WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #735 Dátum: 2008. Július 05. - 10:09:00 » |
|
A front az egy dolog, elkerülhető sok vitaminnal és ásványi anyaggal. Viszont pár éve nekem is volt, hogy késő este 4-en mentünk haza Lacsival és két ember keménykedett az út közepén. Lelassítottam és kb 20-al gurultam el mellettük, de láttam, hogy kiszúrt magának az egyik. Mikor mellé értem ráaszott a visszapillantómra, mire én ijedtemben megálltam, hogy most akkor megölhetem-e. De asszony marasztalt (mert egyszer már látta, hogy milyen volt amikor elborult az agyam és hárman nem bírtak lefogni). És Ladi APU is a humánusabb megoldást javasolta volna! Nyelni jó sokat és nagyokat! Néha még a nyugtató sem segít!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #736 Dátum: 2008. Július 09. - 15:10:16 » |
|
Ma a következő dolog rövidítette meg az életem csöppön múlva, hogy ne kapjak gutaütést. Hungária krt- Thököly út kereszteződés. Irány a Baross tér felé. a buszmegállóban a járdaszigetnél áll egy lerobbant mozgásképtelen busz. Mögötte utascsere, majd ezt kikerülve, amikor a Hungária kap zöldet kihúzok a megállóból, hogy zöldnél át tudjak menni a Hungáriát keresztezve, mielött megindul a Thököly forgalma, mert a Bosnyák felé van két sáv, a külső később jobbra kanyarodó lesz, a belső visz tovább. Sajnos igénybe kell venni ilyenkor a szembejövő belső sávot. Igen ám, de a külsőben (megállni tilos szakasz!) ál egy nyított ablakkal egy rendőrautó, mellette a közeg. Közben megindul a Thököly forgalma, jönnek a kanyarodók, majd az egyenesen haladók, de én nem tudok tőlük elindulni, mert elém álltak, a külsőben meg ott a rendőr. Az Istennek sem érti, miért integetek, hogy menjen onnan, erre ő, odamegy a lerobbant buszhoz, hogy miért nem megy már el onnan? Eszébe (?) se jut, hogy az műszaki hibás, nem mozgásképes, bezzeg ő továbbra is marad a tilos helyen. Teljes önzárás! Megemlítem még, hogy nem intézkedett, csak ott parkolt, tőle 20 méterre egyébként kiépített parkoló van. A helyzetet végül úgy oldottuk meg, hogy mindenki segített a másikon, jobbra- balra centizve elmentünk végül, de a rendőr maradt! Csoda, hogy mindenki fütyül a KRESZ-re, ha a rendőrség így ad példát? Később kiderült, hogy már jó ideje ott állt, és jó ideig ott is maradt az Isten barma rendőre! ( Le kellett volna fényképeznem!)
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #737 Dátum: 2008. Július 09. - 15:36:15 » |
|
Ma a következő dolog rövidítette meg az életem csöppön múlva, hogy ne kapjak gutaütést. Hungária krt- Thököly út kereszteződés. Irány a Baross tér felé. a buszmegállóban a járdaszigetnél áll egy lerobbant mozgásképtelen busz. Mögötte utascsere, majd ezt kikerülve, amikor a Hungária kap zöldet kihúzok a megállóból, hogy zöldnél át tudjak menni a Hungáriát keresztezve, mielött megindul a Thököly forgalma, mert a Bosnyák felé van két sáv, a külső később jobbra kanyarodó lesz, a belső visz tovább. Sajnos igénybe kell venni ilyenkor a szembejövő belső sávot. Igen ám, de a külsőben (megállni tilos szakasz!) ál egy nyított ablakkal egy rendőrautó, mellette a közeg. Közben megindul a Thököly forgalma, jönnek a kanyarodók, majd az egyenesen haladók, de én nem tudok tőlük elindulni, mert elém álltak, a külsőben meg ott a rendőr. Az Istennek sem érti, miért integetek, hogy menjen onnan, erre ő, odamegy a lerobbant buszhoz, hogy miért nem megy már el onnan? Eszébe (?) se jut, hogy az műszaki hibás, nem mozgásképes, bezzeg ő továbbra is marad a tilos helyen. Teljes önzárás! Megemlítem még, hogy nem intézkedett, csak ott parkolt, tőle 20 méterre egyébként kiépített parkoló van. A helyzetet végül úgy oldottuk meg, hogy mindenki segített a másikon, jobbra- balra centizve elmentünk végül, de a rendőr maradt! Csoda, hogy mindenki fütyül a KRESZ-re, ha a rendőrség így ad példát? Később kiderült, hogy már jó ideje ott állt, és jó ideig ott is maradt az Isten barma rendőre! ( Le kellett volna fényképeznem!)
