akidobos
|
|
« Hozzászólás #1740 Dátum: 2009. November 20. - 16:08:12 » |
|
Itt is volt ma délelőtt egy karambol,beterelték az egész 21-est a városba.Pedig még akkor köd sem volt,szikrázó napsütés volt egész nap.Olyan volt a sok eltévedt-kóválygó autótól a város,mint egy felbolydult hangyaboly.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #1741 Dátum: 2009. November 20. - 16:20:47 » |
|
Ma nekem is volt egy olyan dolog ami igen érdekes mivel nem tartozom a legifjabbak közé de 50 évesen öregnek sem. Ami velem történt a munkám miatt elég sokat közlekedem Somogy megye útjain , de ami ma velem történt az az felháborító és vérlázító! Utolértem Somogyvár belterületén a GPJ 41.. rendszámú Citroen Jumpy 2,0 HDI gépkocsit ami a megengedett maximális sebesség alatt közlekedett 5-20 km-l, kiértünk lakotton kívülre ott ugyan ez folytatódott elkerültük az Öreglaki elágazót ahol 60-s korlátozás a feloldó tábla után vártam az előzéshez belátható szakasz meglegyen ekkor az emberünk még mindig 60-l közlekedett, meg volt az előzéshez a tiszta szakasz akkor index ki ás megkezdem az előzést az addig tötymörgö emberkénk rálépett a gázpedálra és azt gondolta valamilyen oknál fogva megszívat! Az előzést nagy nehezen sikerült befejeznem igaz 140-l. Az emberkénk mint aki jól végezte a dolgát visszaállt 80-90-re, majd jött Lengyeltóti emberünk jön mögöttem a felezővonalat lovagolva az általam diktált 50-l kiérünk Lengyeltótiból Szőlősgyörök felé az emberünk jön utánam szintén a felező vonalat lovagolva, várva hogy meg előzhessen, én viszont nem szeretek tartozni így amikor az emberünk elkezdett előzni én is gázra léptem annyi a változás a dologban, hogy ő nem tudott megelőzni, de viszont úgy jött mögöttem, hogy bármi miatt fékeznem kellet volna akkor nekem jön, beértünk Szőlősgyörökre én is átmentem felező vonal lovaglóba egy darabig aztán meguntam az emberünk hülyítését vissza álltam rendesen a sávomba ekkor megelőzött a jómadár belefékezett és a úton keresztbe állva elzárta a tovább haladás lehetőségét és egy bicskával a kezében szállt ki a autójából egy 60 év körüli 150 cm-s 90 kiló körüli alak és még ő próbált szitkozódni és azt hangoztatta majd meg tudom ki milyen "fontos" ember, mondtam neki ha tényleg fontos ember lenne akkor ezt nem csinálta volna, meg hemzsegnének itt a rendőrök, a nyomaték kedvéért elővettem az autó tartozékaként és mint szerszám forgalmazó egy kihúzható kerékkulcsot ekkor eltette a bicskát és odébb állt igaz fenyegetőzve hogy feljelent!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1742 Dátum: 2009. November 20. - 17:29:38 » |
|
Szóval én nem segítem a gyorshajtókat. lassuljon le mindenki. + használjon indexet, ha elsőbbséget kell adnia, akkor ne vészfékezéssel érkezzen a kereszteződésbe (vagy a nélkül!), stb, stb.
Ezzel maximálisan melletted állok.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #1743 Dátum: 2009. November 20. - 20:46:45 » |
|
Ma nekem is volt egy olyan dolog ami igen érdekes mivel nem tartozom a legifjabbak közé de 50 évesen öregnek sem. Ami velem történt a munkám miatt elég sokat közlekedem Somogy megye útjain , de ami ma velem történt az az felháborító és vérlázító!
