95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #1800 Dátum: 2009. December 23. - 12:10:33 » |
|
Tegnap csak ketten váltottak rám sávot, az a szerencsém, hogy lassan és indexelve tették, így volt időm ráfeküdni a dudára. Tegnap az Altóval mentem és nekem meg a sávot kanyar lenyesés céljából foglalta le a ellenfél amikor mellette jártam. A Lacsival már tuti egyérintőt játszottunk volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1801 Dátum: 2009. December 23. - 13:46:44 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
BeseSasa
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB Green Dragon
|
|
« Hozzászólás #1802 Dátum: 2009. December 23. - 22:09:02 » |
|
Komis ma lecserélem holnap vissza a télit aztán addig játszani vele amíg a guisom olyan lesz mint a forma1 ben! 4gumi 4másodperc alatt....
|
|
|
Naplózva
|
Ne szidd a bacilusokat: sok emberben csak ők képviselik a kultúrát
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1803 Dátum: 2010. Január 07. - 19:02:15 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #1804 Dátum: 2010. Január 08. - 19:14:39 » |
|
Ma hihetetlen nagy mázlim volt.Mentem hajnalban egy mellékrangú le nem takarított havas jeges utcában itt Pesten a tgk-val.Látom,hogy egy cégtől jönne ki egy kamion.Gondoltam,hogy ő nehezebben indul el ha megáll a hóban,ezért villogtam neki hogy tudjon kijönni lendületből,én meg lassítottam.Ki is fordult felém,megköszönte,aztán amikor a két fülke egy vonalba ért,egy óriási csattanást hallottam.A sötét miatt nem láttam semmit a tükörből,ezért félreálltam és visszasétáltam.Mikor odaértem,akkor láttam,hogy a nyerges szerelvény pótkocsija leszakadt a nyeregről és úgy csúszott el velem szemben.Az volt a szerencsém,hogy az út enyhén lejtett az árok felé és a jégen oda csúszott és nem belém.De mi lett volna nagyobb sebességnél egy forgalmas úton?Ebbe jobb nem is belegondolni.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1806 Dátum: 2010. Január 09. - 20:38:56 » |
|
Brávó rendőrség! Potenciális gyilkost nem állították meg 18 percen keresztül, csak felvezették. Ki kellett volna lőni a gumiját, hogy végleg az árokban maradjon. Mi lett volna, ha az őrzőangyalok nem dolgoznak bravúrosan, és frontálisan ütközött volna? Nemcsak a tüntetők ellen kell erőszakosnak lenni, az ilyen ámokfutókkal szemben megengedett lett volna az erőszak. Amerikában már szitává lőtték volna, nem a kerekét, ha nem őt magát. "Szolgálunk, és védünk". Most vajon kit védtek? Az ártatlan szembejövőket nem, de a tajtrészeg ámokfutót igen. Hát itt tartunk ma Magyarországon. A bűnözőknek jogaik vannak. De miért nekik? Miért nem nekünk? Szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1807 Dátum: 2010. Január 09. - 21:03:13 » |
|
Brávó rendőrség! Potenciális gyilkost nem állították meg 18 percen keresztül, csak felvezették. Ki kellett volna lőni a gumiját, hogy végleg az árokban maradjon. Mi lett volna, ha az őrzőangyalok nem dolgoznak bravúrosan, és frontálisan ütközött volna? Nemcsak a tüntetők ellen kell erőszakosnak lenni, az ilyen ámokfutókkal szemben megengedett lett volna az erőszak. Amerikában már szitává lőtték volna, nem a kerekét, ha nem őt magát. "Szolgálunk, és védünk". Most vajon kit védtek? Az ártatlan szembejövőket nem, de a tajtrészeg ámokfutót igen. Hát itt tartunk ma Magyarországon. A bűnözőknek jogaik vannak. De miért nekik? Miért nem nekünk? Szerintem. Érdemes végigolvasni a hozzászólásokat is. Elég szomorú, ha tényleg úgy van a törvényekben, hogy ilyenkor nem tehet semmit a rendőr, amivel az elkövetőt veszélybe sodorhatja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #1808 Dátum: 2010. Január 09. - 22:03:24 » |
