Fer962
|
|
« Hozzászólás #285 Dátum: 2008. Március 04. - 18:24:49 » |
|
Falavakban még úgysem, mert telerakták 30-40- s korlátozással őket, ahelyett hogy elkerülőket építenének az adókból. Aztán a végén élni+közlekedni is lehetne ebben az országban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #286 Dátum: 2008. Március 04. - 18:29:13 » |
|
Falavakban még úgysem, mert telerakták 30-40- s korlátozással őket, ahelyett hogy elkerülőket építenének az adókból. Aztán a végén élni+közlekedni is lehetne ebben az országban.
Hány éves vagy királyfi?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #287 Dátum: 2008. Március 04. - 18:34:12 » |
|
Hány éves vagy királyfi? Sóletkonzerv...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #288 Dátum: 2008. Március 04. - 18:36:17 » |
|
Hány éves vagy királyfi? Sóletkonzerv... Ezt most nem szedtem le!Kicsit gyagya is vagyok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #289 Dátum: 2008. Március 04. - 18:38:20 » |
|
Falvakat elkerülő utak? Budapestet elkerülő utat már 22 éve építik,és hol van még a vége.Gondolhatod ,hogy mikor kerülnek sorra a falvak.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #290 Dátum: 2008. Március 04. - 18:45:45 » |
|
Hány éves vagy királyfi? Sóletkonzerv... Ezt most nem szedtem le!Kicsit gyagya is vagyok Hány éves vagy királyfi? Hiszel a mesékben? /vállán ül a varjú/ Mi van a vállamon? Sóletkonzerv. Ezt a megoldást még elfogadom.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #291 Dátum: 2008. Március 04. - 20:15:47 » |
|
Hány éves vagy királyfi? Sóletkonzerv... Ezt most nem szedtem le!Kicsit gyagya is vagyok Hány éves vagy királyfi? Hiszel a mesékben? /vállán ül a varjú/ Mi van a vállamon? Sóletkonzerv. Ezt a megoldást még elfogadom. Ahhhh. Já ponyemájú
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #292 Dátum: 2008. Március 04. - 20:48:03 » |
|
Stocz Főnök! Csóloltatom a 317. rajtszámú kollégádat. Üzenenm, hogy attól mert villog és dudál én nem fogok belehajtani a gyalogátkelőhelyen SZABÁLYOSAN közlekedő embertömegbe.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #293 Dátum: 2008. Március 05. - 08:18:28 » |
|
Stocz Főnök! Csóloltatom a 317. rajtszámú kollégádat. Üzenenm, hogy attól mert villog és dudál én nem fogok belehajtani a gyalogátkelőhelyen SZABÁLYOSAN közlekedő embertömegbe.
Hogy te milyen maradi vagy...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #294 Dátum: 2008. Március 05. - 08:55:39 » |
|
Azért villogot, hogy ne tedd!! Bezzeg Te....
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #295 Dátum: 2008. Március 05. - 13:12:23 » |
|
Hogy te milyen maradi vagy... Nem maradi, gyáva. És frissen volt lemosva a Lacsi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #296 Dátum: 2008. Március 05. - 16:47:55 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #297 Dátum: 2008. Március 05. - 17:32:17 » |
|
ŐŐŐŐŐŐ. Pl.: Isten utánam az első?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #298 Dátum: 2008. Március 05. - 19:36:36 » |
|
Had védjem meg egy kicsit a mundér becsületét!Bármilyen autó is volt biztos , hogy nem mentő.Mentő Magyarországon csak az Országos Mentőszolgálat és néhány alternatív mentő(Főnix,Szamaritánus) lehetséges.2008.Jan.1.-től szétválasztották a mentést és betegszállítást, így létrejött rengeteg magán betegszállító akik nem álltalják magukat mentőnek nevezni.(amit én tiszta szívemből kikérek magamnak)Ezeken az autókon nem lehet megkülönböztető jelzés és semmilyen előnyt nem élveznek a többi közlekedővel szemben.Az ezeken a betegszállító autókon dolgozók zömének semmilyen egészségügyi képzettségge és tapasztalatta nincs.(Intelligenciája sem)Semmilyen egészségügyi felszerelés nincs náluk.Az utcáról felvett iskolázatlan és képzettlen emberek tömege talált ezeknél a cégeknél munkát.(tisztelet a kivételnek)Így nem kell csodálkozni, hogy mentőnek és profi sofőrnek képzelik magukat.Kérek mindenkit ne vegye egy kalap alá a valódi mentősöket velük.Mi itt vidéken nagyon komolyan vesszük a mentést és sok áldozatot hozunk azért, hogy az itt élők és ide látogatók biztonságban érezhessék magukat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #299 Dátum: 2008. Március 05. - 19:47:14 » |
|
Megkülönböztető jelzés nem volt kiépítve rajta.Neki elég volt a vészvillogó meg a duda,hogy többnek képzelje magát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|