WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #45 Dátum: 2007. December 09. - 11:19:55 » |
|
Tegnap az M0-án találkoztam egy gyökér astra combissal, aki a belső sávban 2-vel ment többel, mint a mellette haladó 70-nel. Pár perc után kívülről sikerült kikerülni, mert ugyebár a jobbra tartsról még nem hallott. Melette dudáltam egyet, elé kerülvén próbáltam megkérdezni, hogy mié nem tud a külsőben haladni. Ekkor rámgyorsult és 2 centire haladt mögött, ekkor már 120-nál (nem értem, hogy most mivel ment jobban az autója, hisz azelőtt még a megengedettet sem érte el), majd melőzött kívülről, közben én bedobtam egy testcselt, majd rámhúzva befékezett előttem és kimenekült a 0-ásról. Nekem elég lett volna, ha csak félre áll és az ablakán keresztül fejbe rugóm, de mindegy, talán így mindketten jobban jártunk. Ja és a nője végig rohogott, míg én alig láttam az idegtől. Örülök, hogy egyes tahóknak ez adja ki a szórakozást, vagy azt a pluszt az életben, hogy így büszkébben néz a tükörbe. Aztán délután a Soroksárin találkoztam egy lacsitárssal és tök véletlenül minden zöld jelzésre elkezdtünk gyorsulni. Amikor mögöttem indult, simán ráérzett a játékra, mert folyamatosan tapadt, és meglepetésemre ő is ugyanúgy gyorsult, mint én 3 emberrel. Jó élmény volt lacsitárssal uralni a sorit, és mindenképpen szívesebben emlékszem erre, mint a gyökér-tahóra. Szép napot nektek és jó étvágyat az ebédhez!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
R*R
|
|
« Hozzászólás #46 Dátum: 2007. December 09. - 13:10:13 » |
|
Tegnap az M0-án találkoztam egy gyökér astra combissal... Melette dudáltam egyet...Ja és a nője végig rohogott, míg én alig láttam az idegtől. Aztán délután a Soroksárin találkoztam egy lacsitárssal és tök véletlenül minden zöld jelzésre elkezdtünk gyorsulni. Amikor mögöttem indult, simán ráérzett a játékra, mert folyamatosan tapadt, és meglepetésemre ő is ugyanúgy gyorsult, mint én 3 emberrel. Jó élmény volt lacsitárssal uralni a sorit, és mindenképpen szívesebben emlékszem erre, mint a gyökér-tahóra... Ahogy látom kesztyűt dobtál, így ne csodálkozz, ha rosszindulattal reagálnak. Ha eljő a tavasz és sportdobbal meg rendes sebesség különbséggel húzol el, nem lesz kedve ilyesmire, pontosabban esélye nem lesz. Megteszik majd a nagyobb cicák, mert nehezen viselik a lealázást. Itt jön az intelligencia- mit mikor engedhetsz meg veszélyeztetés nélkül?! (jogosítvány elvétel, bírság is benne van) A második esetben meg széria márkatárs nem lehet esélyes "felpiszkált" motorral szemben, azonnal látszik indulásnál a különbség... Szép kikeletet!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #47 Dátum: 2007. December 09. - 14:11:49 » |
|
Weres! Ezt megcsinálta velem tavaly szeptemberben egy teherautós suhanc, igaz nem autópályán, hanem a Reitter Ferenc útón, és azóta nincs jogosítványa, és büntető eljárás van ellene, tömegközlekedés veszélyeztetése, és közszolgálatot teljesítő személy elleni garázdaság vétsége miatt. Remélem elmeséli a storyját minden baromarcúnak. De én legalább nem voltam veszélyben, csak a szegény utasok a nagy fékezés miatt, de Te a Lacettivel jól ráfázhattál volna. Ismered a közmondást. Okos enged, a tahó szenved. Máskor inkább engedd el, és főleg ne előzz jobbról, mert nagyon ráfázhatsz! Nem kioktatni akartalak, remélem nem haragszol!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
sz946cs