|
Ezt nem akartam elhinni!!!Borzasztó!Hihetetlen! De a kardlapát,meg a paprika spré,meg a gumilövedék az nagyon megy! Zéró tolerancia mi?!?!?Utána meg elmennek 40 évesen nyugdíjba 100 ezrekért! Menjenek a pi.....csába!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1809 Dátum: 2010. Január 10. - 14:22:31 » |
|
Ha az Én kocsimnak ment volna neki és megölöm érte, tuti hamarabb a sitten lettem volna mint 18 perc. / IDIÓTA BAROM !!! /
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1810 Dátum: 2010. Január 10. - 14:31:07 » |
|
Brávó rendőrség! Potenciális gyilkost nem állították meg 18 percen keresztül, csak felvezették. Ki kellett volna lőni a gumiját, hogy végleg az árokban maradjon. Mi lett volna, ha az őrzőangyalok nem dolgoznak bravúrosan, és frontálisan ütközött volna? Nemcsak a tüntetők ellen kell erőszakosnak lenni, az ilyen ámokfutókkal szemben megengedett lett volna az erőszak. Amerikában már szitává lőtték volna, nem a kerekét, ha nem őt magát. "Szolgálunk, és védünk". Most vajon kit védtek? Az ártatlan szembejövőket nem, de a tajtrészeg ámokfutót igen. Hát itt tartunk ma Magyarországon. A bűnözőknek jogaik vannak. De miért nekik? Miért nem nekünk? Szerintem. Gidy, ez a Bük és Kőszeg közötti szakasz, úgy hogy fokozottan figyelve gyere
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #1812 Dátum: 2010. Január 10. - 15:13:13 » |
|
Brávó rendőrség! Potenciális gyilkost nem állították meg 18 percen keresztül, csak felvezették. Ki kellett volna lőni a gumiját, hogy végleg az árokban maradjon. Mi lett volna, ha az őrzőangyalok nem dolgoznak bravúrosan, és frontálisan ütközött volna? Nemcsak a tüntetők ellen kell erőszakosnak lenni, az ilyen ámokfutókkal szemben megengedett lett volna az erőszak. Amerikában már szitává lőtték volna, nem a kerekét, ha nem őt magát. "Szolgálunk, és védünk". Most vajon kit védtek? Az ártatlan szembejövőket nem, de a tajtrészeg ámokfutót igen. Hát itt tartunk ma Magyarországon. A bűnözőknek jogaik vannak. De miért nekik? Miért nem nekünk? Szerintem. Gidy, ez a Bük és Kőszeg közötti szakasz, úgy hogy fokozottan figyelve gyere Szolgálunk és védünk.De kit?A részegeket meg a bűnözőket? Ma az M5-ön a forgalommal szemben: http://www.origo.hu/itthon/20100110-frontalisan-utkozott-egy-forgalommal-szembe-meno-auto-az-m5oson.html
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #1813 Dátum: 2010. Január 10. - 15:16:54 » |
|
Brávó rendőrség! Potenciális gyilkost nem állították meg 18 percen keresztül, csak felvezették. Ki kellett volna lőni a gumiját, hogy végleg az árokban maradjon. Mi lett volna, ha az őrzőangyalok nem dolgoznak bravúrosan, és frontálisan ütközött volna? Nemcsak a tüntetők ellen kell erőszakosnak lenni, az ilyen ámokfutókkal szemben megengedett lett volna az erőszak. Amerikában már szitává lőtték volna, nem a kerekét, ha nem őt magát. "Szolgálunk, és védünk". Most vajon kit védtek? Az ártatlan szembejövőket nem, de a tajtrészeg ámokfutót igen. Hát itt tartunk ma Magyarországon. A bűnözőknek jogaik vannak. De miért nekik? Miért nem nekünk? Szerintem. Gidy, ez a Bük és Kőszeg közötti szakasz, úgy hogy fokozottan figyelve gyere Szolgálunk és védünk.De kit?A részegeket meg a bűnözőket? Ma az M5-ön a forgalommal szemben: http://www.origo.hu/itthon/20100110-frontalisan-utkozott-egy-forgalommal-szembe-meno-auto-az-m5oson.htmlIgen,valószínű egy Lada egy nagyon idős emberrel a kormánynál nagyon gyorsan megtesz 20 km-t...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|