capry
Bejáratós
Nem elérhető
Lacetti SW 1,6 Elite, man.klíma, melange beige
|
|
« Hozzászólás #1530 Dátum: 2009. Augusztus 17. - 12:11:40 » |
|
Igen, ezt én is szoktam szeretni. De lehet, hogy ő is ott tud gyorsabban menni, ahol én, és ott lassabban, ahol én is csak lassabban?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1531 Dátum: 2009. Augusztus 17. - 15:09:07 » |
|
Kezelésre várva beszélgettem egy nyugdíjas volt volános buszos emberrel. Ő mesélte, hogy mikor jött az M3-ason Szoboszlóra, mi történt vele. Egy kamiont előzött megfelelő sebességgel, amikor a semmiből utolérte egy embernek látszó valami egy csodaautóval. Villogott, dudált, de persze lehúzodni már nem tudott, mivel a kamion mellett volt már. erre eszeveszett mit csinált? (Weres figyelj!). A leálló sávon megelőzte a kamiont, majd az öreget is, majd bevágott elé, és kétszer jól ráfékezett. Szegény öreg meg ott volt a kamion, és az állat szendvicsében, de túlélte. Azt, hogy milyen veszélyes volt a dolog, az azt kell érzékelni, hogy a kamionos jelzett az öregnek, hogy húzódjon le, megálltak, és kérdezte, hogy van-e rendszám, mert akkor feljelentik, és közúti veszélyeztetésért elveszik a jogsiját, és még keményen meg is büntetik. De sajnos, az örge örült, hogy él, nem tudta leolvasni a rendszámát ennek a gyilkosnak. Megúszta, most. Más. Észrevettétek, hogy van egy új kedves partnereink az utakon? Ez pedig a terepjárós, telefonáló nők. Isten óvjon mindenkit tőlük! Egyre többen vannak.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1532 Dátum: 2009. Augusztus 17. - 20:10:17 » |
|
Tegnap szomorúan konstatáltam, hogy egy igen híres és nemzetközileg is elismert ember hogyan autózik bekötetlenül (a parkoló autójában előre be volt kötve az öv). Nem így kellene példát mutatnia egy sportembernek-olimpiai bajnoknak. Bezzeg a (2002-ig) volt miniszterelnökünk bekötötte magát. Ettől függetlenül azért lehet velük beszélgetni (nemcsak politikáról).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #1533 Dátum: 2009. Augusztus 17. - 20:18:18 » |
|
Nem tudom találkoztatok-e már ti ilyennel, de én felfedeztem egy - számomra - új állatfajt: A segédmotornak álcázott, de egyébként 80-125-150 cm3-s robogók és gazdáik. (mert ugye okosba megvan az 50-es papír...) Ahogy tudom segítem az összes motorost ésszerű határok között városban. De városon kívül had várjam már el ezt én is tőlük. A tényleg 50-esekkel jellemzően nincs gondom, mert megy 50-60-al oszt ha meglát a tükörben lehúzódik. De akik suhannak 70-80+-al a sáv közepén és esetleg én mennék ettől kicsit gyortsabban akkár még 100-al is, na velük van problémám. És hogy idézzem az előttem szólót: "Egyre többen vannak. "
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1534 Dátum: 2009. Augusztus 18. - 07:13:27 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1535 Dátum: 2009. Augusztus 18. - 08:40:45 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1536 Dátum: 2009. Augusztus 18. - 10:04:45 » |
|
Ezt én is tapasztalom minden héten autópályán, de a magyarokkal is.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1537 Dátum: 2009. Augusztus 18. - 14:42:55 » |
|
Tegnap este elmentem szokásos bringás túrámra. Haza felé a Szombathely mellett lévő faluban érdekes dologra lettem figyelmes. Több kilóméter hosszan 2 oldalt álltak a sérült kocsik, helyszínelők, és a szomorú tulajok. Nem értettem mi lehet. Mára fény derült a titokra. Megjegyezném, hogy a cikkben említett körforgalomban minden nap járok, és ott lakom 30 méterre...nyihaha Autókat zúztak a megvadult lovak Gencsapátiban - Leesett a részeg hajtóEz meg szép kis jelenet lehetett, kár hogy nem láttam Rendőrök üldözték a Parkolásfelügyelet ellopott autójátIgaz nincs autópályánk, de azért itt is zajlik az élet
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1538 Dátum: 2009. Augusztus 19. - 07:13:04 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1539 Dátum: 2009. Augusztus 19. - 16:05:07 » |
|
A két vévé transporternek, akik egymást követték (gondolom haverok), miért kell 150 felett közlekedni autópályán? Ilyen gazdagok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1540 Dátum: 2009. Augusztus 19. - 16:28:48 » |
|
A két vévé transporternek, akik egymást követték (gondolom haverok), miért kell 150 felett közlekedni autópályán? Ilyen gazdagok?
És te?
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1541 Dátum: 2009. Augusztus 19. - 20:39:32 » |
|
És te? Őnem gazdag, csak kíváncsi. Arra, hogy mások mennyivel mennek.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1542 Dátum: 2009. Augusztus 20. - 09:42:33 » |
|
És te? Én nem mentem annyival, 145-tel szeretek haladni ótópályán, de ezek úgy toltak és húztak el mellettem, mintha v6tdi-k lennének.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1543 Dátum: 2009. Augusztus 23. - 09:09:34 » |
|
A 3 sávos autópályát nem tudom minek találták ki! Mert a tisztelt autósok úgyis a középsőben mennek, ha van valaki a szélsőben, ha nem. Jobbról meg ugye tilos előzni, tehát 2 sáv besorolás után előzés, majd újra vissza 2 sáv! A Velencei-tó-tol 1 autós vette csak észre magát, hogy "esetleg" ki kellene sorolni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1544 Dátum: 2009. Augusztus 23. - 17:48:44 » |
|
A 3 sávos autópályát nem tudom minek találták ki! Mert a tisztelt autósok úgyis a középsőben mennek, ha van valaki a szélsőben, ha nem. Jobbról meg ugye tilos előzni, tehát 2 sáv besorolás után előzés, majd újra vissza 2 sáv! A Velencei-tó-tol 1 autós vette csak észre magát, hogy "esetleg" ki kellene sorolni... Én is igyekszem tanítani a népet a 3 sáv használatára, 10-ből 2-3 észreveszi a funkciót.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|