Sajnos ők is közülünk vannak. Nem felsőbbrendűek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #738 Dátum: 2008. Július 09. - 15:38:51 » |
|
Nem felsőbbrendűek, így igaz, csak hogy ezt ők nem így tudják! Meg kéne mondani nekik, hogy őrájuk is vonatkoznak a szabályok! Sőt!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #739 Dátum: 2008. Július 09. - 15:45:26 » |
|
Ma reggel én is meg voltam elégedve a közegeink hozzáállásával (csak azért nem mondom, hogy a Jóisten rogyassza rájuk az eget, mert ateista vagyok...): Csúcsforgalom, hosszú (legalább 3 lámpaváltásnyi) sor Kőbányán a Kőrösi Csoma útról a Harmat utcába kanyarodó sávban. Audis gizdagyerek - mert neki ugye mindent lehet, meg a többiek úgyse sietnének a dolgukra - szemrebbenés nélkül végigszáguld a záróvonallal is "védett" villamossineken a sor mellett BALRÓL , és beáll a sineken a sor mellé. Két jólfésült közeg meg komótosan slattyog a járdán, sugárzik az értelem az arcukról. Némi integetés, meg figyelemfelkeltő dudálgatás eredményeképpen sikerült felhívnom a figyelmüket a dologra (mert egyébként csak a szemüket verte ki...), arra gondolván hátha tán intézkednének, és a nyilvánvaló többszörös szabálytalanságot esetlegesen némi pénzbírság kiszabásával megtorolnák. Erre ők: néznek továbbra is bambán, majd komotosan átsétálnak a zebrán. A gyökérarcú meg mérhetetlenül büszkén magára, elsőként továbbhaladt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #740 Dátum: 2008. Július 09. - 16:01:47 » |
|
Ma reggel én is meg voltam elégedve a közegeink hozzáállásával (csak azért nem mondom, hogy a Jóisten rogyassza rájuk az eget, mert ateista vagyok...): Csúcsforgalom, hosszú (legalább 3 lámpaváltásnyi) sor Kőbányán a Kőrösi Csoma útról a Harmat utcába kanyarodó sávban. Audis gizdagyerek - mert neki ugye mindent lehet, meg a többiek úgyse sietnének a dolgukra - szemrebbenés nélkül végigszáguld a záróvonallal is "védett" villamossineken a sor mellett BALRÓL , és beáll a sineken a sor mellé. Két jólfésült közeg meg komótosan slattyog a járdán, sugárzik az értelem az arcukról. Némi integetés, meg figyelemfelkeltő dudálgatás eredményeképpen sikerült felhívnom a figyelmüket a dologra (mert egyébként csak a szemüket verte ki...), arra gondolván hátha tán intézkednének, és a nyilvánvaló többszörös szabálytalanságot esetlegesen némi pénzbírság kiszabásával megtorolnák. Erre ők: néznek továbbra is bambán, majd komotosan átsétálnak a zebrán. A gyökérarcú meg mérhetetlenül büszkén magára, elsőként továbbhaladt... Inkább örülj,hogy nem büntettek meg indokolatlan kürt használatért.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #742 Dátum: 2008. Július 09. - 20:56:20 » |
|
Ma reggel én is meg voltam elégedve a közegeink hozzáállásával (csak azért nem mondom, hogy a Jóisten rogyassza rájuk az eget, mert ateista vagyok...): Csúcsforgalom, hosszú (legalább 3 lámpaváltásnyi) sor Kőbányán a Kőrösi Csoma útról a Harmat utcába kanyarodó sávban. Audis gizdagyerek - mert neki ugye mindent lehet, meg a többiek úgyse sietnének a dolgukra - szemrebbenés nélkül végigszáguld a záróvonallal is "védett" villamossineken a sor mellett BALRÓL , és beáll a sineken