captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #690 Dátum: 2008. Június 05. - 20:16:04 » |
|
Egyébként meg lehet, hogy az anyósa volt az idős hölgy. Akor meg tök rendben volt a dolog.
Na persze... és ezt Te mondod, aki gázt adna ilyen helyzetben! Megint szorulni fogsz! Naná!És más is adjon, ha kérhetném! Szorulni? Ember! 6 db öltés van a legnemesebb szervemben! Ennél csak jobb lehet bármi!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #691 Dátum: 2008. Június 05. - 20:22:13 » |
|
Naná!És más is adjon, ha kérhetném!
Az anyóshelyzetre értettem, ugye tudod? Biztos, hogy jobb lenne?
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #692 Dátum: 2008. Június 05. - 20:24:29 » |
|
Naná!És más is adjon, ha kérhetném!
Az anyóshelyzetre értettem, ugye tudod? Biztos, hogy jobb lenne? Törzsasztalon answer.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #693 Dátum: 2008. Június 05. - 21:22:16 » |
|
Ma kiakadtam egy picit! Szitu a következő. Főútvonalon halad a sor, szépen 50 Km/h sebességgel. Elérkezünk egy lámpához, amely szép ZÖLD színnel világít. Az útra merőleges zebrán természetesen PIROS. Az elöttem haladó "udvarias" autós a lámpához érve beleáll a fékbe, és kedélyesen int az ott várakozó gyalogos idős hölgynek, hogy kelljen át elötte az úton. Erre heves dudálásban törtem ki, mire észbe kapott és feltette a kezét elnézést kérni. Addigra persze a lámpa leváltott, majd egy percig bámultuk a pirosat és a merőleges úton a szép ZÖLDet. Nem voltam ideges kicsit sem... Az egy dolog, hogy udvarias, de már átesett a ló túloldalára, mert ha a második, harmadik csak a lámpát nézi megszokásból, eszébe nem jut, hogy zöldnél megáll az előtte lévő! Ez kemény baleset előidéző viselkedés!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #694 Dátum: 2008. Június 11. - 14:20:23 » |
|
Nem akarom kritizalni a Huncargo Scania pilotajat, de a taxisoforom majdnem szivrohamot kapott a Brussel - Antwerpen autopalyan, amikor a jobarat index nelkul megindult a szalagkorlat fele. Gondolom bealudhatott, mert a dudalasra hihetetlen kacskaringozasba kezdett. Soforomet nem homalyositottam fel a kamion nacionalejat illetoen, pedig igen elelnken erdeklodott iranta. Csak azt latta, hogy EU-s a rendszam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #695 Dátum: 2008. Június 14. - 14:54:13 » |
|
Nem is értem miért utáljuk a BMW-seket... Gondoltam ma elmegyek kicsit MediaMarkozni, kocsikázni, de 2km után 200 lett a vérnyomásom, és majdnem leamortizáltam 2 kocsit, plusz az enyémet. A dolog úgy történt, hogy egy egyenes szakaszon ment előttem egy Suzuki szabályosan...Ő olyan 70-es tempóval, én pedig a megengedett 90-el éppen beértem, amikor odaértünk a kagylós kút bejáratához, akkor vettem észre, hogy a kijáratnál egy fekete sötétített BMW minusz 2-vel kikanyarodik a Suzi elé, és a 2 méterre levő kézi mosóhoz kóricál be... Suzi nyomott egy padlót (asszem meg is állt anyázni), én meg a sebességkülönbség miatt tudtam, hogy mögötte nem fogok megállni... Jobbra nem mehettem, mert ott volt a gyökér béjemvés....így csattogó ABS-el csináltam egy jávor****vas tesztet balra. Szerencsém volt, mert szemből jött egy (asszem) Opel, amivel simán frontálissan ütközhettünk volna, de még idejében vis****ánottam a sávomba. Az Opeles dudája, még mindíg visszhangzik a fülemben. Lacsikám csillagos 5-ösre vizsgázott. Azt hittem keresztbe fogok állni, de mintha sínen húzták volna. Na...majd folytattam utam a szombathelyi elkerülőn. Előttem egy furgon, szemből kocsisor, amit egy 1000-es Corsa fénysebességgel előz. Furgon padló, irány az árokpart. Imádkoztam, hogy csak érjek haza! Soha többet nem ülök autóba. Persze mielőtt még a célomhoz értem, előttem 200 méterre 3-an összecsattantak. Szitu: Suzuki kihajtott a védett útra, Opeles hátulról letolta. Na röviden ennyit az elmúlt 2 órámról... Uff VIGYÁZZATOK MAGATOKRA! Szép napot!
