sebijoe
|
|
« Hozzászólás #1995 Dátum: 2010. április 27. - 16:55:31 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #1996 Dátum: 2010. április 27. - 19:41:33 » |
|
Hú, azért az elején vannak durvábbak..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1997 Dátum: 2010. Május 01. - 19:57:34 » |
|
Voltam ma a családdal nagyilátogatáson vidéken és hazafelé volt 2 seggre-, azaz lökösretapadós paréj km-eken keresztül. Az első a 4-esen, mert záróvonal volt, habár csak nem bírta ki, hogy ne előzzön szabálytalanul jó pár perc hezitálás után. Persze szemrehányóan átnézett az oktáviás öreg, biztos feltartottam 95-tel. Legszivesebben helyreraktam volna a flegma pofáját. A másik meg bp-en belül, a balfék suhanc az astraval nem mert előzni, pedig volt rá számtalan lehetősége. Persze ő is átnézett szemrehányóan, mikor bátorságot vett az előzésre. Utóbbi járt ****abbul, mert pirosat kapott, én meg beálltam mellé és kissé határozottan lehordtam a fejét. Szerencsétlen totál össze****ta magát, de remélem felfogta a nagy ijedtségében a lényeget. Nem értem én ezeket, vagy megelőz, vagy lemarad, mi ebben a nehéz? Ráadásul feltartásról szó sem volt, mert mind2 alkalommal megengedett plusz 5-tel haladtam.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1998 Dátum: 2010. Május 01. - 20:14:22 » |
|
Voltam ma a családdal nagyilátogatáson vidéken és hazafelé volt 2 seggre-, azaz lökösretapadós paréj km-eken keresztül. Az első a 4-esen, mert záróvonal volt, habár csak nem bírta ki, hogy ne előzzön szabálytalanul jó pár perc hezitálás után. Persze szemrehányóan átnézett az oktáviás öreg, biztos feltartottam 95-tel. Legszivesebben helyreraktam volna a flegma pofáját. A másik meg bp-en belül, a balfék suhanc az astraval nem mert előzni, pedig volt rá számtalan lehetősége. Persze ő is átnézett szemrehányóan, mikor bátorságot vett az előzésre. Utóbbi járt ****abbul, mert pirosat kapott, én meg beálltam mellé és kissé határozottan lehordtam a fejét. Szerencsétlen totál össze****ta magát, de remélem felfogta a nagy ijedtségében a lényeget. Nem értem én ezeket, vagy megelőz, vagy lemarad, mi ebben a nehéz? Ráadásul feltartásról szó sem volt, mert mind2 alkalommal megengedett plusz 5-tel haladtam.
Ma egy Audi A2-es "játszadozott" velem hasonlóan. Folyamatos 90-es tempóm volt, ő meg hol a lökhárítón volt, hol meg lemaradt 20 méterre. Az út jó minőségű, széles, jól belátható volt, nem is értettem a dolgot. Aztán már épp beártünk volna egy településre és elvettem a gázt, na akkor megelőzött. Úgy látszik vannak, akik nem tudnak folyamatos sebességgel haladni, vagy fék vagy padlógáz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1999 Dátum: 2010. Május 01. - 20:18:29 » |
|
Ma egy Audi A2-es "játszadozott" velem hasonlóan. Folyamatos 90-es tempóm volt, ő meg hol a lökhárítón volt, hol meg lemaradt 20 méterre. Az út jó minőségű, széles, jól belátható volt, nem is értettem a dolgot. Aztán már épp beártünk volna egy településre és elvettem a gázt, na akkor megelőzött. Úgy látszik vannak, akik nem tudnak folyamatos sebességgel haladni, vagy fék vagy padlógáz. szimulátorozásban én is így kezdtem, aztán rájöttem, hogy lehet finoman is bánni a pedálokkal. amúgy én sosem néztem le senkit azért, ha betartja sebhatárokat. az viszont fel tud b...ni, ha tökölnek 30-40-nel városban vagy 70-nel országúton.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2000 Dátum: 2010. Május 01. - 20:22:48 » |
|
Mindenkinek tudom ajánlani a közlekedési helyzetekre főleg, ha nem akar agyvérzést kapni, hogy vegye be a Lassarohm tablettát, és mosolyogjon a hülyékre fölényes vigyorral, üsse meg őket inkább a guta! Vény nélkül kapható, csak erősen kell rágondolni. Nekem bejött! Pedig próbára vagyok téve.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #2002 Dátum: 2010. Május 01. - 20:28:32 » |
|
Mindenkinek tudom ajánlani a közlekedési helyzetekre főleg, ha nem akar agyvérzést kapni, hogy vegye be a Lassarohm tablettát, és mosolyogjon a hülyékre fölényes vigyorral, üsse meg őket inkább a guta! Vény nélkül kapható, csak erősen kell rágondolni. Nekem bejött! Pedig próbára vagyok téve.