Ostoba.Az ilyennel nem szabad foglalkozni.Velem hasonló történt kedden.Mentem Miskolc felé és a 23-on egy 70-el poroszkáló fábiást kezdtem el előzni tiszta szakaszon.Ő ugyanígy ahogy Nálad,elkezdte nyomni közben.Én négyesben kezdtem előzni,ő is valszeg négyesben volt.Mikor csak nem akart sikerülni az előzés,gyorsan visszatettem hármasba úgy,hogy a gázról nem emeltem el a lábam.Ez már kb. 90-nél volt.Gyorsan elé kerültem,de ő nagyon szorosan jött mögöttem továbbra is,olyan 3-5 méterre.Ezt rettenetesen utálom,így dobtam neki egy hátsó ködlámpát,amire nagyon megijedhetett,mert bólintott a kocsi orra egy nagyot.Ezután lekopott,így megúsztam ennyivel.Ezt a ködlámpa "fékezést" csináltam már kamionnak is,az is beletaposott a fékbe és mindjárt nem 1 méterre jött mögöttem. De írok egy mulatságosat is. Szóval adott a helyi bányász fúvószenekar,amiben játszok.Szokott úgy lenni,hogy én viszem a főnököt,meg egy másik fickót,hogy ők ihassanak.(gyengén alkesz banda ).A lényeg,hogy az egyenruhánk olyan,hogy fekete nadrág és fehér ing(zubbony) aranyszínű gombokkal,fekete vállappal és baloldalt a zseb felett egy piros karika,benne a bányász embléma.Egyik alkalommal jövünk hazafelé eseményről és igazoltatás tényállása volt folyamatban.Ahogy közeledtem,a biztos úr látom,hogy kiáll és elkezd kiinteni.Én jólnevelten kiteszem az indexet,lassítok.Ahogy közelebb értünk látom,hogy nagyon néz a fickó és hirtelen -látván,hogy kék lacsi,benne ülnek a vállapos/zubbonyos kolegák- meggondolja magát és integet,hogy semmi,menjek tovább.Mondom oké,tükör-index vissza balra-be kettesbe-gó.A tükörből néztük,ahogy elmentünk mellette hogy nagyon néz utánunk még egy darabig....ekkor eshetett le neki hogy nem kolegák voltunk. Egy hétig ezen röhögtünk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1744 Dátum: 2009. November 21. - 15:19:33 » |
|
Ma nekem is volt egy olyan dolog ...
Ejha! Nem sámLee
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1745 Dátum: 2009. November 21. - 15:20:52 » |
|
Ma nekem is volt egy olyan dolog ami igen érdekes mivel nem tartozom a legifjabbak közé de 50 évesen öregnek sem. Ami velem történt a munkám miatt elég sokat közlekedem Somogy megye útjain , de ami ma velem történt az az felháborító és vérlázító!
Ostoba.... dobtam neki egy hátsó ködlámpát,amire nagyon megijedhetett,mert bólintott a kocsi orra egy nagyot.Ezután lekopott,így megúsztam ennyivel.Ezt a ködlámpa "fékezést" csináltam már kamionnak is,az is beletaposott a fékbe és mindjárt nem 1 méterre jött mögöttem. Ez nálam is bevált! Nagyon ritkán használom, de ha másként nem megy...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #1746 Dátum: 2009. November 22. - 07:50:47 » |
|
Hallottátok? Az elvártnál, tervezettnél szabályosabban közlekedünk A ZÉNÓ tolerancia óta, ezért elmaradt a remélt szintű bevétel. Így aztán szegény Sündőrségnek nincs pÍÍÍze felszerelésre, benzinre! Akkor most mi is a cél??? Persze, hogy nem a felelős közlekedésre való ösztönzés!!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. November 22. - 07:55:22 írta peti74 »
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1747 Dátum: 2009. November 24. - 21:59:20 » |
|
Nem én fotóztam, de én is láttam a végeredményt. Elég gyakran szerepel ez a típus Esztergom és környékén balesetekben. A képen annyira nem látszódik, de az a domboldal igen meredek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. November 24. - 22:27:30 írta diablo77 »
|
Naplózva
|
|
|
|
capry
Bejáratós
Nem elérhető
Lacetti SW 1,6 Elite, man.klíma, melange beige
|
|
« Hozzászólás #1748 Dátum: 2009. November 24. - 22:17:17 » |
|
Ez hogy tud így sikerülni az áttörésen? Hogy tud így kisodródni a kis íven, befelé?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1749 Dátum: 2009. November 24. - 22:17:35 » |
|
Nem én fotóztam, de én is láttam a végeredményt. Elég gyakran szerepel ez a típus Esztergom és körmyékén balesetekben. A képen annyira nem látszódik, de az a domboldal igen meredek.
Van aki bringát támaszt a villanyoszlopnak, van aki BMW-t (ha jól látom)
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1750 Dátum: 2009. November 24. - 22:29:01 » |
|
Ez hogy tud így sikerülni az áttörésen? Hogy tud így kisodródni a kis íven, befelé?
