ladlac
|
|
« Hozzászólás #1335 Dátum: 2009. április 27. - 17:54:22 » |
|
Ma macisajtnál szerettem volna jobbra kanyarodni kétsávos egyirányú utcába. Szemből érkező "fittipaldi" kikanyarodott elém nagyívben balra, de nem a belső sávba, hanem a szélső sávban kényelmesen és nézte a tükröt hogy mit is méltatlankodom. Mivel leparkoltam, nem osztottam meg vele a kreszben tanultakat! A szép az egészben, hogy tuti, most is azt hiszi, hogy elsőbbsége volt és igaza van!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1336 Dátum: 2009. április 27. - 18:18:33 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1337 Dátum: 2009. április 27. - 19:54:20 » |
|
Ma, mint tömegközlekedő utas ezt láttam: Nagymező- Bajcsy- Kálmán- Podmaniczky út ötös kereszteződés. 4 szgk, plusz egy 70-es troli áll a Nagymező sarkán a Kálmán felé a pirosnál, várva a zöldet. Nyighaj tetű BMW-s a szembe jövő sávon el mellettük, majd a pirosra fittyet hányva, el jobbra, senkit, és semmit figyelembe nem véve elhajtott a Nyugati felé. Tehette, mert nem kockáztatott semmit, rendőr úgy sincs, aki a közlekedésre felügyelne, ha volna is, csak macera, meg el is küldené az anyjába, hát ezért ezeknek mindent szabad. Sajnos, ha bekövetkezik valami, az ellenfél lesz a vesztes, őt meg kimossa a jól megfizetett ügyvéd, mert van miből, hiszen keményen megdolgozott kb 20 éves korára a potenciális gyilkos. Szolgálunk, és védünk! A fenébe is, hová tart ez az ország minden szempontból? Senkinek, semmi sem számít lassan, és akit eddig érdekelt valami erkölcs, vagy szabály, előbb- utóbb ezt látva, maga is úgy érzi majd, hogy akkor neki sem lesz tabu semmi sem, és kész a teljes káosz! Ki vagyok akadva! Megint érdekelne egy lakatlan sziget! Na jó, adnék néhány embernek vizumot, hogy szidhassuk azokat, akik miatt elhagytuk a civilizációt.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #1338 Dátum: 2009. április 27. - 20:44:48 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Shark
|
|
« Hozzászólás #1339 Dátum: 2009. április 27. - 20:55:25 » |
|
Sajnos az a baj, hogy a sitkók már tele vannak az ilyeneknél komolyabb bűntényesekkel. Olyannyira, hogy sokkal "keményebb legény"-eket küldenek haza háziőrizetbe. Ezek a kis közúti gyilkosok általában 1-2 év felfüggesztettet kapnak. Sajnos! A Lacetti nagyon praktikus autó! Anyósülése alatt van egy príma tárolórekesz. Na én ott hordom az engedélyes gázpisztolyomat a nagyarcú menősrácok megnyugtatására. Szerencsére használnom még nem kellett. Legyen is ez így... (Tudtátok, hogy még csak nem is szabálysértés, ha arconlősz valakit egy ilyennel?) Visszatérve a közlekedésre: Ma egy kamion húzta ki elém a vontatmányát az új M0-án. Nálam bent az egész család (feleség, 3 gyermek). Vészfék, ahogy csak bírtam. Korábban írtam, hogy gyengécske a fék. Erre ma rácáfolt. Nagyon hamar lelassultam. Bár lehet, hogy a 215-ös gumik is belejátszottak erőteljesen...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1340 Dátum: 2009. április 28. - 07:17:53 » |
|
Délután történt: Járdán a szomszéd házbeli bácsit elütötték kutyástul. Hát ez nagyon durva!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1341 Dátum: 2009. április 28. - 07:21:25 » |
|
Ma egy kamion húzta ki elém a vontatmányát az új M0-án. Nálam bent az egész család (feleség, 3 gyermek). Vészfék, ahogy csak bírtam.
A múltkor én is így jártam az M0-n, de asszem írtam is.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #1342 Dátum: 2009. április 28. - 09:11:22 » |
|
Ma macisajtnál szerettem volna jobbra kanyarodni kétsávos egyirányú utcába. Szemből érkező "fittipaldi" kikanyarodott elém nagyívben balra, de nem a belső sávba, hanem a szélső sávban kényelmesen és nézte a tükröt hogy mit is méltatlankodom. Mivel leparkoltam, nem osztottam meg vele a kreszben tanultakat! A szép az egészben, hogy tuti, most is azt hiszi, hogy elsőbbsége volt és igaza van! Én ezen már meg sem lepődöm, nálunk mindennapos kaland. Csak rohadtul észnél kell lenni, óvva a Lacsi testi épségét.