Mindig tartok magamnál néhány szemet belőle. nekem ma elgurultak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoltán
|
|
« Hozzászólás #2003 Dátum: 2010. Május 01. - 20:29:57 » |
|
Ma nekem is volt élményem sötétségből, gyorsító sávból nem volt hajlandó kiengedni a bunkó(ugye pályán ha valaki gyorsítóról igyekszik felhajtani akár sávváltással is segíteni illik ha lehetőség van rá) itt lehetett volna de azért se, ha rajta múlik megyek a kukoricásba. Érdekes mikor mellé értem, akkor se fogta fel hogy legalább egy intéssel elnézést kérjen a leszorításért. Az ilyet küldeném újra jogsit szerezni, jó sok pénzért!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2004 Dátum: 2010. Május 01. - 20:39:21 » |
|
Engem meg ma a járdán próbáltak meg elütni. Kétszer is, 20 mp különbséggel. Mert ott egy parkoló és akkor mi tűzön, vizen, árkon, bokron, gyalogoson át odajutunk. A szomorú az, hogy a rendőr végignézte az egészet. Szó nélkül.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
tacumás
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2005 Dátum: 2010. Május 04. - 18:37:55 » |
|
Engem meg ma a járdán próbáltak meg elütni. Kétszer is, 20 mp különbséggel. Mert ott egy parkoló és akkor mi tűzön, vizen, árkon, bokron, gyalogoson át odajutunk. A szomorú az, hogy a rendőr végignézte az egészet. Szó nélkül. Járdán keresztül lehet egy parkolót megközelíteni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2006 Dátum: 2010. Május 04. - 18:56:39 » |
|
Engem meg ma a járdán próbáltak meg elütni. Kétszer is, 20 mp különbséggel. Mert ott egy parkoló és akkor mi tűzön, vizen, árkon, bokron, gyalogoson át odajutunk. A szomorú az, hogy a rendőr végignézte az egészet. Szó nélkül. Járdán keresztül lehet egy parkolót megközelíteni? Nem. A Ligetbe nem lehetett behajtani, de az egyik útja ott kb. 30 méterre megy az Ajtósi Dürer fasortól. Na ezt a szakaszt közelítették meg a járdán keresztül. Konkrétan a gyalogátkelőhelynél fulgázzal a járdára felhajtva, azon végig és a másik oldalon le.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
tacumás
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2007 Dátum: 2010. Május 04. - 19:00:48 » |
|
Az szép.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #2008 Dátum: 2010. Május 10. - 13:31:23 » |
|
Ma szemtanúja voltam, amint egy szirénázó mentő elé simán kihajtott egy autó balra nagyívben. Persze valahogy a mentős számított is rá, gondolom a gépkocsi márkájából következtett arra, hogy ez fog történni. Ráadásul ismerem is az illetőt, aki egyébként nő, a rendszám LLC.... A márkát nem írom, úgyis tudjátok. Ja és utána nagyon belehúzott, mert a 2 méter előnyből csinált pillanatok alatt 30m-t (a megengedett sebesség azon a szakaszon 30!).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2009 Dátum: 2010. Május 11. - 14:23:08 » |
|
Ma a Ferenciek terén agresszíven álltam a megállóban, amikor egy román busz elsöpört mellettem, és emlékbe elvitte a jó nagy, fűthető tükrömet. Dudálásomra csak megállt, majd szép komótosan kitöltöttük a kárbejelentőt, szívattam még utána, ha már úgy sietett várjuk meg a helyszínelőnket, majd miután így rendbe lett a dolog, száguldhattak tovább. A baromarcú legalább 80-nal már elhúzott mellettem a hídon lefelé, de a buszsávban mégis előbbre kerültem. Ez neki kedvezett, mert így sikerült levadászni a tükrömet. Most drukkolhatok, hogy hasonló jót tegyenek majd fel helyette. Örültek az autósok, és buszosok nekünk- gondolhatjátok. Szép az élet!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|