captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2745 Dátum: 2013. Szeptember 23. - 19:24:33 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #2746 Dátum: 2013. Szeptember 23. - 19:29:54 » |
|
Az M5-ösön meg a forgalommal szembe ment egy BMW M5
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #2747 Dátum: 2013. Szeptember 23. - 21:38:41 » |
|
az okos vadi új 7es bömössel meg apánk ..... áll mellettem a pirosnál, egyszercsak átmegy a következő pirosig, na mondom lol, remélem 100ezer lesz, mert a dózsán ott volt a térfigyelő és azt hiszem azok a lámpák figyelősek értelmes volt, mint tegnap este a zsír új porse kajen balrakanyarodóból egyenesen átvág, mert 2 autó mögé nem áll be, pedig buda volt, aszittem azok intelligensebbek
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #2748 Dátum: 2013. Szeptember 24. - 06:26:44 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2749 Dátum: 2013. Szeptember 30. - 17:18:18 » |
|
Ma 4 perc alatt háromszor törtek az életemre! nem tudom, az emberek esőben meghülyülnek, vagy nem tudom. Az első egy Oberpullendorfi csávó, csukjában vezet, index nélkül rám húzza, mert ő sávot vált. Sajnos a Lacsin elég nehéz hirtelen dudálni, de úgy is csak annyi időm volt, hogy félre rántsam a kormányt. Ezt a sokkot éppen taglaljuk párommal, mikor látjuk, hogy a 2x2 sávos úton, a Brinks autója záróvonalat átlépve jön velem szembe, mert igyekszik a balra kanyarodó sávba... Kérdem Vikit, mi van ma? Na kiteszem kicsi Szívem, jövök ki a parkolóból, előttem egy Toyota indexel ki balra... hirtelen látom felvillan a tolatólámpa, és nyom egy padlót. Én is gyorsan tolattam... erre kicsit lehúzódik jobbra, index jobbra, hogy mégis arra menne inkább... Gondoltam magamban, nekem mindegy, csak takarodj előlem. Persze balra ment
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #2750 Dátum: 2013. Szeptember 30. - 19:17:20 » |
|
látod, ilyen a szerelem
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2751 Dátum: 2013. Szeptember 30. - 20:05:23 » |
|
Milyen? Vonzza a necces helyzeteket?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mandro
Teljes tag
Nem elérhető
1.4 HB Elite
|
|
« Hozzászólás #2752 Dátum: 2013. Október 03. - 00:16:07 » |
|
Már más is említette, hogy nem valami túl jó helyen van az autónkban a duda (izé... kürt) kapcsolója, de nekem eddig nem volt vele különösebb bajom. Egészen eddig... Épp egy körforgalomban autóztam, amikor bevágott elém egy "kedves" hölgy jobbról, kis túlzással nyílegyenesen akarta átszelni a körforgalmat, közben láthatóan "pipiskedett", hogy egyáltalán kilásson a kormány mögül... Még csak arra se nézett, amerről jöttem, én viszont kénytelen voltam határozottan belelépni a fékbe, hogy meg tudjak állni időben.... Na, ekkor kerestem volna azt a bizonyos hangjelző kapcsolót, hogy audiálisan hívjam fel a figyelmét a kialakult veszélyhelyzetre (teccikérteni...), de az éppen keresztbe csavart kormány nem könnyítette meg a dolgomat, hogy a rendelkezésre álló néhány tizedmásodperc alatt nem csak, hogy megtaláljam, de még meg is nyomjam azt az izét. Hát így történt, hogy füstölgő fejjel, forró féktárcsákkal, de némán hagytam el a helyszínt, miközben a szituáció kialakítója talán azóta se tudja, hogy nem sokon múlott, hogy a járművét lakatoltatnia kelljen...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2753 Dátum: 2013. Október 03. - 12:06:59 » |
|
Pont ugyanilyen helyzetben voltam már én is nem ugyanaz a nő volt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mandro
Teljes tag
Nem elérhető
1.4 HB Elite
|
|
« Hozzászólás #2754 Dátum: 2013. Október 03. - 15:18:56 » |
|
Hát ha tényleg létezik a K. N. M. (Körforgalmak Nagy Megzavarója), akkor lassan ideje lenne kidobni egy detektort a piacra, ami időben észleli, én biztosan vennék belőle!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2755 Dátum: 2013. Október 03. - 17:20:11 » |
|
Nálam csak annyi gond volt, hogy párom ott ült mellettem, és éppen telefonált... Nő jobbról elénk be, én vészfékezem, és közben üvöltök, hogy Te h...e p...a, nem látod, hogy jövök, hát a f...omat, te... Majd hallom a jobb 1-ből: igen... Zolival... vezet...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2756 Dátum: 2013. Október 03. - 20:15:45 » |
|
Pont ugyanilyen helyzetben voltam már én is nem ugyanaz a nő volt? Ma felénk is járt. Nekem sikerült ledudálnom a haját.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
mandro
Teljes tag
Nem elérhető
1.4 HB Elite
|
|
« Hozzászólás #2757 Dátum: 2013. Október 03. - 22:12:37 » |
|
Pont ugyanilyen helyzetben voltam már én is nem ugyanaz a nő volt? Ma felénk is járt. Nekem sikerült ledudálnom a haját. A közösség és az autóstársadalom nevében is: KÖSZI!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2758 Dátum: 2013. Október 04. - 17:17:36 » |
|
Amúgy van egy találó mondás. Aki nem káromkodik vezetés közben, az nem is figyel a forgalomra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mandro
Teljes tag
Nem elérhető
1.4 HB Elite
|
|
« Hozzászólás #2759 Dátum: 2013. Október 04. - 21:19:49 » |
|
Amúgy van egy találó mondás. Aki nem káromkodik vezetés közben, az nem is figyel a forgalomra Nekem az asszony azt szokta mondani, hogy mikor vezetek, olyan vagyok, mint egy öregember, aki beszél a tévéhez Nem értem, mi baja van az olyan mondatokkal, hogy "Légyszi, maradj még ott egy kicsit!" meg "Azért, mert nem köszönted meg, még szívesen!" vagy hogy "Át kéne ismételni a kézikönyvből a fényszóró-magasság állítása című fejezetet!" Káromkodni viszont nem szoktam, de hát senki se lehet tökéletes
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|