Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1770 Dátum: 2009. December 14. - 14:30:08 » |
|
Nem is tudtam, hogy a bkv újabban bmw és merci terepjárókat üzemeltet. Ma a városban csak ezekkel volt tele a buszsáv.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1771 Dátum: 2009. December 14. - 14:34:38 » |
|
Nem is tudtam, hogy a bkv újabban bmw és merci terepjárókat üzemeltet. Ma a városban csak ezekkel volt tele a buszsáv.
Nyilván a végkielégítésekből vett "szolgálati" kocsik voltak. Az új KRESZ-be be kéne venni, hogy ne háborogjunk állandóan, hogy kivéve: BMW, Audi, Mercedes, és az összes terepjáró márkától függetlenül. Az élethez közeledne a szabály így legalább.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1772 Dátum: 2009. December 16. - 14:22:34 » |
|
A mai nap ugyebár Pesten is havazott. Ebből kifolyólag az eddigi eredmény BKV-s szinten, és úgy általában. 1: 3-as villamos halálos gázolása 2: 240-es busz halálos gázolása 3: VW Jetta kamikázé módon pirosban beleállt a legjobb BKV-s busz oldalába, vagyis az enyémbe. A külső sávban álltak az autók, de ő sietett, és nem vette észre, hogy azok hülye módon a piros miatt állnak. Mire feleszmélt, már késő volt, kikerülni nem tudott, így belement az oldalamba. Ez a Nyirpalota út, és a Szentmihályi út sarkán történt a lámpás kereszteződésnél. Hab a tortán, hogy román rendszámú, és állampolgárságú volt az ellenfél. Örültem neki... 4: Most, hogy a látási viszonyok is rosszabbak voltak, így jól látszott, hogy milyenek a sofőrök, és mennyire ellenőrzik le a kocsijukat. A "Bottyán- autós" nem világít, mert ő lát, neki ennyi elég. Aztán vannak a "Jumurdzsák- autósok", ők a félszeműek, nem is kevesen. A kedvenceim a "radarosok", akiknek körbe van véve a kocsijuk radarral, ezért aztán felesleges letakarítani a havat a kocsiról, nem kell kilátni se jobbra, se balra, hátra meg végképp nem. Ez persze úgy jó, hogy a lámpák se látszódjanak, úgy izgis. Megemlítem még a "végvári vitéz autósokat", akik egy piciny lőrésen át lesve vezetnek, hogy az ellenség ne is lássa őket, mert csak így tudnak hatni a meglepetés erejével. Nos, hát gondoltam megírom a mai napi örömömet, és azt, hogy ezek dacára sem lett magas a vérnyomásom, igaz, helyette kiújult a lábfájásom- sajnos.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
capry
Bejáratós
Nem elérhető
Lacetti SW 1,6 Elite, man.klíma, melange beige
|
|
« Hozzászólás #1773 Dátum: 2009. December 16. - 21:16:30 » |
|
Én is láttam ma szürke audist ablaktörlővel eltolt hóablakon át araszolni, kivilágítatlanul.
Ennyire fárasztó lepucolni a havat? Nem tudom más hogy látja, de én azt tapasztalom, hogy általában a sötét árnyalatú kocsikon nem kapcsolják fel a világítást. Esőben, borús időben. Másik véglet állandóan használja a ködlámpát. Ja és úgy veszem észre rengetegen nem tudják, hogy a helyzetjelző az ÁLLÓ autó kivilágítására való.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #1774 Dátum: 2009. December 17. - 12:48:07 » |
|
A mai nap ugyebár Pesten is havazott. Ebből kifolyólag az eddigi eredmény BKV-s szinten, és úgy általában. 1: 3-as villamos halálos gázolása 2: 240-es busz halálos gázolása 3: VW Jetta kamikázé módon pirosban beleállt a legjobb BKV-s busz oldalába, vagyis az enyémbe. A külső sávban álltak az autók, de ő sietett, és nem vette észre, hogy azok hülye módon a piros miatt állnak. Mire feleszmélt, már késő volt, kikerülni nem tudott, így belement az oldalamba. Ez a Nyirpalota út, és a Szentmihályi út sarkán történt a lámpás kereszteződésnél. Hab a tortán, hogy román rendszámú, és állampolgárságú volt az ellenfél. Örültem neki... 4: Most, hogy a látási viszonyok is rosszabbak voltak, így jól látszott, hogy milyenek a sofőrök, és mennyire ellenőrzik le a kocsijukat. A "Bottyán- autós" nem világít, mert ő lát, neki ennyi elég. Aztán vannak a "Jumurdzsák- autósok", ők a félszeműek, nem is kevesen. A kedvenceim a "radarosok", akiknek körbe van véve a kocsijuk radarral, ezért aztán felesleges letakarítani a havat a kocsiról, nem kell kilátni se jobbra, se balra, hátra meg végképp nem. Ez persze úgy jó, hogy a lámpák se látszódjanak, úgy izgis. Megemlítem még a "végvári vitéz autósokat", akik egy piciny lőrésen át lesve vezetnek, hogy az ellenség ne is lássa őket, mert csak így tudnak hatni a meglepetés erejével. Nos, hát gondoltam megírom a mai napi örömömet, és azt, hogy ezek dacára sem lett magas a vérnyomásom, igaz, helyette kiújult a lábfájásom- sajnos.
