mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #375 Dátum: 2008. Március 13. - 23:34:03 » |
|
Szerintem 1,8 a gyorsulásból ítélve.De a végén elfogyott az erő, lehet hogy 1,6.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #377 Dátum: 2008. Március 14. - 14:33:43 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #378 Dátum: 2008. Március 14. - 15:14:35 » |
|
Jajajajajaja, az azt jelentené, hogy 3,6s alatt tette meg a 200m-t, aminél kicsit tovább tart a videó A felső vidió felnije pedig nem felni, csak dísztárcsa, láttam Sopronban ugyanilyet egy Corsán. A "pörgős" felnin kívül van a forgórész...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #379 Dátum: 2008. Március 14. - 17:06:44 » |
|
Jajajajajaja, az azt jelentené, hogy 3,6s alatt tette meg a 200m-t, aminél kicsit tovább tart a videó A felső vidió felnije pedig nem felni, csak dísztárcsa, láttam Sopronban ugyanilyet egy Corsán. A "pörgős" felnin kívül van a forgórész... A KM óra nekem is gyanus volt,felnit viszont láttam nálunk de nem dísztárcsa volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #380 Dátum: 2008. Március 14. - 21:25:49 » |
|
Az 2 Km volt!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #381 Dátum: 2008. Március 15. - 01:41:15 » |
|
A héten 12.-én mentem Kaposvárról Pécsre. Szentbalázs és Gödre között utol értem 2 autót 1 VW Transportert és 1 Postás MAN tgk egy emelkedős kanyargós erdőközötti szakaszon a transpi meg tudta előzni a postás autót és enyhe nagy ívű kanyarban behuzódott a felezővonalra és jelzett,hogy az előtte levő általam nem belátható szakaszban nem jön senki megelőzhetem a postásautót, ezzel a jelenséggel a nem rövid pályafutásom során nemigen találkoztam! A VW Tatabányai halkereskedés üzletkötő utója volt, a srác elég jól elnyomta mert Sásdig nem tudtam utolérni, hogy megköszönjem a segítségét!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #382 Dátum: 2008. Március 15. - 09:41:28 » |
|
A héten 12.-én mentem Kaposvárról Pécsre. Szentbalázs és Gödre között utol értem 2 autót 1 VW Transportert és 1 Postás MAN tgk egy emelkedős kanyargós erdőközötti szakaszon a transpi meg tudta előzni a postás autót és enyhe nagy ívű kanyarban behuzódott a felezővonalra és jelzett,hogy az előtte levő általam nem belátható szakaszban nem jön senki megelőzhetem a postásautót, ezzel a jelenséggel a nem rövid pályafutásom során nemigen találkoztam! A VW Tatabányai halkereskedés üzletkötő utója volt, a srác elég jól elnyomta mert Sásdig nem tudtam utolérni, hogy megköszönjem a segítségét!
Akkor már kettőt ismerhetsz, mert én is mindig segítem az előzést, inkább, mint bajba, életveszélybe sodorjanak egy türelmetlen, meggondolatlan előzéssel.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #383 Dátum: 2008. Március 15. - 10:48:52 » |
|
Akkor már kettőt ismerhetsz, mert én is mindig segítem az előzést, inkább, mint bajba, életveszélybe sodorjanak egy türelmetlen, meggondolatlan előzéssel. Csak egy baj van ritkán közlekedünk azonos útvonalon!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #384 Dátum: 2008. Március 15. - 11:57:09 » |
|
Fura tapasztalatom van az autópályával (M6!). Több alkalommal mentem óra130/GPS120 és a pályán levők 75%-t így is megelőztem. Kb 15% megelőzött ennél a tempónál ( amaradék valszeg velem egy tempót ment csak a számtan miatt). Ha a lehetőség szerinti óra140/GPS130 szerint mentem, akkor az arány 85/5 re módosult. Itt van az autópálya, nem csak skoda120-k mennek rajta és mégsem használja ki 80%-uk a 130-t??? MIÉRT?? Miközben a belsőben 160-nal akarnak mások menni? De kik?? A többi pályán mi a helyzet?