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1343 Dátum: 2009. április 28. - 11:46:07 » |
|
Egy már- már sajnos szokásos dolog: Hungária krt a házunk előtt, várom a villamost. 4 sávban nem túl sok autó, tehát elvileg nyugis a helyzet. Először szereptévesztő betegszállító eljön a sínen a kocsik mellett, majd 4 sávot lekeresztezve jobbra befordul, persze mindezt tilos jelzésnél. Nem volt megkülönböztető jelzése, csak hát nem várta ki a zöldet, és a külső sávban álló max 4-5 autót. A másik: persze BMW, végig a sínen porozva, be a többiek elé, néhány ide- oda cikázás után előrébb jutott max 3 autóval, mert a nagy kiugrása miatt a következő lámpa még piros volt neki, és mivel ott van a közlekedésiek székháza, meg kamerák, hát meg is állt. Ezért érdemes volt, de hát egy bunkó BMW-snek ez a mutatvány már kötelező, mert különben nyilván kiközösítenék a díszes csapatból, ha normálisan vezetne. Még nem találkoztam magyar (szlovák adócsaló) rendszámú normális BMW-s vezetővel. Pedig sokat vagyok úton.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #1344 Dátum: 2009. április 28. - 17:22:18 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1345 Dátum: 2009. április 29. - 13:08:15 » |
|
Egy találós kérdés (nagyon nehéz, csak a gyakorlottak próbálják megfejteni!) Thököly út- Hungáris krt kereszteződés, veszettül szirénázik egy robogó mentőautó, mindenki minden helyen megáll, csak egy autó lő ki a többiek takarásából, majdnem ütköznek, vészfékeznek. Nem történt tragédia, szerencsére. 1. kérdés: kinek köszönhető, hogy nem volt ütközés? 2. kérdés: milyen autó volt amelyik nem állt meg? A márkát kell megjelölni! Aki mindkettőt eltalálja, az sokat autózik, főleg Budapesten...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #1346 Dátum: 2009. április 29. - 13:33:01 » |
|
Egy találós kérdés (nagyon nehéz, csak a gyakorlottak próbálják megfejteni!) Thököly út- Hungáris krt kereszteződés, veszettül szirénázik egy robogó mentőautó, mindenki minden helyen megáll, csak egy autó lő ki a többiek takarásából, majdnem ütköznek, vészfékeznek. Nem történt tragédia, szerencsére. 1. kérdés: kinek köszönhető, hogy nem volt ütközés? 2. kérdés: milyen autó volt amelyik nem állt meg? A márkát kell megjelölni! Aki mindkettőt eltalálja, az sokat autózik, főleg Budapesten...
1. A mentősnek 2. BMW (esetleg kormányzati Audi)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1347 Dátum: 2009. április 29. - 13:56:59 » |
|
1. A mentősnek 2. BMW (esetleg kormányzati Audi) 1. A mentősnek 2. BMW avagy (értelmi) paralimpiás német társa, vagyis Audi (merthogy a normál olimpia ugye teljes értékű, öt karika )
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1348 Dátum: 2009. április 29. - 17:58:51 » |
|
Cápa! Gatsy! Tovább jutottak vagytok!Mentős, és BMW a helyes megoldás! Vajon, hogyan találhattátok ki? Fantasztikus! Sajnálom, hogy nem a BMW, Audi, Mercedes gyár jutott csődbe, mert ezek autóit használják a törvényen kívüliek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1349 Dátum: 2009. április 29. - 18:41:59 » |
|
Cápa! Gatsy! Tovább jutottak vagytok!Mentős, és BMW a helyes megoldás! Vajon, hogyan találhattátok ki? Fantasztikus! Sajnálom, hogy nem a BMW, Audi, Mercedes gyár jutott csődbe, mert ezek autóit használják a törvényen kívüliek. Pont ezért nem jutottak csődbe, mert belőlük élnek. Nézd meg a Lacettiket tisztességes emberek veszik. Ezért nem fogy belőlük annyi
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
|