Döme
|
|
« Hozzászólás #2010 Dátum: 2010. Május 11. - 14:27:38 » |
|
Ma a Ferenciek terén agresszíven álltam a megállóban, amikor egy román busz elsöpört mellettem, és emlékbe elvitte a jó nagy, fűthető tükrömet. Dudálásomra csak megállt, majd szép komótosan kitöltöttük a kárbejelentőt, szívattam még utána, ha már úgy sietett várjuk meg a helyszínelőnket, majd miután így rendbe lett a dolog, száguldhattak tovább. A baromarcú legalább 80-nal már elhúzott mellettem a hídon lefelé, de a buszsávban mégis előbbre kerültem. Ez neki kedvezett, mert így sikerült levadászni a tükrömet. Most drukkolhatok, hogy hasonló jót tegyenek majd fel helyette. Örültek az autósok, és buszosok nekünk- gondolhatjátok. Szép az élet!
Úgy szép az élet, ha zajlik...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #2011 Dátum: 2010. Május 11. - 16:41:52 » |
|
Ma a Ferenciek terén agresszíven álltam a megállóban, amikor egy román busz elsöpört mellettem, és emlékbe elvitte a jó nagy, fűthető tükrömet. Dudálásomra csak megállt, majd szép komótosan kitöltöttük a kárbejelentőt, szívattam még utána, ha már úgy sietett várjuk meg a helyszínelőnket, majd miután így rendbe lett a dolog, száguldhattak tovább. A baromarcú legalább 80-nal már elhúzott mellettem a hídon lefelé, de a buszsávban mégis előbbre kerültem. Ez neki kedvezett, mert így sikerült levadászni a tükrömet. Most drukkolhatok, hogy hasonló jót tegyenek majd fel helyette. Örültek az autósok, és buszosok nekünk- gondolhatjátok. Szép az élet!
Inkább a "nagy kék" tükrét, mint a "kis kék" fűthetőjét, ugye? Nem volt elég nagy, mert biztos nem látta... Igaz, akkor néhai román busz sofőrjéről beszélhetnénk...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #2012 Dátum: 2010. Május 12. - 14:28:08 » |
|
Mert mész,akarom mondani állsz mint az állat.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2013 Dátum: 2010. Május 12. - 14:34:14 » |
|
Mert mész,akarom mondani állsz mint az állat. Mint egy állat? Inkább, mint egy fa! Meg sem mozdultam, a megállóban álltam, igaz agresszíven. Most látom, hogy nagyon közeledek egy nagy kerek számhoz, azt hiszem a csúcson kell visszavonulnom, de azt még megvárom, meg azt is, hogy Weres kívánsága még életemben teljesüljön, ami nagyon nagy dolog lenne.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #2014 Dátum: 2010. Május 12. - 15:12:31 » |
|
Mert mész,akarom mondani állsz mint az állat. Az ilyen vérgőzös buszvezetőktől mentsen az isten... Van képük lehúzódva állni a megállóban... Fúúúújjj..., csoda, hogy itt tartunk közlekedésmorálilag...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #2015 Dátum: 2010. Május 13. - 07:16:34 » |
|
Tegnap megszivatott egy teherautós.. Kanyarodtam egy utcába jobbra, ő meg onnan ki és csak látom, hogy egyre szűkebb íven jön, teljesen rámhúzta a gépet! Gyorsan kikaptam jobbra és keményen lepatkáztam a jobb első kereket. Persze nem abból a porladós betonból volt a patka kirakva, hanem baró elsőosztályú bazaltból! A felni peremét meggornyasztotta és kivágott egy 1mm vastag ujjbegynyi szeletet az oldalfalból. Rögtön rohantam gumishoz, megnyugtatott, hogy azon kívűl, hogy csúnya, semmi gond nincs. Mondtam nem remeg a kormány, semmit nem venni észre menet közben. Elmesélte a gumiabroncs felépítését és még egyebeket, ki milyen gumikkal járkál, stb. Még jó, hogy nincs alufelnim! Így néz ki szegény
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #2016 Dátum: 2010. Május 13. - 07:20:59 » |
|
