Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #2835 Dátum: 2014. április 19. - 16:15:37 » |
|
Na ez nem az én napom. Nem elég, hogy egy roma lány meghívott a munkahelyére egy kávéra (Night Club)(kollégák azóta ezzel szívatnak) De még az autóm is kicseszett velem... Minek gyorsul úgy, ha odalépek neki??? Jövök haza nagy nyugalomban, előttem egy mazsola 35-40-el... ahogy lehet megelőzöm... Erre szembe nézek egy trafival.... Rápillantok az órára: 80Km/h... Báááázzz... https://www.youtube.com/watch?v=4PGRIEDb02o&feature=youtu.beHelyben postázott levél lesz? Jah..., vagy bemegyek érte Amúgy ma is mértek....
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2836 Dátum: 2014. április 29. - 18:14:46 » |
|
Na, ma megjött a levél a "talpam" méretéről 74km/h városban 30.000Ft,- és 4 pont. Ezt a 4 pontot nem lehet jóváíratni a büntiből, mint a benzinkutakon?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mandro
Teljes tag
Nem elérhető
1.4 HB Elite
|
|
« Hozzászólás #2837 Dátum: 2014. április 29. - 19:36:56 » |
|
Na, ma megjött a levél a "talpam" méretéről 74km/h városban 30.000Ft,- és 4 pont. Ezt a 4 pontot nem lehet jóváíratni a büntiből, mint a benzinkutakon? Szerintem örülhetsz, hogy ennyivel megúsztad, ez a minimum összeg. Plusz 2 km/h, és 45 ezret fizethetnél...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #2838 Dátum: 2014. április 29. - 23:31:00 » |
|
Na, ma megjött a levél a "talpam" méretéről 74km/h városban 30.000Ft,- és 4 pont. Ezt a 4 pontot nem lehet jóváíratni a büntiből, mint a benzinkutakon? Szerintem örülhetsz, hogy ennyivel megúsztad, ez a minimum összeg. Plusz 2 km/h, és 45 ezret fizethetnél... Tolerálták, hogy pénzt spórolt a rendőrségnek és nem kellett vidékre postázniuk!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2839 Dátum: 2014. április 30. - 12:09:46 » |
|
Na, ma megjött a levél a "talpam" méretéről 74km/h városban 30.000Ft,- és 4 pont. Ezt a 4 pontot nem lehet jóváíratni a büntiből, mint a benzinkutakon? Szerintem örülhetsz, hogy ennyivel megúsztad, ez a minimum összeg. Plusz 2 km/h, és 45 ezret fizethetnél... Tolerálták, hogy pénzt spórolt a rendőrségnek és nem kellett vidékre postázniuk! 21 év alatt ez volt az első gyorshajtásom (amiért megbüntettek )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #2840 Dátum: 2014. április 30. - 13:26:42 » |
|
Na, ma megjött a levél a "talpam" méretéről 74km/h városban 30.000Ft,- és 4 pont. Ezt a 4 pontot nem lehet jóváíratni a büntiből, mint a benzinkutakon? Szerintem örülhetsz, hogy ennyivel megúsztad, ez a minimum összeg. Plusz 2 km/h, és 45 ezret fizethetnél... Tolerálták, hogy pénzt spórolt a rendőrségnek és nem kellett vidékre postázniuk! 21 év alatt ez volt az első gyorshajtásom (amiért megbüntettek ) Sőt, gondolom 38 év alatt is...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2841 Dátum: 2014. Május 03. - 11:25:23 » |
|
Na, ma megjött a levél a "talpam" méretéről 74km/h városban 30.000Ft,- és 4 pont. Ezt a 4 pontot nem lehet jóváíratni a büntiből, mint a benzinkutakon? Szerintem örülhetsz, hogy ennyivel megúsztad, ez a minimum összeg. Plusz 2 km/h, és 45 ezret fizethetnél... Tolerálták, hogy pénzt spórolt a rendőrségnek és nem kellett vidékre postázniuk! 21 év alatt ez volt az első gyorshajtásom (amiért megbüntettek ) Sőt, gondolom 38 év alatt is... Sok hülye Lacettis... Mennek, mint az állat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #2842 Dátum: 2014. Május 04. - 09:40:12 » |
|
tegnapi értetlen és vicces esetek:
nőszemély autopályán a belső sávban 90el, majd mikor érzi, hogy mögötte vagyok kimegy a külső sávba, majd rögtön vis****ántja a belsőbe mögöttem index nélkül, miközben én már kisoroltam, holott a környéken nincs senki, brávó1
aztán nagyokos férfiú a nulláson emelkedőn 3 sáv, majd kettőre csökken, de ő a belső sávban halad, mert ő "oda vette a jegyét", a jobbra tartást ez sem ismerte, nem tököltem jobbra tartva és ott is maradva elhaladtam mellette, brávó2
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2843 Dátum: 2014. Május 17. - 17:40:15 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2844 Dátum: 2014. Május 22. - 17:35:33 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #2845 Dátum: 2014. Május 23. - 20:51:45 » |
|
Fu gyerekek...ezek a szlovének még a magyar átlagnál is butábban közlekednek autópályán....2 éve nem volt ennyi agyleszívott cserépedény az utakon errefelé...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #2847 Dátum: 2014. Május 27. - 21:45:23 » |
|
Már csak egy baj van az olaszokkal, amivel nem tudok egyetérteni/azonosulni...hogy miért kell a másik lökhárítóján utazni 80-90-100-130nál? Elég rossz úgy közlekedni több km-en keresztül, hogy még a lámpáit sem látom a tükörben, annyira közel van, de előzni nem akar.....én meg be vagyok ****va, hogy ha fékeznem kellene hirtelen, akkor az alvó gyereket bele tolná-e a hátamba (töröltöröl)... Ui: parkolni is így szeretnek amúgy :-) jól ráállni egymásra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #2848 Dátum: 2014. Május 28. - 06:21:06 » |
|
Már csak egy baj van az olaszokkal, amivel nem tudok egyetérteni/azonosulni...hogy miért kell a másik lökhárítóján utazni 80-90-100-130nál? Elég rossz úgy közlekedni több km-en keresztül, hogy még a lámpáit sem látom a tükörben, annyira közel van, de előzni nem akar.....én meg be vagyok ****va, hogy ha fékeznem kellene hirtelen, akkor az alvó gyereket bele tolná-e a hátamba (töröltöröl)... Ui: parkolni is így szeretnek amúgy :-) jól ráállni egymásra
Párizsba akkor nem menj, mert ott meg kocc-tól kocc-ig parkolnak. Nem szabad fényezett lököst venni oda...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2849 Dátum: 2014. Május 28. - 10:25:52 » |
|
Párizsba akkor nem menj, mert ott meg kocc-tól kocc-ig parkolnak. Nem szabad fényezett lököst venni oda... Cannes-ban meg a szálloda előtt kb 40 kocsi volt egymásba tolva.... Hogy ha a 25-ik akart volna kijárni, hááát nem tudom...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|