captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #360 Dátum: 2008. Március 13. - 17:46:14 » |
|
Volt olyan esetem,amikor a teherautó platójába kapaszkodva próbált nagyobb sebességre szert tenni.Pechje volt ,észrevettem,az árokban landolt. Megérdemelte. Remélem egy nagy kupac lósz.r is volt az árok mélyén... Hát kérem az emberi empátia hol marad? A szalonban felejtettem, amikor kifizettem a vasat!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #361 Dátum: 2008. Március 13. - 17:51:19 » |
|
Volt olyan esetem,amikor a teherautó platójába kapaszkodva próbált nagyobb sebességre szert tenni.Pechje volt ,észrevettem,az árokban landolt. Megérdemelte. Remélem egy nagy kupac lósz.r is volt az árok mélyén... Hát kérem az emberi empátia hol marad? A szalonban felejtettem, amikor kifizettem a vasat! Ja már értem miért van tele az audi a bmw és a merci szalon empátiával!!!!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #362 Dátum: 2008. Március 13. - 17:53:29 » |
|
Volt olyan esetem,amikor a teherautó platójába kapaszkodva próbált nagyobb sebességre szert tenni.Pechje volt ,észrevettem,az árokban landolt. Nekem is van egy jó sztorim ide. Haverom teherautósofőr. Vidéki fiú, pályája elején platós IFA-val helyi tsz fuvarokat csinált. Soha nem rajongott a bringásokért, főleg nem éjszaka, a részeg példányokért. Egyszer nyári kora este a kollégája platósán tartott hazafelé. A platón űcsörgött, anmikor meglátott egy erősen imbolygó kétkerekű létformát, ami elfoglalta a teljes jobb sávot. hirtelen ötletből felragadta a platótakarító söprűt és jól hátbavágta a bringást (marhája, akár komoly sérülést okozhatott volna). Otthon elmesélte a sztorit, amin a család jót mulatott. egészen addig, amíg faterja- jókora késéssel- megérkezett. és elmesélte, hogy valami szemétláda egy teherautó platójáról úgy hátba vágta, hogy az árokban kötött ki. Ráadásul a hazafelé cipelt görögdinnye is összetört... Jó .A forgatókönyvet megírjuk és irány a szeszélyes évszakok. Hé! a sztori igaz! A konyhában ültem, amikor a haver elmesélte és amikor Tibi bá megjött.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #363 Dátum: 2008. Március 13. - 18:15:01 » |
|
Volt olyan esetem,amikor a teherautó platójába kapaszkodva próbált nagyobb sebességre szert tenni.Pechje volt ,észrevettem,az árokban landolt. Nekem is van egy jó sztorim ide. Haverom teherautósofőr. Vidéki fiú, pályája elején platós IFA-val helyi tsz fuvarokat csinált. Soha nem rajongott a bringásokért, főleg nem éjszaka, a részeg példányokért. Egyszer nyári kora este a kollégája platósán tartott hazafelé. A platón űcsörgött, anmikor meglátott egy erősen imbolygó kétkerekű létformát, ami elfoglalta a teljes jobb sávot. hirtelen ötletből felragadta a platótakarító söprűt és jól hátbavágta a bringást (marhája, akár komoly sérülést okozhatott volna). Otthon elmesélte a sztorit, amin a család jót mulatott. egészen addig, amíg faterja- jókora késéssel- megérkezett. és elmesélte, hogy valami szemétláda egy teherautó platójáról úgy hátba vágta, hogy az árokban kötött ki. Ráadásul a hazafelé cipelt görögdinnye is összetört... Jó .A forgatókönyvet megírjuk és irány a szeszélyes évszakok. Hé! a sztori igaz! A konyhában ültem, amikor a haver elmesélte és amikor Tibi bá megjött. Attól még el lehet adni a szeszélyesnek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #364 Dátum: 2008. Március 13. - 18:18:15 » |
|
Volt olyan esetem,amikor a teherautó platójába kapaszkodva próbált nagyobb sebességre szert tenni.Pechje volt ,észrevettem,az árokban landolt. Nekem is van egy jó sztorim ide. Haverom teherautósofőr. Vidéki fiú, pályája elején platós IFA-val helyi tsz fuvarokat csinált. Soha nem rajongott a bringásokért, főleg nem éjszaka, a részeg példányokért. Egyszer nyári kora este a kollégája platósán tartott hazafelé. A platón űcsörgött, anmikor meglátott egy erősen imbolygó kétkerekű létformát, ami elfoglalta a teljes jobb sávot. hirtelen ötletből felragadta a platótakarító söprűt és jól hátbavágta a bringást (marhája, akár komoly sérülést okozhatott volna). Otthon elmesélte a sztorit, amin a család jót mulatott. egészen addig, amíg faterja- jókora késéssel- megérkezett. és elmesélte, hogy valami szemétláda egy teherautó platójáról úgy hátba vágta, hogy az árokban kötött ki. Ráadásul a hazafelé cipelt görögdinnye is összetört... Jó .A forgatókönyvet megírjuk és irány a szeszélyes évszakok. Hé! a sztori igaz! A konyhában ültem, amikor a haver elmesélte és amikor Tibi bá megjött. Attól még el lehet adni a szeszélyesnek! Ja, oké. De mondom tovább. Amikor meghalottam, hát nem álltam meg, visítottam a röhögéstől. Tibi bá meg vörös fejjel kergette a fiát az asztal körül, mert persze kiderült a dolog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #365 Dátum: 2008. Március 13. - 18:20:23 » |
|
