captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #345 Dátum: 2008. Március 12. - 22:43:40 » |
|
Köszi a bíztatást, remélem nem fogom megbánni. Azért is választotta a család a lacettit, mivel ezőlőleg citroen xara 1.8 i. típ. volt, mely 15 évet kíhúzot alattunk kényelmesen.
Na, ezt meg kell magyaráznod! A citroen után miért egyértelmű a Lacsi? Nem fogod megbánni, egyébként. Nálunk az asszony választotta, én szerettem bele. De a témával inkább menjünk át a Törzsasztalra!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #346 Dátum: 2008. Március 12. - 22:46:12 » |
|
Amúgy a kis kedvenc Lacetti 1.6 típusú, négy ajtós, platinum felszereltségű/ amúgya a logó kép éppen Ő az.
Javaslom bővebben a törzsasztalon beszélgessünk
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #347 Dátum: 2008. Március 13. - 17:05:38 » |
|
Én azt szeretném halkan, tisztelettel megkérdezni, hogy ha már a mi pénzünkből- mert ugye a benzinért fizetett adók egy része az útalapba kerül és a súlyadók egy része is kerékpárút építésére fordítódik- készítenek a bringásoknak utat, akkor mi a b***, k*****, m**** ****************************** nem azon az úton teker?! Miért?! Mert jobb neki, ha letöri a jobb tükrömet?! Mert ma majdnem! És alap haklványlila szellentésük sincs a Kreszről! Se nem körbenéz, se semmi. Mert Ő a nagy futár!!!! De majd egyszer , valahol, valaki kicsit később talál fékezni és akkor majd nézgelődhet(nek).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #348 Dátum: 2008. Március 13. - 17:10:48 » |
|
Én azt szeretném halkan, tisztelettel megkérdezni, hogy ha már a mi pénzünkből- mert ugye a benzinért fizetett adók egy része az útalapba kerül és a súlyadók egy része is kerékpárút építésére fordítódik- készítenek a bringásoknak utat, akkor mi a b***, k*****, m**** ****************************** nem azon az úton teker?! Miért?! Mert jobb neki, ha letöri a jobb tükrömet?! Mert ma majdnem! És alap haklványlila szellentésük sincs a Kreszről! Se nem körbenéz, se semmi. Mert Ő a nagy futár!!!! De majd egyszer , valahol, valaki kicsit később talál fékezni és akkor majd nézgelődhet(nek).
Hullanak is nefélj. Évente 3 Hajtás-Pajtást temetnek... /ez statisztika évröl-évre/
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #349 Dátum: 2008. Március 13. - 17:15:52 » |
|
Hullanak is nefélj. Évente 3 Hajtás-Pajtást temetnek... /ez statisztika évröl-évre/ De ismerik a szabályokat!Alkalmazni viszont csak azt a részét szokták amelyik jogokat ad részükre.Kötelesség, kötelezettség?Mi is az?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #350 Dátum: 2008. Március 13. - 17:17:42 » |
|
Én toleráns vagyok. Ahol nincs nekik külön út, rendben. De ahol van!!!!! És akkor nem is beszélek arról, amikor a piros lámpánál egyensúlyoz, aztán rátámaszkodik a vasra.... És nem érti, hogy miért nem szeretem Őt abban a pillanatban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #351 Dátum: 2008. Március 13. - 17:21:36 » |
|
Én toleráns vagyok. Ahol nincs nekik külön út, rendben. De ahol van!!!!! És akkor nem is beszélek arról, amikor a piros lámpánál egyensúlyoz, aztán rátámaszkodik a vasra.... És nem érti, hogy miért nem szeretem Őt abban a pillanatban.
