95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #1515 Dátum: 2009. Augusztus 10. - 06:51:17 » |
|
Az amerikai katonák így közlekednek Irakban egy Hamer-rel.Gondolom valami hasonló büntit jónak látnátok az X5 és társai ellen. http://www.youtube.com/watch?v=uzCFCPsY5FA
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1516 Dátum: 2009. Augusztus 10. - 07:52:00 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1517 Dátum: 2009. Augusztus 10. - 12:18:32 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #1519 Dátum: 2009. Augusztus 10. - 13:26:55 » |
|
Ez nagyon jó .Bár a busz az erőssebb mégis félreált,talán attól félt,hogy kap egy kis ólmot a valagába.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #1520 Dátum: 2009. Augusztus 10. - 19:59:37 » |
|
TASZÁRón is igy közlekedtek vajón? Mert akor kár hogy elmentek
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #1521 Dátum: 2009. Augusztus 11. - 05:03:15 » |
|
TASZÁRón is igy közlekedtek vajón? Mert akor kár hogy elmentek Nem itt a környéken az MP (Military Police)-sek sem mertek így közlekedni, de nem is kellett mert erre nem voltak harci cselekmények!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 11. - 09:01:30 írta sebijoe »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1523 Dátum: 2009. Augusztus 11. - 08:49:06 » |
|
Na, azért ha az én autómat tolná meg valami cserépedény amcsi katona, bizony verekedést rendeznék! Nem az övék az utca! Irakban sem! Majdnem elütötték a kisgyereket, aki átszaladt az úton...
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1524 Dátum: 2009. Augusztus 16. - 07:16:30 » |
|
Nyaralás alatt. Állok a nyaraló kapujában - az út kb12%os lejtmenet. Jön a tetőről egy autó gurulásban járó motorral, majd hallom hogy kuplungot visszaengedi, de csak fura zörejek törnek elő. Olyan fura... A harmadik visszaengedés után elgurul elöttem és láss csodát égnek a tolatólámpák!!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1525 Dátum: 2009. Augusztus 16. - 07:30:26 » |
|
Tegnap Baján szűk főúton haladok látom, hogy útkeszteződés elött kerékpárosokat kell kikerülnöm. Mögöttem sport merci kabrió követ 1perce. Hát persze, hogy rossz érzés fogott el. És lőn! Amikor elkezdem kikerülni indexeléssel a bicajosokat, a **** rámelőz! Fékezek, dudálok. A hatás nem marad el! Padlógázra lép 50méterre a 40s kanyar csikorogva veszi. Ezután nem hittem el amit látok! (R*R javíts ki ha nem jól írtam!) A Vöröskeresztéri kanyartól a következő lámpás csomópontig kb 1km egyenesz utca. Amikor én befordultam az 50mre lévő kanyarba, akkor ő ért a lámpákhoz!!!!!!! Mennyivel ment ez az állat!? Fékezés nélkül átment a lámpán a porfelhőt is látni lehetet. Kamion ha átmegy nem okoz porfelhőt! Utána 30méterre 40s kanyar elötte zebra.... ezt már nem láttam. Német rendszám volt, de tuti nem német volt!
Ide nem találtam smile fejet....olyant amiről csöpög a vér!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1526 Dátum: 2009. Augusztus 16. - 08:04:28 » |
|
Kómában a szombathelyi taxis – Ittas sofőr hajtott a kocsijábaKiflivé hajtogatta a taxis Mercedesét az oldalába robbanó Daewoo Szombathelyen, a Hunyadi úton. V. Zs. utasért indult a hajnali órán, ha valaki ül mellette, az biztosan nem éli túl a balesetet. A taxis kómában van.
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1527 Dátum: 2009. Augusztus 16. - 12:58:21 » |
|
2órája történt. Haladok a főúton, nekem balról jövő utcából Suzuki kihajt, lassít majd úgy dönt bejön elém. De régen ahol egy besoroló sáv a balosoknak volt most terelősziget kresz táblásítva. Csóró 20cm re lefékez a sziget elött. Odaérve látom, hogy bőszen telefonál és bambulva próbálja feldolgozni, hogy ellopták a régi sávot...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #1528 Dátum: 2009. Augusztus 16. - 14:33:53 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1529 Dátum: 2009. Augusztus 17. - 08:26:30 » |
|
Én csak azt nem értem, hogy ha utolérek valakit és megelőzném, akkor, ha épp nem tudom megelőzni lassabban megy, ha meg tudnám akkor meg gyorsabban. Mivel nem száguldozni akarok, hanem haladni, ezért elég érdekes a dolog. Mi a jó ebben?
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
|