Tetszenek a hasonlataid. Én, még ha el is késem ez miatt, teljesen letolom a havat a kocsimról. Ha az első oszlop ki tud takarni egy gyalogost, akkor mire képes a le nem takarított hó. Más: tudjátok, én azt nem értem, hogy valaki hogyan képes kivilágítatlan autóval közlekedni este - nem tűnik fel neki, hogy a műszerfal is sötét???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #1775 Dátum: 2009. December 17. - 13:10:36 » |
|
Tetszenek a hasonlataid. Én, még ha el is késem ez miatt, teljesen letolom a havat a kocsimról. Ha az első oszlop ki tud takarni egy gyalogost, akkor mire képes a le nem takarított hó. Más: tudjátok, én azt nem értem, hogy valaki hogyan képes kivilágítatlan autóval közlekedni este - nem tűnik fel neki, hogy a műszerfal is sötét??? Mert sötét maga az ember is,azért nem tűnik neki fel.És mi van a behajtott tükrökkel közlekedőkkel?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1776 Dátum: 2009. December 17. - 13:23:31 » |
|
És mi van a behajtott tükrökkel közlekedőkkel? Úgy kisebb a fogyasztás.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1777 Dátum: 2009. December 17. - 13:56:37 » |
|
Más: tudjátok, én azt nem értem, hogy valaki hogyan képes kivilágítatlan autóval közlekedni este - nem tűnik fel neki, hogy a műszerfal is sötét??? ezt én is mindeig megkérdem, hogy nem zavarja-e, hogy az autó belül is sötét
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #1778 Dátum: 2009. December 17. - 14:12:03 » |
|
Más: tudjátok, én azt nem értem, hogy valaki hogyan képes kivilágítatlan autóval közlekedni este - nem tűnik fel neki, hogy a műszerfal is sötét??? ezt én is mindeig megkérdem, hogy nem zavarja-e, hogy az autó belül is sötét Tőlük szoktad megkérdezni??? És mi a válasz? (Gondolom csak magadban teszed fel kérdést)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1779 Dátum: 2009. December 18. - 10:57:14 » |
|
Más: tudjátok, én azt nem értem, hogy valaki hogyan képes kivilágítatlan autóval közlekedni este - nem tűnik fel neki, hogy a műszerfal is sötét??? ezt én is mindeig megkérdem, hogy nem zavarja-e, hogy az autó belül is sötét Tőlük szoktad megkérdezni??? És mi a válasz? (Gondolom csak magadban teszed fel kérdést) főleg magamban, mert van aki a dudaszóra sem reagál
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1780 Dátum: 2009. December 19. - 09:01:14 » |
|
Más: tudjátok, én azt nem értem, hogy valaki hogyan képes kivilágítatlan autóval közlekedni este - nem tűnik fel neki, hogy a műszerfal is sötét??? ezt én is mindeig megkérdem, hogy nem zavarja-e, hogy az autó belül is sötét Tőlük szoktad megkérdezni??? És mi a válasz? (Gondolom csak magadban teszed fel kérdést) főleg magamban, mert van aki a dudaszóra sem reagál Na de a szirénázó sürgősségi kocsira se!!! csak mert ódiban ülök meg bézbó sapi van rajtam... mint tegnap a 4 sávoson Szegény dokinak a szembe sávban kellett előzni a trutyón keresztül, mert egyedül ódis barátunk nem mert kisorolni a szélsőbe.
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
BeseSasa
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB Green Dragon
|
|
« Hozzászólás #1781 Dátum: 2009. December 19. - 14:11:00 » |
|
Hát igen Komis ez nálunk is sajnos egy nagy "divat"! ha 10misi feletti a kocsim értéke le****ok mindenkit.... kerüljön ki ő... szégyen gyalázat...
|
|
|
Naplózva
|
Ne szidd a bacilusokat: sok emberben csak ők képviselik a kultúrát
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1782 Dátum: 2009. December 19. - 14:30:01 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1783 Dátum: 2009. December 19. - 15:01:35 » |
|
Na jó, és is szemezgetek az élményeimből. Egy "nem taxis" (mert ugye nem munka közben volt ). Bevásárlás, nagy áruház parkolója. Végeztem a vásárlással (ez mindig nagy élmény), kifarolok a parkoló helyről. Tenném 1-esbe, mikor szemből megindul egy Astra. Nem vesz észre?? Nem. A nyomorult kis duda gombot alig találom (utálom őket. Amikor szükség van rá úgy kell keresgélni. Mert ugye kanyar közben nem a "helyükön" vannak. Miért nem lehetett teljes kormányos, bele tenyerelek módon megoldani?? Más légzsákos autón is meg tudták csinálni.). Na mindegy. Duda nyom, szól a légkürt (ez persze szabálytalan. A közlekedés felügyelet szerint. ). Astra jön tovább, folyik a víz rólam. Nagy nehezen merev nyakú barátunk felocsúdik, hogy esetleg neki szólnak "harangok". Nagy nehezen megáll. Karácsony szelleme. Szeretnék vmi fantasy autót, amivel az ilyen (olyan. lásd lámpa nélkül, stb.) emberkéket meg lehetne nevelni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BeseSasa
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB Green Dragon
|
|
« Hozzászólás #1784 Dátum: 2009. December 19. - 15:33:25 » |
|
Stocz! ajánlanám ezt a linket! válogass kedvedre a "nevelőeszközök" közül! csak egy koccintás és máris észheztérnek (90km/h-nál nem biztos..)
|
|
|
Naplózva
|
Ne szidd a bacilusokat: sok emberben csak ők képviselik a kultúrát
|
|
|
|