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #696 Dátum: 2008. Június 14. - 17:47:09 » |
|
Ma engem is bekóstolt egy Cee'd crdi. Elösször 3 sávon át bevágott elém, hogy Ő legyen az első a lámpánál. Ez után 3 lámpával Én akartam bemenni elé, de nyomta neki a kis kö..ög. 120-ig nyomtam, viszont befértem elé. Gondolom nem tetszett neki, mivel Mi 4-en voltunk + Klubkutya, Ő meg csak egy luvnyával, tuti annak akart gizdulni. No de egy Lacsinak nincs ellenfele...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #697 Dátum: 2008. Június 14. - 17:53:20 » |
|
Ma engem is bekóstolt egy Cee'd crdi. Elösször 3 sávon át bevágott elém, hogy Ő legyen az első a lámpánál. Ez után 3 lámpával Én akartam bemenni elé, de nyomta neki a kis kö..ög. 120-ig nyomtam, viszont befértem elé. Gondolom nem tetszett neki, mivel Mi 4-en voltunk + Klubkutya, Ő meg csak egy luvnyával, tuti annak akart gizdulni. No de egy Lacsinak nincs ellenfele... Na, csak óvatosan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #698 Dátum: 2008. Június 14. - 17:55:30 » |
|
Ma engem is bekóstolt egy Cee'd crdi. Elösször 3 sávon át bevágott elém, hogy Ő legyen az első a lámpánál. Ez után 3 lámpával Én akartam bemenni elé, de nyomta neki a kis kö..ög. 120-ig nyomtam, viszont befértem elé. Gondolom nem tetszett neki, mivel Mi 4-en voltunk + Klubkutya, Ő meg csak egy luvnyával, tuti annak akart gizdulni. No de egy Lacsinak nincs ellenfele... Na, csak óvatosan Egész nap nyugdijas tempót gurultam, mind a 100 Km-n keresztül. Ez a kis gázadás volt csak egész nap, de üres úton. Egyébként nem száguldozom...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #699 Dátum: 2008. Június 14. - 18:02:54 » |
|
Ma engem is bekóstolt egy Cee'd crdi. Elösször 3 sávon át bevágott elém, hogy Ő legyen az első a lámpánál. Ez után 3 lámpával Én akartam bemenni elé, de nyomta neki a kis kö..ög. 120-ig nyomtam, viszont befértem elé. Gondolom nem tetszett neki, mivel Mi 4-en voltunk + Klubkutya, Ő meg csak egy luvnyával, tuti annak akart gizdulni. No de egy Lacsinak nincs ellenfele... Na, csak óvatosan Egész nap nyugdijas tempót gurultam, mind a 100 Km-n keresztül. Ez a kis gázadás volt csak egész nap, de üres úton. Egyébként nem száguldozom... Köszönöm, ez jól esett!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #700 Dátum: 2008. Június 14. - 18:21:35 » |
|
Ma engem is bekóstolt egy Cee'd crdi. Elösször 3 sávon át bevágott elém, hogy Ő legyen az első a lámpánál. Ez után 3 lámpával Én akartam bemenni elé, de nyomta neki a kis kö..ög. 120-ig nyomtam, viszont befértem elé. Gondolom nem tetszett neki, mivel Mi 4-en voltunk + Klubkutya, Ő meg csak egy luvnyával, tuti annak akart gizdulni. No de egy Lacsinak nincs ellenfele... Na, csak óvatosan Egész nap nyugdijas tempót gurultam, mind a 100 Km-n keresztül. Ez a kis gázadás volt csak egész nap, de üres úton. Egyébként nem száguldozom... Köszönöm, ez jól esett! ...nem az aktív nyugdíjasokra gondoltam... /ebböl sehogy sem jövök ki jól/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #701 Dátum: 2008. Június 14. - 19:15:37 » |
|
