sebijoe
|
|
« Hozzászólás #1605 Dátum: 2009. Szeptember 17. - 16:40:53 » |
|
Tegnap korán elindultam a régióm legnyugatibb részére, ezért némi szürkeség volt az úton. Egészen addig míg barnaság nem lett, az úton és a gatyámban is. kicsit gyorsabban mentem , amikor a sors úgy gondolta, hogy épp itt az ideje a ****vastesztnek. Sima és nem rén****vas! Ez úgy történik a sors szerint, hogy az erdősáv mellett haladó emberke elé kb. 10-15méterről bezavarunk egy ****vast. Ennek folyamán a cikk-cakk mozgásúvá tett autót vezető ember szíve, gyomra és heréje 2 számmal kisebbre szorul. Rosszabb reflexel az autó és a ****vas is szorul, mégpedig javításra! Ez esetben határozottan állítom, hogy a ****vas popsiján a szőrszálakat is meg tudtam figyelni a kocsi bal tükre mellett.... Nevezhetjük őt az isten barmának (mármint a ****vast), de későbbiekben is láttam barmot, de az nem isteni, hanem emberi volt. Vasúti fővonalon áthaladó úton messziről látható a PIROS villódzás. A kocsisor lazán megy át rajta! Döbbenet és 100méter haladás után FEHÉR villogásra vált - eközben vonat nem volt, nem van, és nem lesz... Amikor odaérek látom a vasúti észkombájnt, hogy laza csukómozdulattal ( nem tárcsával, nem lámpával) bírálja felül a lámpát. Miközben a társa lazán turkál a biztosíték szekrényben... Nem biztosíték szekrény, hanem a vasúti átjáró (sorompó) vezérlő "elektronikáját" (jelfogók tömegeit) rejtő szekrény. Az észkombájn nyilván egy(2) bizt.ber-es (vasúti biztosító berendezés szerelő ) emberke volt. Ellenőrzött, javított valamit, ezért irányított a társa, és ezért váltott a lámpa vonat nélkül. A menetrendet nyilván ismeri, tudja, hogy mikor piszkálhat bele (remélhetőleg ) Az, hogy nincs tárcsája (jó fizetése, stb.) az nem az Ő hibája. Egyébként nekem is ez volna az eredeti szakmám. Valamennyire én is képben vagyok közlekedés terén. Csak a többieket nem akartam untatni a precizitással, ezért a sztori lényegére koncentráltam. DE hamár kiderült, hogy Te is (Gidy+én) tömegközlekedési vérrel vagy megáldva, akkor hadd kérdezzek: van még valaki tagságban?? Ha összejövünk 7-8an, akkor kérek a modiktól egy "közösségi közlekedés" topikot Én meg a tömegben közlekedek.Beférek a csapatba? Kérdezd meg a birkákat! De gondolom beeee! Én a javítás szintjén a Volán 13.sz Vállalat és a Kapos Volán színeiben 16,5 töltöttem az Ik55-66 IK31-311 IK 630 és csuklós buszok javításától a 200-s család 300-s típusok 400-s típusok javításáig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1606 Dátum: 2009. Szeptember 21. - 11:04:15 » |
|
Úgy alakult, hogy ma kellett mennem Miskolcra a csütörtök helyett. M3 lefelé nem volt gáz, csak egy nagy böhöm amerikai autós a kb 30-40 éves dübörgőjével szórakoztatott, mert mikor utolértem 140-nel ment és mikor előztem volna akkor odalépett neki. Ezt eljátszotta kb 20-szor, aztán szerencsére nem láttam többet. Eleve imádom az ilyen tetveket, hogy viccelődni járnak autópályára, na mindegy. Hazafelé M3, látom nagyon jön egy 5-ös béemvé. Épp előzök 4 autót 150-nel, hogy fel ne tartsam, de így is a lökhárítómban volt, de nem gyengén. Kimegyek a külsőbe, gondoltam megnézem magamnak az arcot. És kit látok? Egy undorító kopasz dagadt zsírkutyát, aki 55-60 éves lehetett és alig fért el az ülésben. A szemkontaktus nem tartott sokáig, mert pár mp után elsuhant. Aztán látom, hogy bemegy elé egy kamiont előzni kívánó utánfutós kolléga. Erre az undormány odalép neki és a kamion és utánfutós között épp hogy elférve, önelégültem kormolja tovább a dízel ****ját. Villogtam is neki, de nyílván le****ja. Állítólag ezek olyanok, hogy annyi pénzük van, hogy bármit megtehetnek. Anikó ismeretségében is van ilyen 50 feletti fószer, akinek győr-debrecen útvonalon 3 traffiba sikerült belehajtania 180 felett és el tudja intézni, hogy csak a c-s vagy d-s jogsiját vegyék el, a pénz nem számít. Aztán már csak két egymás seggében autózó ukrán játszotta el azt amit a copfos szöszi srác a v8-ban, csak ők megelőzvén szerettek visszalassulni. Múlt hétről van rendőrös sztorim is, lefelé egy rendőr kisbusz nem kis problémát okozott az értelmes magyaroknak. Az egy dolog, hogy a renya kibérelte a belső sávot 110-zel, pedig kimehetett volna, de mikor végre kiment 40 km után, akkor totál csőd. Mindenki fékezgetve ment be mögé, mert nem merték megelőzni (még mindig 110). Na én mertem és érdekes nem büntetett meg. Borzalmas dolog a tudatlanság. Hazafelé meg megyek szokásos tempómban (148), szintén épp előzök pár autót. Erre a semmiből jön egy oktávia minden jelzés nélkül és levillog. Én nem mertem 150 felett menni, nehogy behúzzon a csőbe, de biztos sietett. Szép példákat mutatnak a rendőrök, jó tudom, hogy ők is közülünk vannak, de nem tanítják nekik, hogy szabad átlag feletti viselkedést és példát tanusítani? Ja meg a pesti dugóban hangszóróval egymást szórakoztatni, meg játszadozni a szolg verdákban sem semmi dolog. Az alkalmazott az alkalmazott!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1607 Dátum: 2009. Szeptember 21. - 12:55:44 » |
|
Weres Barátom! Azért még mindig a megengedett maximális sebesség az autópályán a 130 km/h! Ne szidj másokat, ha Te sem vagy ártatlan! Meg hát különösen ne az 50 felettieket! Légy nyugodt akinek "C", és "D"-je van, azok között senkinek nincs X5-ös BMW-je, meg hasonló drága kocsija. Igaz Jopek, Meatloaf?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1608 Dátum: 2009. Szeptember 21. - 13:39:29 » |
|
Weres Barátom! Azért még mindig a megengedett maximális sebesség az autópályán a 130 km/h! Ne szidj másokat, ha Te sem vagy ártatlan! Meg hát különösen ne az 50 felettieket! Légy nyugodt akinek "C", és "D"-je van, azok között senkinek nincs X5-ös BMW-je, meg hasonló drága kocsija. Igaz Jopek, Meatloaf?
Persze értem én mit mondasz, de én mindig betartom azt a tűréshatárt, amit még elnéznek (15-20 km/h). Viszont aki örökké átlép minden határt azzal nehogy már egyenlő legyek,...... Remélem az ilyen kamikázéknak nincs bekötve az övük, hogy jó nagyot tudjanak repülni a mezőn (t-t).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1609 Dátum: 2009. Szeptember 21. - 13:46:42 » |
|
Persze értem én mit mondasz, de én mindig betartom azt a tűréshatárt, amit még elnéznek (15-20 km/h). Viszont aki örökké átlép minden határt azzal nehogy már egyenlő legyek,...... Remélem az ilyen kamikázéknak nincs bekötve az övük, hogy jó nagyot tudjanak repülni a mezőn (t-t). Kamikázé! Hát ehhez mit szólsz?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1610 Dátum: 2009. Szeptember 21. - 19:11:54 » |
|
Hogy milyen hivatásosak vannak manapság! Szombaton a sódert szállító billencses srác nem vállalta a bejövetelt a kertbe. Oké, aláírom, hogy a bokrok ágai belógtak behajoltak, de tükrön mit féltett, az előre menteben nem kell! Szóval visszavitte a sódert, cementet, én meg betonozás helyett dzsungelt irtottam. De ma!!!! visszajött és 20 percig próbálkozott, hogy bejöjjön a kapun. Nem sikerült neki. A kapu mellé akarta lerakni a cuccot, ami megszívatásom lett volna. Mondtam, engedjen a kormányhoz, a ro- ro-n ennél szűkebb helyekre mentem be. (Oké, én pályám, 3,2 a kapu szélessége, tudom, hogy mi fér be; az Atego a rövid puttonnyal tuti). Hát kiccsávó (max. 20 éves) nézett, hogy bementem, leraktam a zsákokat, leborítottam a sódert, majd megfordultam a kertben és kiálltam az utcára nekije.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1611 Dátum: 2009. Szeptember 21. - 19:37:24 » |
