosnak gondolom a papát.
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #2125 Dátum: 2010. Augusztus 30. - 13:48:26 » |
|
nekem mostanság a mercisekkel gyűlik meg a bajom és a 7esen 40nel haladó emberkékkel, akiket ..opnak és simogatják a buksijukat, meg eleve alszanak hátradőlve. előbbi mercis áll az út közepén a közelben, ugye 1-1 sáv van, de nincs felfestve. aztán látva, hogy közeledek elindul, de az út közepén és gyorsítani nem akar, mert ő sznob és jóindulatú, így mehettem mögötte amíg le nem kanyarodtam, mert ugye a fénykürtöt biztos nem látta, meg süket is volt a dudára. a másik mercis a régi m0-n volt, csakis a belsőben 70nel, mert épp cigizett és laptopozott. mivel közelségemre nem reagált, így muszáj voltam rávillantani, erre a sötét barom kimegy és nyomja neki, aztán visszalassul. biztos megijedt netezés közben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2126 Dátum: 2010. Szeptember 03. - 17:41:41 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2127 Dátum: 2010. Szeptember 04. - 13:54:32 » |
|
Ma reggel 5:05-kor, ugyebár még tök sötét volt, jön szemben velem egy autó. Hoppá, kettő, csak az egyik légitámadástól tartva elsötétítést rendezett. Ja, ez egy Ford Focus Kombi volt, és fehér- kék színű, vagyis rendőrségi autó, benne 4, azaz négy rendőrrel, hogy ne lehessen látni őket, vagy csak hülyék voltak. Érdekes dolog ez sötétben, mert a külső fény nélkül a műszerfal is sötét, tehát észre lehet venni, ha nem még sötétebbek a bent ülők. Szolgálnak, és védnek...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2128 Dátum: 2010. Szeptember 04. - 14:52:58 » |
|
Ma reggel 5:05-kor, ugyebár még tök sötét volt, jön szemben velem egy autó. Hoppá, kettő, csak az egyik légitámadástól tartva elsötétítést rendezett. Ja, ez egy Ford Focus Kombi volt, és fehér- kék színű, vagyis rendőrségi autó, benne 4, azaz négy rendőrrel, hogy ne lehessen látni őket, vagy csak hülyék voltak. Érdekes dolog ez sötétben, mert a külső fény nélkül a műszerfal is sötét, tehát észre lehet venni, ha nem még sötétebbek a bent ülők. Szolgálnak, és védnek...
Megfigyeltek, követtek. A éptelen városban ez felkapcsolt lámpával ugye nehéz.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #2129 Dátum: 2010. Szeptember 08. - 13:35:37 » |
|
Szombat délelőtt érdekes dolog repült fel elém az aszfaltról az előttem haladó légáramlatából, miközben előztük a külsőben haladó tehergépeket az új M0-n. Egy motorháztetőnyi TAXI mágnesfólia!!! Biztos valami gyors reptéri fuvaros volt a tettes. Hála Istinek csak a bal oldali lökössel kaptam telibe lapjával, ahogy látom a fényezés nem örül neki, de legalább túléltük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|