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #48 Dátum: 2007. December 09. - 14:56:32 » |
|
Vajon ki nem találkozott még ilyen bunkókkal ? Én már régen túl vagyok rajta, hogy ilyenek felhúzzanak. Félreállok, és menjen. Elöbb utóbb úgy is ráfázik. WERES, hidd el egy ilyen hülye nem ér annyit, hogy felhúzd magad miatta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #49 Dátum: 2007. December 09. - 15:06:41 » |
|
Ugye Csaba a korral, és kiilométerrel együtt jár a lehiggadás. Nekünk mindkettő bőven megvan. de jó is lenne a gyerekeimnek is átadni belőle! Higgyétek el, lassabban megyek, mint zöldfülű koromban, mégis előbb érek bárhová, és az autót is kimélem, pedig azóta a forgalom négyzetesen nőtt! A lassúbb, nem lassút jelent, csak talán ésszerübbet, és egyenletesebbet. Még mindig nagyon szeretek vezetni, pedig milliomos vagyok már km-ben, ebből félmilkó busszal Budapesten! Mindenkinek nagyon sok balesementes vezetést kívánok, ami részben tőlünk függ, no meg sajnos másoktól, és nem kicsit a szerencsétől! vigyázzatok magatokra!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #50 Dátum: 2007. December 09. - 18:02:07 » |
|
Tegnap az M0-án találkoztam egy gyökér astra combissal, aki a belső sávban 2-vel ment többel, mint a mellette haladó 70-nel. Pár perc után kívülről sikerült kikerülni, mert ugyebár a jobbra tartsról még nem hallott. Melette dudáltam egyet, elé kerülvén próbáltam megkérdezni, hogy mié nem tud a külsőben haladni. Ekkor rámgyorsult és 2 centire haladt mögött, ekkor már 120-nál (nem értem, hogy most mivel ment jobban az autója, hisz azelőtt még a megengedettet sem érte el), majd melőzött kívülről, közben én bedobtam egy testcselt, majd rámhúzva befékezett előttem és kimenekült a 0-ásról. Nekem elég lett volna, ha csak félre áll és az ablakán keresztül fejbe rugóm, de mindegy, talán így mindketten jobban jártunk. Ja és a nője végig rohogott, míg én alig láttam az idegtől. Örülök, hogy egyes tahóknak ez adja ki a szórakozást, vagy azt a pluszt az életben, hogy így büszkébben néz a tükörbe. Aztán délután a Soroksárin találkoztam egy lacsitárssal és tök véletlenül minden zöld jelzésre elkezdtünk gyorsulni. Amikor mögöttem indult, simán ráérzett a játékra, mert folyamatosan tapadt, és meglepetésemre ő is ugyanúgy gyorsult, mint én 3 emberrel. Jó élmény volt lacsitárssal uralni a sorit, és mindenképpen szívesebben emlékszem erre, mint a gyökér-tahóra. Szép napot nektek és jó étvágyat az ebédhez! Tényleg higgatabban kéne póker arcot vágni az ilyenhez. Már a vérnyomásod miatt is... Egyébként, amikor a fenekedet nyalogatja egy másik autós, miért nem kapcsolod fel a hátsó ködlámpát..?! Hihetetlen mód megnő a távolság
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #51 Dátum: 2007. December 09. - 19:14:27 » |
|
Ugye Csaba a korral, és kiilométerrel együtt jár a lehiggadás. Nekünk mindkettő bőven megvan. de jó is lenne a gyerekeimnek is átadni belőle! Higgyétek el, lassabban megyek, mint zöldfülű koromban, mégis előbb érek bárhová, és az autót is kimélem, pedig azóta a forgalom négyzetesen nőtt! A lassúbb, nem lassút jelent, csak talán ésszerübbet, és egyenletesebbet. Még mindig nagyon szeretek vezetni, pedig milliomos vagyok már km-ben, ebből félmilkó busszal Budapesten! Mindenkinek nagyon sok balesementes vezetést kívánok, ami részben tőlünk függ, no meg sajnos másoktól, és nem kicsit a szerencsétől! vigyázzatok magatokra!