|
Hogy milyen hivatásosak vannak manapság! De ma!!!! visszajött és 20 percig próbálkozott, hogy bejöjjön a kapun. Nem sikerült neki. A kapu mellé akarta lerakni a cuccot, ami megszívatásom lett volna. Mondtam, engedjen a kormányhoz, a ro- ro-n ennél szűkebb helyekre mentem be. (Oké, én pályám, 3,2 a kapu szélessége, tudom, hogy mi fér be; az Atego a rövid puttonnyal tuti). Hát kiccsávó (max. 20 éves) nézett, hogy bementem, leraktam a zsákokat, leborítottam a sódert, majd megfordultam a kertben és kiálltam az utcára nekije. Büszke vagyok rád Rutinho!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1612 Dátum: 2009. Szeptember 21. - 19:39:12 » |
|
Hogy milyen hivatásosak vannak manapság! De ma!!!! visszajött és 20 percig próbálkozott, hogy bejöjjön a kapun. Nem sikerült neki. A kapu mellé akarta lerakni a cuccot, ami megszívatásom lett volna. Mondtam, engedjen a kormányhoz, a ro- ro-n ennél szűkebb helyekre mentem be. (Oké, én pályám, 3,2 a kapu szélessége, tudom, hogy mi fér be; az Atego a rövid puttonnyal tuti). Hát kiccsávó (max. 20 éves) nézett, hogy bementem, leraktam a zsákokat, leborítottam a sódert, majd megfordultam a kertben és kiálltam az utcára nekije. Büszke vagyok rád Rutinho! Én nem annyira, mert lehet, hogy friss jogsis és első melóhelye, hát félti a kocsit. Bár az már kapott annyit...
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1613 Dátum: 2009. Szeptember 22. - 10:50:26 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1614 Dátum: 2009. Szeptember 22. - 11:27:37 » |
|
A rendszáma: LAN-275!!!
Milyen LAN? AgyatLAN?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1615 Dátum: 2009. Szeptember 23. - 10:53:15 » |
|
A rendszáma: LAN-275!!!
Milyen LAN? AgyatLAN? PONTOSAN!!!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1616 Dátum: 2009. Szeptember 28. - 19:41:41 » |
|
Tegnap este állok a piros lámpámál és ki pofátlankodik a sor elejére? Elárulom, mert nem fogjátok kitalálni. A crossover-es Lacettis taxis.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1617 Dátum: 2009. Szeptember 28. - 19:42:51 » |
|
Tegnap este állok a piros lámpámál és ki pofátlankodik a sor elejére? Elárulom, mert nem fogjátok kitalálni. A crossover-es Lacettis taxis. Adtál neki szórólapot?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1618 Dátum: 2009. Szeptember 28. - 19:46:34 » |
|
Tegnap este állok a piros lámpámál és ki pofátlankodik a sor elejére? Elárulom, mert nem fogjátok kitalálni. A crossover-es Lacettis taxis. Adtál neki szórólapot? Ja, pont azt akartam.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1619 Dátum: 2009. Szeptember 30. - 10:11:39 » |
|
Kár hogy bizonyos nők a luxusautóikban elfelejtenek sávot váltani fontos beszélgetések közepette a barinőjükkel. Az egyik 3 sávból a középsőből kanyarodik balra, a másik meg mikor elindul a sor és indexel, állva várja, hogy beengedjék miközben haladhatna a holt üres sávjában (mert közben 70 méterre odébb haladt az utolsó autó is), ha figyelne látná hogy Weres kolléga jelezte neki, hogy beengedi. Érdekes jelenség
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|