Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #405 Dátum: 2008. Március 16. - 10:20:31 » |
|
Tényleg érdemes valahol tankolni pl Ausztiába valahol? Mert tőlünk kb 100km a határ akkor kimennék .
Szerintem nem. Tőlem 12km. Amúgy ők is idejárnak
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #406 Dátum: 2008. Március 16. - 10:23:49 » |
|
Tényleg érdemes valahol tankolni pl Ausztiába valahol? Mert tőlünk kb 100km a határ akkor kimennék .
Szerintem nem. Tőlem 12km. Amúgy ők is idejárnak Az szép akkor marad az olaj szőkítés
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #407 Dátum: 2008. Március 16. - 15:15:11 » |
|
Országúton mindig 90-100-110km/h-val közlekedek. Múltkor anyóstól hazafelé csak 80km/h-val jöttem, autópályán is csak 100km/h. Lehet kezdek öregedni? IGEN!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #408 Dátum: 2008. Március 16. - 15:34:27 » |
|
Országúton mindig 90-100-110km/h-val közlekedek. Múltkor anyóstól hazafelé csak 80km/h-val jöttem, autópályán is csak 100km/h. Lehet kezdek öregedni? IGEN!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #409 Dátum: 2008. Március 16. - 16:51:45 » |
|
Fura tapasztalatom van az autópályával (M6!). Több alkalommal mentem óra130/GPS120 és a pályán levők 75%-t így is megelőztem. Kb 15% megelőzött ennél a tempónál ( amaradék valszeg velem egy tempót ment csak a számtan miatt). Ha a lehetőség szerinti óra140/GPS130 szerint mentem, akkor az arány 85/5 re módosult. Itt van az autópálya, nem csak skoda120-k mennek rajta és mégsem használja ki 80%-uk a 130-t??? MIÉRT?? Miközben a belsőben 160-nal akarnak mások menni? De kik?? A többi pályán mi a helyzet? Sajnos máshol sem mennek. Elég kellemetlen sokszor lelassítani miattuk, mikor alig előzik meg a kamion 10 mp alatt. Bosszantó! Tényleg ennyire kell spórolni??? Meg mikor 140-el megyek és beb... elém, azt is szeretem. Ekkor sajnos kívülről kell előznöm, mert mire odaér ahhoz, akit megelőz, közben kikerülöm hatszor!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #410 Dátum: 2008. Március 16. - 17:11:06 » |
|
Tegnap a Lágymányosi híd pesti végén álltam a pirosnál. Megáll balról két FIAT. aAz egyik egy Punto a másik egy Marea SW. Sötét üveg, ültetés, stb. Zöld, szépen elballagok a következő pirosig. Utolértem őket, mert versenyezve mentek. Közben jót röhögtem, mert az SW úgy füstölt, mint egy 30 éves Kamaz. Beállok melléjük a KANYARODÓ sávba, mert jobbra volt szándékom fordulni. Odaátról ablak le, két takonypóc baseball satyiban pörgeti a motort és magyaráz valamit (sajna le volt húzva az ablakom). Mi van? Verseny a következő lámpáig! Oké? Oké! Vrmmm, Vrmmm. Sárga, zöld! Fiatok ezerrel előre a buszállomás felé, én fel az M5 bevezetőjére! A következő pirosnál sehol nem voltak! Azóta sem láttam őket! Legközelebb nem kezdenek Lacsival!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #411 Dátum: 2008. Március 17. - 18:45:47 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #412 Dátum: 2008. Március 17. - 20:53:09 » |
|
Igen, ilyen. Miután hazahoztam a Lacsit, anyuék is elkezdtek gondolkodni az agyonvágott Suzi cseréjén. 1.2-es Aveot vettek. Szó ami szó, a lakótelep parkoló autóiközött nagynak tűnt, de amikor melléálltam... Azután az első közös úton Egerbe kiderűlt, hogy az 1,2-es motorral bizony nem tudják kapkodni a tappancsokat. Kicsit-picit gyengus a kasztnihoz az a ménes. És a fogyi sem az a hajdehujde: Pesten eszeget 7-8 litert.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #413 Dátum: 2008. Március 17. - 20:58:29 » |
|
Egerszegen így közlekedik a barom biciklis.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 17. - 21:00:07 írta peti74 »
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #414 Dátum: 2008. Március 17. - 21:05:41 » |
|
Peti! A széparcú belekapaszkodik a ponyvásba? Fogadok pont ott van valamiféle kerékpárút.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #415 Dátum: 2008. Március 17. - 21:13:12 » |
|
Peti! A széparcú belekapaszkodik a ponyvásba? Fogadok pont ott van valamiféle kerékpárút.
Persze, hogy ott! Az egyik oldalának a csíkját már le is fújták! Látod?
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #416 Dátum: 2008. Március 17. - 21:16:31 » |
|
Persze, hogy ott! Az egyik oldalának a csíkját már le is fújták! Látod? Nekem nem kellene a kocsimra támaszkodnia mert hamar kilépnék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #417 Dátum: 2008. Március 17. - 22:45:57 » |
|
Ma bent parkoltam a Keletinél egy mellékutcában, amit lezártak beton tömbökkel, hogy ne lehessen a Thököly útra kikanyarodni. Egyszer csak megjelenik egy felsőbbrendű a Q7-esével és mivel a beton tömbökön nem tudott átmenni, ezért a járdán hajtott ki a Thököly útra. Nem csalódtam benne!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #418 Dátum: 2008. Március 17. - 22:51:24 » |
|
Ma bent parkoltam a Keletinél egy mellékutcában, amit lezártak beton tömbökkel, hogy ne lehessen a Thököly útra kikanyarodni. Egyszer csak megjelenik egy felsőbbrendű a Q7-esével és mivel a beton tömbökön nem tudott átmenni, ezért a járdán hajtott ki a Thököly útra. Nem csalódtam benne!
Természetesen a rend éber őrei a sarkon le is kapcsolták és keményen megbüntették, csak Te az irigységedtől ezt már nem láttad!Vagy netán tévednék?Á nem hiszem!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #419 Dátum: 2008. Március 17. - 22:59:21 » |
|
Szerintem már nem voltak rendőrök (este 9-kor volt), mert elég sok autó mászkált a Thökölin.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|