Fékbetétbe én sem szeretem belecsorgatni a benzint...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #52 Dátum: 2007. December 09. - 19:29:59 » |
|
Engem régebben egy Fiatos kóstolgatott a városban. Befékezgetett, meg cikázott...aztán a városból kivezető úton nekiálltunk gyorsulgatni. Az utolsó lámpánál láttam, hogy előrébb az úton a megszokott helyen zöld Skoda ácsorog Dinamikus indulás, aztán az 50 betartása...Persze az erőművész nyomta neki, és hogy örült....Majd 500 méterrel később én röhögtem, ahogy írták neki a csekket
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #53 Dátum: 2007. December 09. - 20:55:19 » |
|
Ma 85-ös Csornáig, majd lefele Szombathelynek a 86-on. Semmi különösen kiemelkedő, de televolt balfékekkel! Városon kívül 50-nel közlekedő, nagyon erős 1980-as roncs passatos, folyamatosan fékezős Astra, kamiont n+1-gyel előző Brava... Nem tudom mi volt ma, szerintem találkozót adtak egymásnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #54 Dátum: 2007. December 09. - 21:10:08 » |
|
Ma 85-ös Csornáig, majd lefele Szombathelynek a 86-on. Semmi különösen kiemelkedő, de televolt balfékekkel! Városon kívül 50-nel közlekedő, nagyon erős 1980-as roncs passatos, folyamatosan fékezős Astra, kamiont n+1-gyel előző Brava... Nem tudom mi volt ma, szerintem találkozót adtak egymásnak.
Nem újdonság. 86-oson sosem lehet normálisan közlekedni. Sok falu, egymásba érő kamionsorok, idióta "safety car"-ok, és **** út...
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #55 Dátum: 2007. December 09. - 21:14:08 » |
|
Nem újdonság. 86-oson sosem lehet normálisan közlekedni. Sok falu, egymásba érő kamionsorok, idióta "safety car"-ok, és **** út... Alapvetően az út általános viszonyai nekem sem újdonságok, csak ma tényleg olyan volt, mintha összegyűltek volna a hülyék, és körülöttem keringtek volna!:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #56 Dátum: 2007. December 09. - 21:32:26 » |
|
A Passatossal ma Én is találkoztam a 70-es táblánál száguldott 40-el és persze záróvonal.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #57 Dátum: 2007. December 10. - 14:42:43 » |
|
Tudom, hogy velem van a baj, de érdekes, hogy egyik ilyen sem mer kiszállni a kocsiból pirosnál, inkább áthajt rajta. Pedig én csak megkérdezném, hogy mi van gyökér? Az oktáviás suhancokkal sem szoktam jóban lenni, tényleg nem értem mi a bajuk velem. Én csak szeretek kicsit többel menni, mint az átlag. Biztos azt hiszik vicces dolog, hogy másra rángatják a kormányt (mint a cigó), csak egyszer ...
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #58 Dátum: 2007. December 10. - 14:50:00 » |
|
ÉRDEKES! Ha visszaülök a 17 éves céges pukkant Omegába, mindjárt ismerik elém az indexet, nem tolja be senki az orrát, mindig csak a K-s rendszámú Lacsim elé... Hogy is van ez??
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #59 Dátum: 2007. December 10. - 17:04:47 » |
|
Ma nekem is volt egy vérnyomásemelő helyzetem. Belátható út, szélén Skoda 120L parkol, szembeforgalom, én kb 70-nel(a megengedett is annyi, kűlváros). Baromarcúnak épp akkor támadt kedve betolatni a kocsibejáróba, kicsapva az elejét a felezővonalig. Gyorsan kellett döntenem, de szerintem nem tudtam volna megállni. Nagy gáz, kikerülés, visszasurranás a sávomba, anyázás. Utasomnak meg tele a gatyája. 200 méterrel arrébb másik állat lassítás, körülnézés nélkül kihajt elém! Hihetetlen, mekkora bunkók vannak! Nem látnak, vagy nem is néznek? Azt hiszik, ők mindent megúsznak? Egy napra épp elég volt!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
|