meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #90 Dátum: 2008. Május 14. - 18:28:55 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #91 Dátum: 2008. Május 14. - 18:29:52 » |
|
Én majd holnap megyek érte. Mi a helyzet a kulcstartómmal, megtaláltad már?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Május 14. - 18:32:35 írta Jani »
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #92 Dátum: 2008. Május 14. - 18:36:10 » |
|
Én majd holnap megyek érte. Mi a helyzet a kulcstartómmal, megtaláltad már? Keresem, de nyakpántod elöbb lesz. De ha rálelek, megkapod, ne félj.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #93 Dátum: 2008. Május 14. - 19:06:32 » |
|
Akkor én most boldog, vagy boldogtalan vagyok? Enyém a fődij! Vagy mégsem? egyébkén megdöbbentő, hogy a HB Lacettit olcsóbban meg lehet kapni, mint az új Suzuki Splasht. Bevallották, hogy nem tudtak még eladni belőle a Hollósék példáúl egyet sem. Akciósan (?) 2,9! Minek képzeli magát Esztergom? Gidy, te valamit nagyon elnéztél, mert az alap Suzuki splash 2.185.000Ft akciós ár nélkül! Nem az alapról beszéltem, igaz nem jeleztem, de akkor is sok érte, ha minden benne lenne, ami csak van a világon. Lehet, hogy egyen-nyakláncunk lesz? Én is akarok olyat, hol voltatok érte?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #94 Dátum: 2008. Május 14. - 19:11:40 » |
|
Akkor én most boldog, vagy boldogtalan vagyok? Enyém a fődij! Vagy mégsem? egyébkén megdöbbentő, hogy a HB Lacettit olcsóbban meg lehet kapni, mint az új Suzuki Splasht. Bevallották, hogy nem tudtak még eladni belőle a Hollósék példáúl egyet sem. Akciósan (?) 2,9! Minek képzeli magát Esztergom? Gidy, te valamit nagyon elnéztél, mert az alap Suzuki splash 2.185.000Ft akciós ár nélkül! Nem az alapról beszéltem, igaz nem jeleztem, de akkor is sok érte, ha minden benne lenne, ami csak van a világon. Lehet, hogy egyen-nyakláncunk lesz? Én is akarok olyat, hol voltatok érte? Én holnap ugrok be érte a Gombosékhoz, remélem még nem vitték el az összeset.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #95 Dátum: 2008. Május 14. - 19:12:28 » |
|
Akkor én most boldog, vagy boldogtalan vagyok? Enyém a fődij! Vagy mégsem? egyébkén megdöbbentő, hogy a HB Lacettit olcsóbban meg lehet kapni, mint az új Suzuki Splasht. Bevallották, hogy nem tudtak még eladni belőle a Hollósék példáúl egyet sem. Akciósan (?) 2,9! Minek képzeli magát Esztergom? Gidy, te valamit nagyon elnéztél, mert az alap Suzuki splash 2.185.000Ft akciós ár nélkül! Nem az alapról beszéltem, igaz nem jeleztem, de akkor is sok érte, ha minden benne lenne, ami csak van a világon. Lehet, hogy egyen-nyakláncunk lesz? Én is akarok olyat, hol voltatok érte? Én a X. ker. Kerepesi úton. Innen volt áthozva a Lacsika az M3-hoz, ahol vettem. Most nosztalgiáztam vele...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #96 Dátum: 2008. Május 15. - 15:00:51 » |
|
Elmentem a nyakpántért, hát nem egy csúcs minőség, de azért jó lesz. Kulcstartót nem sikerült szereznem, de egy Chevroletes tollat azt igen.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #97 Dátum: 2008. Május 15. - 18:05:00 » |
|
Elmentem a nyakpántért, hát nem egy csúcs minőség, de azért jó lesz. Kulcstartót nem sikerült szereznem, de egy Chevroletes tollat azt igen. Szuvenyira nyihaha, nye kukucsku protkou... Nekem meg tollam nincs. Tessék!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #98 Dátum: 2008. Május 15. - 18:45:41 » |
|
Janinak kulcstartót, LadLacnak tollat fogok adni, hogy ne legyenek hátrányos helyzetüek. Chevys nyakpántot nekem! Kisautót, majdnem, csak nem tettek a számok közé egy egyszerű kis tizedesvesszőt, így ottmaradt, sajnos.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #99 Dátum: 2008. Május 15. - 19:34:53 » |
|
Elmentem a nyakpántért, hát nem egy csúcs minőség, de azért jó lesz. Kulcstartót nem sikerült szereznem, de egy Chevroletes tollat azt igen. Szuvenyira nyihaha, nye kukucsku protkou... Nekem meg tollam nincs. Tessék! Van Chevroletes lufim is, vagyis a lányomnak ö kapta!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #100 Dátum: 2008. Május 15. - 19:42:06 » |
|
Elmentem a nyakpántért, hát nem egy csúcs minőség, de azért jó lesz. Kulcstartót nem sikerült szereznem, de egy Chevroletes tollat azt igen. Szuvenyira nyihaha, nye kukucsku protkou... Nekem meg tollam nincs. Tessék! Van Chevroletes lufim is, vagyis a lányomnak ö kapta! Nekem van tollam meg jegyzetfüzetem is. Múltkor adták, amikor voltam kipróbálni az új Aveot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #101 Dátum: 2008. Május 15. - 20:19:05 » |
|
Nekem van baseball sapim és pólóm is.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #102 Dátum: 2008. Május 15. - 20:26:39 » |
|
Nekem van baseball sapim és pólóm is.
Chevyklubos...nemde? Nekem viszont kizárólag lacettiklubos kell, chevrolet-kékben!!!!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #103 Dátum: 2008. Május 15. - 20:28:23 » |
|
Elmentem a nyakpántért, hát nem egy csúcs minőség, de azért jó lesz. Kulcstartót nem sikerült szereznem, de egy Chevroletes tollat azt igen. Szuvenyira nyihaha, nye kukucsku protkou... Nekem meg tollam nincs. Tessék! Van Chevroletes lufim is, vagyis a lányomnak ö kapta! Az biztos, hogy rendes felfújni való lufi? (mivel a lányod kapta) nem értetted félre? Upsz...bocsi, félrenéztem...azt hittem, Gidy apu hozzászólása volt.... Na mindegy, azért hagyom.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Május 15. - 20:30:38 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #104 Dátum: 2008. Május 15. - 21:16:52 » |
|
Cápa! A Te ajándékod, hogy ide válaszoljak, az lesz, hogy kihúzod a gyufát! Ugye tudod miért?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|