a sor mellé. Két jólfésült közeg meg komótosan slattyog a járdán, sugárzik az értelem az arcukról. Némi integetés, meg figyelemfelkeltő dudálgatás eredményeképpen sikerült felhívnom a figyelmüket a dologra (mert egyébként csak a szemüket verte ki...), arra gondolván hátha tán intézkednének, és a nyilvánvaló többszörös szabálytalanságot esetlegesen némi pénzbírság kiszabásával megtorolnák. Erre ők: néznek továbbra is bambán, majd komotosan átsétálnak a zebrán. A gyökérarcú meg mérhetetlenül büszkén magára, elsőként továbbhaladt... Ez reggelente Nekem is a kedvenc kereszteződésem. Nem csak balról, jobbról is elöremennek és bevégnak elsőnek. Kivétel ha első vagyok, mert akkor elöremegyek ameddig lehet. Illetve néha ráindulok, ha mégis bejön elém, egyszer hátha ráindul pirosban.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #743 Dátum: 2008. Július 09. - 21:04:22 » |
|
Én ma meg voltam elégedve egy rendőrbácsival. Mellékútról zöldre váltott a lámpa és ő volt legelől, mire egy passat átmegy előtte. Mellé áll, beszélgetnek, aztán félreállítja és igen határozottan megindul felé. Remélem kapott csekket a tahója. Persze nem rossz indulatból mondom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #744 Dátum: 2008. Július 13. - 20:28:10 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #745 Dátum: 2008. Július 13. - 22:18:33 » |
|
Sajnos én kimaradtam a balhéból, mert igen hátra keveredtem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #746 Dátum: 2008. Július 14. - 07:58:13 » |
|
És csak hogy ne teljen el nap vérnyomásemelkedés nélkül, tegnap hazafelé - ismét baleset miatt - dettó ugyanez 20 km-en keresztül...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #747 Dátum: 2008. Július 14. - 15:51:58 » |
|
Csaba készített néhányról képet, akik siettek, mert a nagy többség nyílván hobbyból araszolt. Megmutatom a rendőr barátomnak, kiváncsi vagyok, hogy a főnöküket érdekli-e majd a kép ezekről a haramiákról. Ha lesz mit megirni, nem felejtem el. Jó lenne! Ha sikerültek a képek, akkor ide is felkerülnek majd. De azért jók voltunk a Roveres sráccal együtt. Az ilyen szemeteknek árokban a helyük!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #748 Dátum: 2008. Július 14. - 15:55:24 » |
|
És csak hogy ne teljen el nap vérnyomásemelkedés nélkül, tegnap hazafelé - ismét baleset miatt - dettó ugyanez 20 km-en keresztül... Pedig nem sokkal elöttetek indultunk és akkor még nem volt semmi.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #749 Dátum: 2008. Július 14. - 17:21:30 » |
|
Csaba készített néhányról képet, akik siettek, mert a nagy többség nyílván hobbyból araszolt. Megmutatom a rendőr barátomnak, kiváncsi vagyok, hogy a főnöküket érdekli-e majd a kép ezekről a haramiákról. Ha lesz mit megirni, nem felejtem el. Jó lenne! Ha sikerültek a képek, akkor ide is felkerülnek majd. De azért jók voltunk a Roveres sráccal együtt. Az ilyen szemeteknek árokban a helyük! Ilyen képeknek kell nyitni egy szégyentopicot! Legalább Aki ide látogat az lássa, milyen a rossz vezetési stílus. /most 5ször moderáltam meg magam, hogy szalonképes legyen/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|