Majd ha felrúgod, megérti... Te se sz.rsz a bringájára...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #352 Dátum: 2008. Március 13. - 17:24:22 » |
|
Én valószínüleg letörném a kezét és a hátába állítanám!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #353 Dátum: 2008. Március 13. - 17:26:11 » |
|
Én valószínüleg letörném a kezét és a hátába állítanám! Ezek lassan új topicot kívánnak, 18 éven felülieknek. Neve: Brutál autósok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #354 Dátum: 2008. Március 13. - 17:29:39 » |
|
Volt olyan esetem,amikor a teherautó platójába kapaszkodva próbált nagyobb sebességre szert tenni.Pechje volt ,észrevettem,az árokban landolt.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #355 Dátum: 2008. Március 13. - 17:31:49 » |
|
Volt olyan esetem,amikor a teherautó platójába kapaszkodva próbált nagyobb sebességre szert tenni.Pechje volt ,észrevettem,az árokban landolt. Megérdemelte. Remélem egy nagy kupac lósz.r is volt az árok mélyén...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #356 Dátum: 2008. Március 13. - 17:36:39 » |
|
Volt olyan esetem,amikor a teherautó platójába kapaszkodva próbált nagyobb sebességre szert tenni.Pechje volt ,észrevettem,az árokban landolt. Megérdemelte. Remélem egy nagy kupac lósz.r is volt az árok mélyén... Hát kérem az emberi empátia hol marad?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #357 Dátum: 2008. Március 13. - 17:42:15 » |
|
Volt olyan esetem,amikor a teherautó platójába kapaszkodva próbált nagyobb sebességre szert tenni.Pechje volt ,észrevettem,az árokban landolt. Nekem is van egy jó sztorim ide. Haverom teherautósofőr. Vidéki fiú, pályája elején platós IFA-val helyi tsz fuvarokat csinált. Soha nem rajongott a bringásokért, főleg nem éjszaka, a részeg példányokért. Egyszer nyári kora este a kollégája platósán tartott hazafelé. A platón űcsörgött, anmikor meglátott egy erősen imbolygó kétkerekű létformát, ami elfoglalta a teljes jobb sávot. hirtelen ötletből felragadta a platótakarító söprűt és jól hátbavágta a bringást (marhája, akár komoly sérülést okozhatott volna). Otthon elmesélte a sztorit, amin a család jót mulatott. egészen addig, amíg faterja- jókora késéssel- megérkezett. és elmesélte, hogy valami szemétláda egy teherautó platójáról úgy hátba vágta, hogy az árokban kötött ki. Ráadásul a hazafelé cipelt görögdinnye is összetört...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #358 Dátum: 2008. Március 13. - 17:42:33 » |
|
Volt olyan esetem,amikor a teherautó platójába kapaszkodva próbált nagyobb sebességre szert tenni.Pechje volt ,észrevettem,az árokban landolt. Megérdemelte. Remélem egy nagy kupac lósz.r is volt az árok mélyén... Hát kérem az emberi empátia hol marad? A hátába állítva??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #359 Dátum: 2008. Március 13. - 17:44:42 » |
|
Volt olyan esetem,amikor a teherautó platójába kapaszkodva próbált nagyobb sebességre szert tenni.Pechje volt ,észrevettem,az árokban landolt. Nekem is van egy jó sztorim ide. Haverom teherautósofőr. Vidéki fiú, pályája elején platós IFA-val helyi tsz fuvarokat csinált. Soha nem rajongott a bringásokért, főleg nem éjszaka, a részeg példányokért. Egyszer nyári kora este a kollégája platósán tartott hazafelé. A platón űcsörgött, anmikor meglátott egy erősen imbolygó kétkerekű létformát, ami elfoglalta a teljes jobb sávot. hirtelen ötletből felragadta a platótakarító söprűt és jól hátbavágta a bringást (marhája, akár komoly sérülést okozhatott volna). Otthon elmesélte a sztorit, amin a család jót mulatott. egészen addig, amíg faterja- jókora késéssel- megérkezett. és elmesélte, hogy valami szemétláda egy teherautó platójáról úgy hátba vágta, hogy az árokban kötött ki. Ráadásul a hazafelé cipelt görögdinnye is összetört... Jó .A forgatókönyvet megírjuk és irány a szeszélyes évszakok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|