Tegnap megszivatott egy teherautós.. Kanyarodtam egy utcába jobbra, ő meg onnan ki és csak látom, hogy egyre szűkebb íven jön, teljesen rámhúzta a gépet! Gyorsan kikaptam jobbra és keményen lepatkáztam a jobb első kereket. Persze nem abból a porladós betonból volt a patka kirakva, hanem baró elsőosztályú bazaltból! A felni peremét meggornyasztotta és kivágott egy 1mm vastag ujjbegynyi szeletet az oldalfalból. Rögtön rohantam gumishoz, megnyugtatott, hogy azon kívűl, hogy csúnya, semmi gond nincs. Mondtam nem remeg a kormány, semmit nem venni észre menet közben. Elmesélte a gumiabroncs felépítését és még egyebeket, ki milyen gumikkal járkál, stb. Még jó, hogy nincs alufelnim! Így néz ki szegény És a teherautós mit kapott Tőled?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #2017 Dátum: 2010. Május 13. - 07:24:58 » |
|
Tegnap megszivatott egy teherautós.. Kanyarodtam egy utcába jobbra, ő meg onnan ki és csak látom, hogy egyre szűkebb íven jön, teljesen rámhúzta a gépet! Gyorsan kikaptam jobbra és keményen lepatkáztam a jobb első kereket. Persze nem abból a porladós betonból volt a patka kirakva, hanem baró elsőosztályú bazaltból! A felni peremét meggornyasztotta és kivágott egy 1mm vastag ujjbegynyi szeletet az oldalfalból. Rögtön rohantam gumishoz, megnyugtatott, hogy azon kívűl, hogy csúnya, semmi gond nincs. Mondtam nem remeg a kormány, semmit nem venni észre menet közben. Elmesélte a gumiabroncs felépítését és még egyebeket, ki milyen gumikkal járkál, stb. Még jó, hogy nincs alufelnim! Így néz ki szegény És a teherautós mit kapott Tőled? Hát.... az összes felmenőjét végig vettem verbálisan. Meg nem állhatok le a kereszteződésben egyrészt, másrészt úgysem állt volna meg, harmadrészt én egyedül voltam, ők hárman. Jó markos legények...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #2018 Dátum: 2010. Május 13. - 07:27:51 » |
|
Tegnap megszivatott egy teherautós.. Kanyarodtam egy utcába jobbra, ő meg onnan ki és csak látom, hogy egyre szűkebb íven jön, teljesen rámhúzta a gépet! Gyorsan kikaptam jobbra és keményen lepatkáztam a jobb első kereket. Persze nem abból a porladós betonból volt a patka kirakva, hanem baró elsőosztályú bazaltból! A felni peremét meggornyasztotta és kivágott egy 1mm vastag ujjbegynyi szeletet az oldalfalból. Rögtön rohantam gumishoz, megnyugtatott, hogy azon kívűl, hogy csúnya, semmi gond nincs. Mondtam nem remeg a kormány, semmit nem venni észre menet közben. Elmesélte a gumiabroncs felépítését és még egyebeket, ki milyen gumikkal járkál, stb. Még jó, hogy nincs alufelnim! Így néz ki szegény És a teherautós mit kapott Tőled? Hát.... az összes felmenőjét végig vettem verbálisan. Meg nem állhatok le a kereszteződésben egyrészt, másrészt úgysem állt volna meg, harmadrészt én egyedül voltam, ők hárman. Jó markos legények... Sajnálom az esetet ... hol történt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pittike
|
|
« Hozzászólás #2019 Dátum: 2010. Május 13. - 08:15:31 » |
|
Tegnap megszivatott egy teherautós.. Kanyarodtam egy utcába jobbra, ő meg onnan ki és csak látom, hogy egyre szűkebb íven jön, teljesen rámhúzta a gépet! Gyorsan kikaptam jobbra és keményen lepatkáztam a jobb első kereket. Persze nem abból a porladós betonból volt a patka kirakva, hanem baró elsőosztályú bazaltból! A felni peremét meggornyasztotta és kivágott egy 1mm vastag ujjbegynyi szeletet az oldalfalból. Rögtön rohantam gumishoz, megnyugtatott, hogy azon kívűl, hogy csúnya, semmi gond nincs. Mondtam nem remeg a kormány, semmit nem venni észre menet közben. Elmesélte a gumiabroncs felépítését és még egyebeket, ki milyen gumikkal járkál, stb. Még jó, hogy nincs alufelnim! Így néz ki szegénySzerencsére ez tényleg csak esztétikai probléma. Bár gondolom ettől még nem örülsz neki...
