Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #120 Dátum: 2008. Június 06. - 11:38:23 » |
|
Szia.Én nem kaptam ilyet,viszont kaptam egy tündéri naptárt,és a meghívókat minden féle programokra.:-).Tov szép napot Zsu
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #121 Dátum: 2008. Július 21. - 19:59:31 » |
|
Gazdagabb lettem egy újabb Chevis tárggyal:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
joberhau
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #122 Dátum: 2008. Augusztus 29. - 03:53:25 » |
|
Borzasztó jófejek vagytok! Ezt is végig elolvastam! Nekem semmit nem küldenek, csak a szokásos akciók, rendkívüli ajánlatok. Jaj, de! Kaptam!!! Már majdnem el is felejtettem. Még a korábbi Matizhoz kaptam "ajándékba" szőnyeget, meg TESCO-s dísztárcsát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #123 Dátum: 2008. Augusztus 30. - 19:10:27 » |
|
Borzasztó jófejek vagytok! Ezt is végig elolvastam! Nekem semmit nem küldenek, csak a szokásos akciók, rendkívüli ajánlatok. Jaj, de! Kaptam!!! Már majdnem el is felejtettem. Még a korábbi Matizhoz kaptam "ajándékba" szőnyeget, meg TESCO-s dísztárcsát. Ami késik nem múlik.
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #124 Dátum: 2008. Augusztus 31. - 15:39:17 » |
|
Borzasztó jófejek vagytok! Ezt is végig elolvastam! Nekem semmit nem küldenek, csak a szokásos akciók, rendkívüli ajánlatok. Jaj, de! Kaptam!!! Már majdnem el is felejtettem. Még a korábbi Matizhoz kaptam "ajándékba" szőnyeget, meg TESCO-s dísztárcsát. Ami késik nem múlik. Szerintem meg ami késik az múlik is
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #125 Dátum: 2008. Augusztus 31. - 15:46:05 » |
|
Borzasztó jófejek vagytok! Ezt is végig elolvastam! Nekem semmit nem küldenek, csak a szokásos akciók, rendkívüli ajánlatok. Jaj, de! Kaptam!!! Már majdnem el is felejtettem. Még a korábbi Matizhoz kaptam "ajándékba" szőnyeget, meg TESCO-s dísztárcsát. Ami késik nem múlik. Szerintem meg ami késik az múlik is Ne sírj Meatloaf, inkább szedjél cavintont, mert még mindig a kocsimban van a Te ajándékod, vagyis amit kértél: matrica, kulcstartó. Majd egyszer sikerülni fog az átadás, mondjuk Baglyon! Vag, ha meglátogatsz valamikor, csak szólj elötte!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Bánhegyi Ferenc
Friss hús
Nem elérhető
Chevrolet Lacetti 1,4 Star AC
|
|
« Hozzászólás #126 Dátum: 2008. November 04. - 18:28:21 » |
|
Én eddig semmit...se maci, se ÖMV utalvány... ...lehet, hogy bennem van a hiba, mert amikor jön valami és azzal kezdődik a levél, hogy hatalmas akciók vannak a chevynél és most érdemes új autót venni, azzal a lendülettel tolom bele a kukába az egészet és mormolom magamban, hogy telhetetlen nép! Egyrészt, mert épeszű ember nem szabadul meg új kocsijától 3-4 évig, különben sokat bukik, még ha nyilvántartásban is vagyok, mint chevy-vásárló, másrészt meg ezt az energiát a problémák kezelésére fordítanák inkább! nem eladni kunszt, hanem ügyfelet megtartani! Kár kidobni, hátha adnak valamit ingyé... Chevy-s sapkára utazom, ha valaki látja szóljon. Most lesznek nyilt napok 7-9.-én.Nyugodtan kérjél,ha nem sikerül,irj,majd szerzek egyet!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #127 Dátum: 2008. November 04. - 18:32:37 » |
|
Én eddig semmit...se maci, se ÖMV utalvány... ...lehet, hogy bennem van a hiba, mert amikor jön valami és azzal kezdődik a levél, hogy hatalmas akciók vannak a chevynél és most érdemes új autót venni, azzal a lendülettel tolom bele a kukába az egészet és mormolom magamban, hogy telhetetlen nép! Egyrészt, mert épeszű ember nem szabadul meg új kocsijától 3-4 évig, különben sokat bukik, még ha nyilvántartásban is vagyok, mint chevy-vásárló, másrészt meg ezt az energiát a problémák kezelésére fordítanák inkább! nem eladni kunszt, hanem ügyfelet megtartani! Kár kidobni, hátha adnak valamit ingyé... Chevy-s sapkára utazom, ha valaki látja szóljon. Most lesznek nyilt napok 7-9.-én.Nyugodtan kérjél,ha nem sikerül,irj,majd szerzek egyet! Ezt még tavaly írta, azóta már szerzett sapit.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Bánhegyi Ferenc
Friss hús
Nem elérhető
Chevrolet Lacetti 1,4 Star AC
|
|
« Hozzászólás #128 Dátum: 2008. November 05. - 07:46:10 » |
|
Én eddig semmit...se maci, se ÖMV utalvány... ...lehet, hogy bennem van a hiba, mert amikor jön valami és azzal kezdődik a levél, hogy hatalmas akciók vannak a chevynél és most érdemes új autót venni, azzal a lendülettel tolom bele a kukába az egészet és mormolom magamban, hogy telhetetlen nép! Egyrészt, mert épeszű ember nem szabadul meg új kocsijától 3-4 évig, különben sokat bukik, még ha nyilvántartásban is vagyok, mint chevy-vásárló, másrészt meg ezt az energiát a problémák kezelésére fordítanák inkább! nem eladni kunszt, hanem ügyfelet megtartani! Kár kidobni, hátha adnak valamit ingyé... Chevy-s sapkára utazom, ha valaki látja szóljon. Ok!!Egy évet elnéztem a dátumot. Most lesznek nyilt napok 7-9.-én.Nyugodtan kérjél,ha nem sikerül,irj,majd szerzek egyet! Ezt még tavaly írta, azóta már szerzett sapit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #129 Dátum: 2010. December 03. - 22:01:38 » |
|
Cincogtak az " egerek" valami Chevy kesztyűről!!! Valakinek esetleg felesleges darabja
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #130 Dátum: 2010. December 04. - 10:52:17 » |
|
Cincogtak az " egerek" valami Chevy kesztyűről!!! Valakinek esetleg felesleges darabja Hááát? Talán? Esetleg? Nem is tudom... Esetleg bartell üzlet?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. December 04. - 19:38:33 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #131 Dátum: 2010. December 04. - 15:08:12 » |
|
Cincogtak az " egerek" valami Chevy kesztyűről!!! Valakinek esetleg felesleges darabja Hááát? Talán? Esetleg? Mem is tudom... Sajnos én nem jutottam el a szervízbe időben, csak tegnap izzócserére és már nem volt nekik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #132 Dátum: 2010. December 04. - 19:46:59 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #133 Dátum: 2010. December 04. - 20:12:43 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #134 Dátum: 2011. Május 02. - 10:50:24 » |
|