Ma engem is bekóstolt egy Cee'd crdi. Elösször 3 sávon át bevágott elém, hogy Ő legyen az első a lámpánál. Ez után 3 lámpával Én akartam bemenni elé, de nyomta neki a kis kö..ög. 120-ig nyomtam, viszont befértem elé. Gondolom nem tetszett neki, mivel Mi 4-en voltunk + Klubkutya, Ő meg csak egy luvnyával, tuti annak akart gizdulni. No de egy Lacsinak nincs ellenfele... Na, csak óvatosan Egész nap nyugdijas tempót gurultam, mind a 100 Km-n keresztül. Ez a kis gázadás volt csak egész nap, de üres úton. Egyébként nem száguldozom... Köszönöm, ez jól esett! ...nem az aktív nyugdíjasokra gondoltam... /ebböl sehogy sem jövök ki jól/ aktív, kilométermilliomos nyugdíjasokra...de akármit is mondasz, ebből már tényleg nem jössz ki jól Laci!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #702 Dátum: 2008. Június 14. - 19:20:42 » |
|
Ma engem is bekóstolt egy Cee'd crdi. Elösször 3 sávon át bevágott elém, hogy Ő legyen az első a lámpánál. Ez után 3 lámpával Én akartam bemenni elé, de nyomta neki a kis kö..ög. 120-ig nyomtam, viszont befértem elé. Gondolom nem tetszett neki, mivel Mi 4-en voltunk + Klubkutya, Ő meg csak egy luvnyával, tuti annak akart gizdulni. No de egy Lacsinak nincs ellenfele... Na, csak óvatosan Egész nap nyugdijas tempót gurultam, mind a 100 Km-n keresztül. Ez a kis gázadás volt csak egész nap, de üres úton. Egyébként nem száguldozom... Köszönöm, ez jól esett! ...nem az aktív nyugdíjasokra gondoltam... /ebböl sehogy sem jövök ki jól/ aktív, kilométermilliomos nyugdíjasokra...de akármit is mondasz, ebből már tényleg nem jössz ki jól Laci! Pedig a nyugdijas tempón a: - megfontolt, - előrelátó, - üzemanyagtakarékos, - udvarias, - barátságos, /- utascentrikus/ - figyelmes, - autókimélő, - stb... -ra gondoltam!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #703 Dátum: 2008. Június 14. - 19:31:42 » |
|
Ma engem is bekóstolt egy Cee'd crdi. Elösször 3 sávon át bevágott elém, hogy Ő legyen az első a lámpánál. Ez után 3 lámpával Én akartam bemenni elé, de nyomta neki a kis kö..ög. 120-ig nyomtam, viszont befértem elé. Gondolom nem tetszett neki, mivel Mi 4-en voltunk + Klubkutya, Ő meg csak egy luvnyával, tuti annak akart gizdulni. No de egy Lacsinak nincs ellenfele... Na, csak óvatosan Egész nap nyugdijas tempót gurultam, mind a 100 Km-n keresztül. Ez a kis gázadás volt csak egész nap, de üres úton. Egyébként nem száguldozom... Köszönöm, ez jól esett! ...nem az aktív nyugdíjasokra gondoltam... /ebböl sehogy sem jövök ki jól/ aktív, kilométermilliomos nyugdíjasokra...de akármit is mondasz, ebből már tényleg nem jössz ki jól Laci! Pedig a nyugdijas tempón a: - megfontolt, - előrelátó, - üzemanyagtakarékos, - udvarias, - barátságos, /- utascentrikus/ - figyelmes, - autókimélő, - stb... -ra gondoltam! Én elhiszem. Egészségi állapotom miatt, most én is nyugdíjas tempót autózom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #704 Dátum: 2008. Június 14. - 19:34:18 » |
|
LadLac barátom felmentve! Jó trükk volt így leirni, mire gondolt! Egyébként ő már sokszor letesztelte vezetésemet, igaz csak a buszon, de mivel ez többször előfordult, így gondolom nem volt halálfélelme. Vagy megszokta? Vállalta a veszélyt? Kérdezzétek meg tőle, ha kiváncsiak vagytok rá! Igérem ahhoz nem szólok hozzá! Amúgy bírom a kritikát! (Csak egy a feltétele, hogy én kritizáljak, és ne engem! Vagy ez már kettő?)
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|