Volt olyan esetem,amikor a teherautó platójába kapaszkodva próbált nagyobb sebességre szert tenni.Pechje volt ,észrevettem,az árokban landolt. Nekem is van egy jó sztorim ide. Haverom teherautósofőr. Vidéki fiú, pályája elején platós IFA-val helyi tsz fuvarokat csinált. Soha nem rajongott a bringásokért, főleg nem éjszaka, a részeg példányokért. Egyszer nyári kora este a kollégája platósán tartott hazafelé. A platón űcsörgött, anmikor meglátott egy erősen imbolygó kétkerekű létformát, ami elfoglalta a teljes jobb sávot. hirtelen ötletből felragadta a platótakarító söprűt és jól hátbavágta a bringást (marhája, akár komoly sérülést okozhatott volna). Otthon elmesélte a sztorit, amin a család jót mulatott. egészen addig, amíg faterja- jókora késéssel- megérkezett. és elmesélte, hogy valami szemétláda egy teherautó platójáról úgy hátba vágta, hogy az árokban kötött ki. Ráadásul a hazafelé cipelt görögdinnye is összetört... Jó .A forgatókönyvet megírjuk és irány a szeszélyes évszakok. Hé! a sztori igaz! A konyhában ültem, amikor a haver elmesélte és amikor Tibi bá megjött. Attól még el lehet adni a szeszélyesnek! Ja, oké. De mondom tovább. Amikor meghalottam, hát nem álltam meg, visítottam a röhögéstől. Tibi bá meg vörös fejjel kergette a fiát az asztal körül, mert persze kiderült a dolog. Indult a bakterház?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #366 Dátum: 2008. Március 13. - 18:21:31 » |
|
Volt olyan esetem,amikor a teherautó platójába kapaszkodva próbált nagyobb sebességre szert tenni.Pechje volt ,észrevettem,az árokban landolt. Nekem is van egy jó sztorim ide. Haverom teherautósofőr. Vidéki fiú, pályája elején platós IFA-val helyi tsz fuvarokat csinált. Soha nem rajongott a bringásokért, főleg nem éjszaka, a részeg példányokért. Egyszer nyári kora este a kollégája platósán tartott hazafelé. A platón űcsörgött, anmikor meglátott egy erősen imbolygó kétkerekű létformát, ami elfoglalta a teljes jobb sávot. hirtelen ötletből felragadta a platótakarító söprűt és jól hátbavágta a bringást (marhája, akár komoly sérülést okozhatott volna). Otthon elmesélte a sztorit, amin a család jót mulatott. egészen addig, amíg faterja- jókora késéssel- megérkezett. és elmesélte, hogy valami szemétláda egy teherautó platójáról úgy hátba vágta, hogy az árokban kötött ki. Ráadásul a hazafelé cipelt görögdinnye is összetört... Jó .A forgatókönyvet megírjuk és irány a szeszélyes évszakok. Hé! a sztori igaz! A konyhában ültem, amikor a haver elmesélte és amikor Tibi bá megjött. Attól még el lehet adni a szeszélyesnek! Ja, oké. De mondom tovább. Amikor meghalottam, hát nem álltam meg, visítottam a röhögéstől. Tibi bá meg vörös fejjel kergette a fiát az asztal körül, mert persze kiderült a dolog. Indult a bakterház? Aha! De olyan jót rég nem röhögtem! Azóta sem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #367 Dátum: 2008. Március 13. - 18:22:45 » |
|
Volt olyan esetem,amikor a teherautó platójába kapaszkodva próbált nagyobb sebességre szert tenni.Pechje volt ,észrevettem,az árokban landolt. Nekem is van egy jó sztorim ide. Haverom teherautósofőr. Vidéki fiú, pályája elején platós IFA-val helyi tsz fuvarokat csinált. Soha nem rajongott a bringásokért, főleg nem éjszaka, a részeg példányokért. Egyszer nyári kora este a kollégája platósán tartott hazafelé. A platón űcsörgött, anmikor meglátott egy erősen imbolygó kétkerekű létformát, ami elfoglalta a teljes jobb sávot. hirtelen ötletből felragadta a platótakarító söprűt és jól hátbavágta a bringást (marhája, akár komoly sérülést okozhatott volna). Otthon elmesélte a sztorit, amin a család jót mulatott. egészen addig, amíg faterja- jókora késéssel- megérkezett. és elmesélte, hogy valami szemétláda egy teherautó platójáról úgy hátba vágta, hogy az árokban kötött ki. Ráadásul a hazafelé cipelt görögdinnye is összetört... Jó .A forgatókönyvet megírjuk és irány a szeszélyes évszakok. Hé! a sztori igaz! A konyhában ültem, amikor a haver elmesélte és amikor Tibi bá megjött. Attól még el lehet adni a szeszélyesnek! Ja, oké. De mondom tovább. Amikor meghalottam, hát nem álltam meg, visítottam a röhögéstől. Tibi bá meg vörös fejjel kergette a fiát az asztal körül, mert persze kiderült a dolog. Indult a bakterház? Az meg csakis, ha volt szilvásgombóc...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #368 Dátum: 2008. Március 13. - 22:20:58 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #369 Dátum: 2008. Március 13. - 22:34:54 » |
|
Mit kibírt a Trabi differenciálműve!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #370 Dátum: 2008. Március 13. - 22:44:15 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #371 Dátum: 2008. Március 13. - 23:14:44 » |
|
Ez gyalázat, szegény Trabi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #372 Dátum: 2008. Március 13. - 23:23:57 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #373 Dátum: 2008. Március 13. - 23:29:05 » |
|
Hát ízlések és pofonok.Én biztos nem raknám fel.Ettől még másnak lehet szép.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|