Nem kisodródott, hanem ütközött egy másik autóval úgy hogy a bömös jobb oldala tört össze, míg a másik autónak a bal oldala. Nem igazán tudom elképzelni ezt hogy csinálták.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1751 Dátum: 2009. November 24. - 22:29:24 » |
|
Nem én fotóztam, de én is láttam a végeredményt. Elég gyakran szerepel ez a típus Esztergom és körmyékén balesetekben. A képen annyira nem látszódik, de az a domboldal igen meredek.
Van aki bringát támaszt a villanyoszlopnak, van aki BMW-t (ha jól látom) Igen jól látsz, ez egy hetes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #1752 Dátum: 2009. November 27. - 15:09:20 » |
|
Ma nekem is volt egy olyan dolog ami igen érdekes mivel nem tartozom a legifjabbak közé de 50 évesen öregnek sem. Ami velem történt a munkám miatt elég sokat közlekedem Somogy megye útjain , de ami ma velem történt az az felháborító és vérlázító! Utolértem Somogyvár belterületén a GPJ 41.. rendszámú Citroen Jumpy 2,0 HDI gépkocsit ami a megengedett maximális sebesség alatt közlekedett 5-20 km-l, kiértünk lakotton kívülre ott ugyan ez folytatódott elkerültük az Öreglaki elágazót ahol 60-s korlátozás a feloldó tábla után vártam az előzéshez belátható szakasz meglegyen ekkor az emberünk még mindig 60-l közlekedett, meg volt az előzéshez a tiszta szakasz akkor index ki ás megkezdem az előzést az addig tötymörgö emberkénk rálépett a gázpedálra és azt gondolta valamilyen oknál fogva megszívat! Az előzést nagy nehezen sikerült befejeznem igaz 140-l. Az emberkénk mint aki jól végezte a dolgát visszaállt 80-90-re, majd jött Lengyeltóti emberünk jön mögöttem a felezővonalat lovagolva az általam diktált 50-l kiérünk Lengyeltótiból Szőlősgyörök felé az emberünk jön utánam szintén a felező vonalat lovagolva, várva hogy meg előzhessen, én viszont nem szeretek tartozni így amikor az emberünk elkezdett előzni én is gázra léptem annyi a változás a dologban, hogy ő nem tudott megelőzni, de viszont úgy jött mögöttem, hogy bármi miatt fékeznem kellet volna akkor nekem jön, beértünk Szőlősgyörökre én is átmentem felező vonal lovaglóba egy darabig aztán meguntam az emberünk hülyítését vissza álltam rendesen a sávomba ekkor megelőzött a jómadár belefékezett és a úton keresztbe állva elzárta a tovább haladás lehetőségét és egy bicskával a kezében szállt ki a autójából egy 60 év körüli 150 cm-s 90 kiló körüli alak és még ő próbált szitkozódni és azt hangoztatta majd meg tudom ki milyen "fontos" ember, mondtam neki ha tényleg fontos ember lenne akkor ezt nem csinálta volna, meg hemzsegnének itt a rendőrök, a nyomaték kedvéért elővettem az autó tartozékaként és mint szerszám forgalmazó egy kihúzható kerékkulcsot ekkor eltette a bicskát és odébb állt igaz fenyegetőzve hogy feljelent!
Ne haragudj, hogy szóváteszem, de nagyon nehezen olvasható a hozzászólásod a kevés írásjel (vessző, pont) miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #1753 Dátum: 2009. November 27. - 15:59:29 » |
|
Ne haragudj, hogy szóváteszem, de nagyon nehezen olvasható a hozzászólásod a kevés írásjel (vessző, pont) miatt. Rajtad kívül másnak nem jelentett gondot, ha a hosszabb szöveg miatt nehezebben olvasol növeld meg a betű nagyságát!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1754 Dátum: 2009. November 29. - 14:09:02 » |
|
Ma nekem is volt egy olyan dolog ami igen érdekes ...
Ne haragudj, hogy szóváteszem, de nagyon nehezen olvasható a hozzászólásod a kevés írásjel (vessző, pont) miatt. Kaland az élet! Így legalább mindenki a saját értelmezésében olvashatja! Ez egy liberális hozzászólás volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|