Látom hogy hiányoltatok, ebben a témában azt hiszem jogom van panaszkodni. A buszom egyébként két szinű, mert piros az eleje, ami hátrafelé átmegy kékbe. Amúgy 16,5m hosszú. 2,5m széles, 3,2m magas, 26tonna, és mégsem félnek tőle! De komolyan: hihetelen, hogy a legkisebb autók is nekiállnak leszotítani, és jobbra kanyarodni pedig az összes autó csak úgy képes, hogy elötte megelőz, hogy bevághasson elém, és a takart rész felé mehesse, hátha nincs ott semmi, és senki. tudjátok mi valóban jósok vagyunk, mert mi már tudjuk, hogy mit fog csinálni az a baromarcú öngyilkos merénylő, amikor még neki fogalma sincs róla. Hihetetlen jó játék, és egyáltalán nem fárasztó, ráadásul a stressz is elüldözi messzire, így szuper jó dolgunk van, sajnálunk váltani, és hazamenni abba a dög-unalmas lakásba, ahol nics fékcsikorgás, anyázás, meg egyéb ünnepség. Bárkit szívesen látok egy körre, aki horrort akar! Fiúk! Túlélésre kell autózni, és mindenkiben a potenciális gyilkost kell gondolni, és így talán van esély a megmenekülésre! Ha hiszitek, ha nem, tudom hülye vagyok, de szeretem csinálni! De azért lehetünk ugye barátok? Üdv: LadiGidy, akit megidéztetek
Naná!
Röhögni fogsz, de most akkor mondok pár, első hallásra ellenszenveset. Nem általánosítva, nem kell sértődni! (Hogy ebből mi lesz! úúú!
)
Alapból (sajnos a közlekedési tapasztalatokból leszűrve és annak a b...sz kisebb aránynak a jóvoltából) útálom a taxisokat és a buszsofőröket, amihez még az utóbbi években csatlakoztak a sóderszállító-nyerges 100-zal tekerő suttyók.
Mielőtt meglincselnétek, gyorsan hozzáteszem, hogy az a pár hivatásos sofőr váltotta ki, akik szerintem a saját csoportjukból is kilógnak. Mivel nálunk nincs buszsáv és hasonlók, még azt sem mondhatom, hogy sokat lehet ellenük véteni. Persze megértem, hogy mint "egy autóst a sok közül", engem is a bunkó autóstársadalom egy tagjának vesznek ők a túloldalról, de! Ami zavar bennük, hogy pofátlanok, erőszakosak, szemtelenek. Buszos mellett(! nem még mögötte, már mellette tartok!) városi tempóban elhaladva akkor is neki akar jönni a lacsi oldalának megállóból, elindulás közben a buszos, ha se indexe semmi és utánam senki nem jön utcahosszat. Merthogy neki elsőbbsége van megállóból kihajtáskor. Ja. Csak előbb kéne jelezni, tükörbe nézni és meggyőződni arról, hogy senkit nem lök fel. És ez nem egyedi eset sajnos. Mert nagyobb vasa van. Taxisnak szintén lerohadna a keze, ha kitenné az indexet! Motorral közlekedve párszor már majd elcsaptak. Amikor meg szóvátettem, mert hirtelen haragú ember lennék és nem hagyom az ilyet szó nélkül, neki állt feljebb! Na amit ilyenkor szoktam mondani! Volt, hogy utánamentem és majdnem kirángattam a nagy arcát az ablakon át. Persze nem csak akkor áll meg tiltott helyen, amikor utast vár, azért érkezik, azt vesz fel. Sok más magánügyben is, rengeteg esetet láttam erre és ez nem Pest, ahol nem lehet máshol megálln!!! 5(!!!) méterrel odébb ott a szabad (nem fizetős!!)parkoló, de neki éppen akkor van kedve a haverjával megbeszélni az út közepén az előző esti meccset! Mögötte 15 autó meg csak várjon, amíg letelik a mesedélután és a 90 perc. (akkor jó, ha nincs hosszabbítás a meccsben, akkor mindenki csak kicsit késik a munkából
)
Szóval vannak összetűzéseim velük...s nem csak nekem, mielőtt azt mondjátok, hogy háklis vagyok.
Hangsúlyozom, ez nem vonatkozik mindenkire, minden taxisra és buszosra, kamionosra. De sajnos van néhány, aki úgy gondolja, megkülönböztető jelzés van a járműva tetején. Nem emberileg van velük gondom, hisz némelyiket úgy küldtem el az úton b...sága miatt, hogy utána láttam..jé ez meg a Pisti volt...majd legközelebb máshol mint
emberek találkoztunk.
Még valami, amivel szintén tisztában vagyok és az igazsághoz ugyanígy hozzátartozik:
Hétköznapi autósok között is egy csomó...........(itt egy sorozat csúnya szó állna, de nem szabad ilyeneket írni) van! De még mennyi! Ugyanolyan felelőtlenek, sőt! Mivel még gyakorlatuk sincs annyi, mint a hivatásosoknak, még b....ok is mellé!
Csak azért bosszankodom, mert engem is a sok hülye autóssal egy kalap alá vesznek a másik tábor (hivatásosak) alanyai, pedig én soha(!) nem állok meg forgalomtól elzárt területen,
nem akadályozok másokat a mozgásukban, nem parkolok kapu, garázsajtó, stb elé. Inkább gyalogolok 100-200 métert ha kell, nem várom el a többi embertől, hogy engem kelljen kerülgetnie, ha nekem kényelmesebb ott kiesnem az autóból, ahol éppen gondolom. Mindig arra törekszem, hogy úgy helyezkedjek el akár a forgalomban, akár egyéb közterületen, hogy ne okozzak másnak idegességet, kellemetlen helyzetet, bajt. Tudom, hogy ez amolyan tojásos kérdés: "melyik bunkó autós volt előbb előbb a mezei, vagy a hivatásos?" de nem lehetne kicsit több figyelmet szánni másik közlekedő partnerünkre? Ha én meg tudom tenni, -pedig elhiheti mindenki, hogy nekem is van ezernyi más munkahelyi, egészségügyi, stb gondom, bajom, ami miatt feszültebb lehetek- akkor más miért nem? Hiába vagyok előzékeny, rendes, türelmes másokkal, ugyanaz az autós, akit 28-szor előreengedek minden reggel munkába menet, következő reggelen letol az útról, fenyeget, dudál, anyázik. Hát még ha véletlenül tévednék is (mert ugye senki sem tévedhetetlen) akkor torkomnak is esne? Nem lehetne, hogy kicsit mindenki elgondolkodna ezen?
Bocsánat, hogy kissé hosszadalmas voltam és elnézést az érintettektől! Nem akartam senkit megbántani, általánosítani meg főleg! Legfőképpen nem mint emberekkel van bajom velük, hanem mint potenciális, önző veszélyforrásokkal.