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #2020 Dátum: 2010. Május 13. - 08:29:53 » |
|
Igen, tegnap egész nap mérgelődtem... Döme, Tarjánban, Pécskő utca, az uszoda után, ahogy kanyarodok jobbra, hogy a Gagarin utcájába menék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #2021 Dátum: 2010. Május 13. - 11:21:23 » |
|
Tegnap megszivatott egy teherautós.. Kanyarodtam egy utcába jobbra, ő meg onnan ki és csak látom, hogy egyre szűkebb íven jön, teljesen rámhúzta a gépet! Gyorsan kikaptam jobbra és keményen lepatkáztam a jobb első kereket. Persze nem abból a porladós betonból volt a patka kirakva, hanem baró elsőosztályú bazaltból! A felni peremét meggornyasztotta és kivágott egy 1mm vastag ujjbegynyi szeletet az oldalfalból. Rögtön rohantam gumishoz, megnyugtatott, hogy azon kívűl, hogy csúnya, semmi gond nincs. Mondtam nem remeg a kormány, semmit nem venni észre menet közben. Elmesélte a gumiabroncs felépítését és még egyebeket, ki milyen gumikkal járkál, stb. Még jó, hogy nincs alufelnim! Így néz ki szegény És a teherautós mit kapott Tőled? Hát.... az összes felmenőjét végig vettem verbálisan. Meg nem állhatok le a kereszteződésben egyrészt, másrészt úgysem állt volna meg, harmadrészt én egyedül voltam, ők hárman. Jó markos legények... Viszont a te autód gyorsabb és egy szép kővel a szélvédőnek lehetett volna adni.Ha már hárman voltak és meg sem állt.Más: Most jövök a 2 ut ami a 0-ra megy felől és egy szerencsétlen renaultost egy kamaz billencs beletolt az előtte álló merci platósba ami meg az az előtt állót lökte meg.Uj renault volt nagyon összetört.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #2023 Dátum: 2010. Május 13. - 14:42:42 » |
|
Tegnap megszivatott egy teherautós.. Kanyarodtam egy utcába jobbra, ő meg onnan ki és csak látom, hogy egyre szűkebb íven jön, teljesen rámhúzta a gépet! Gyorsan kikaptam jobbra és keményen lepatkáztam a jobb első kereket. Persze nem abból a porladós betonból volt a patka kirakva, hanem baró elsőosztályú bazaltból! A felni peremét meggornyasztotta és kivágott egy 1mm vastag ujjbegynyi szeletet az oldalfalból. Rögtön rohantam gumishoz, megnyugtatott, hogy azon kívűl, hogy csúnya, semmi gond nincs. Mondtam nem remeg a kormány, semmit nem venni észre menet közben. Elmesélte a gumiabroncs felépítését és még egyebeket, ki milyen gumikkal járkál, stb. Még jó, hogy nincs alufelnim! Így néz ki szegény És a teherautós mit kapott Tőled? Hát.... az összes felmenőjét végig vettem verbálisan. Meg nem állhatok le a kereszteződésben egyrészt, másrészt úgysem állt volna meg, harmadrészt én egyedül voltam, ők hárman. Jó markos legények... Viszont a te autód gyorsabb és egy szép kővel a szélvédőnek lehetett volna adni.Ha már hárman voltak és meg sem állt.Más: Most jövök a 2 ut ami a 0-ra megy felől és egy szerencsétlen renaultost egy kamaz billencs beletolt az előtte álló merci platósba ami meg az az előtt állót lökte meg. Uj renault volt nagyon összetört. Új az még mindig!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #2024 Dátum: 2010. Május 13. - 17:09:35 » |