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #385 Dátum: 2008. Március 15. - 12:25:31 » |
|
Fura tapasztalatom van az autópályával (M6!). Több alkalommal mentem óra130/GPS120 és a pályán levők 75%-t így is megelőztem. Kb 15% megelőzött ennél a tempónál ( amaradék valszeg velem egy tempót ment csak a számtan miatt). Ha a lehetőség szerinti óra140/GPS130 szerint mentem, akkor az arány 85/5 re módosult. Itt van az autópálya, nem csak skoda120-k mennek rajta és mégsem használja ki 80%-uk a 130-t??? MIÉRT?? Miközben a belsőben 160-nal akarnak mások menni? De kik?? A többi pályán mi a helyzet? Ezt jól meg csavartad ennek mi is lenne a lényege ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #386 Dátum: 2008. Március 15. - 12:37:02 » |
|
Fura tapasztalatom van az autópályával (M6!). Több alkalommal mentem óra130/GPS120 és a pályán levők 75%-t így is megelőztem. Kb 15% megelőzött ennél a tempónál ( amaradék valszeg velem egy tempót ment csak a számtan miatt). Ha a lehetőség szerinti óra140/GPS130 szerint mentem, akkor az arány 85/5 re módosult. Itt van az autópálya, nem csak skoda120-k mennek rajta és mégsem használja ki 80%-uk a 130-t??? MIÉRT?? Miközben a belsőben 160-nal akarnak mások menni? De kik?? A többi pályán mi a helyzet? Ezt jól meg csavartad ennek mi is lenne a lényege ? A velő: M6-on közlekedők 80% nem megy 130-al...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #387 Dátum: 2008. Március 15. - 12:38:45 » |
|
Fura tapasztalatom van az autópályával (M6!). Több alkalommal mentem óra130/GPS120 és a pályán levők 75%-t így is megelőztem. Kb 15% megelőzött ennél a tempónál ( amaradék valszeg velem egy tempót ment csak a számtan miatt). Ha a lehetőség szerinti óra140/GPS130 szerint mentem, akkor az arány 85/5 re módosult. Itt van az autópálya, nem csak skoda120-k mennek rajta és mégsem használja ki 80%-uk a 130-t??? MIÉRT?? Miközben a belsőben 160-nal akarnak mások menni? De kik?? A többi pályán mi a helyzet? Ezt jól meg csavartad ennek mi is lenne a lényege ? A velő: M6-on közlekedők 80% nem megy 130-al... Én sem szoktam M7 max 110-120km/h
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #388 Dátum: 2008. Március 15. - 12:40:12 » |
|
Fura tapasztalatom van az autópályával (M6!). Több alkalommal mentem óra130/GPS120 és a pályán levők 75%-t így is megelőztem. Kb 15% megelőzött ennél a tempónál ( amaradék valszeg velem egy tempót ment csak a számtan miatt). Ha a lehetőség szerinti óra140/GPS130 szerint mentem, akkor az arány 85/5 re módosult. Itt van az autópálya, nem csak skoda120-k mennek rajta és mégsem használja ki 80%-uk a 130-t??? MIÉRT?? Miközben a belsőben 160-nal akarnak mások menni? De kik?? A többi pályán mi a helyzet? Én sem szoktam M7 max 110-120km/h Miért?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #389 Dátum: 2008. Március 15. - 12:49:48 » |
|
Fura tapasztalatom van az autópályával (M6!). Több alkalommal mentem óra130/GPS120 és a pályán levők 75%-t így is megelőztem. Kb 15% megelőzött ennél a tempónál ( amaradék valszeg velem egy tempót ment csak a számtan miatt). Ha a lehetőség szerinti óra140/GPS130 szerint mentem, akkor az arány 85/5 re módosult. Itt van az autópálya, nem csak skoda120-k mennek rajta és mégsem használja ki 80%-uk a 130-t??? MIÉRT?? Miközben a belsőben 160-nal akarnak mások menni? De kik?? A többi pályán mi a helyzet? Én sem szoktam M7 max 110-120km/h Miért? Nem tom de nem .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|