peti74
|
|
« Hozzászólás #45 Dátum: 2008. Január 19. - 22:17:56 » |
|
Hol írják a nyertesek névsorát? Milyen kupon? Milyen CD? Én mindenből kimaradok? Ahol ígérték, ott miért ezt látom még mindig?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Január 19. - 22:21:19 írta peti74 »
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
LuzsoSW
Friss hús
Nem elérhető
1.6 SW Elite
|
|
« Hozzászólás #46 Dátum: 2008. Január 19. - 23:08:25 » |
|
Azt elfelejtettem mondani hogy az újonnan vásárolt autóhoz kapok egy hetes tenerifei nyaralást (igaz ez timeshare rendszerű úgyhogy valszeg felejtős számomra)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #48 Dátum: 2008. Január 20. - 10:15:45 » |
|
Hol írják a nyertesek névsorát? Milyen kupon? Milyen CD? Én mindenből kimaradok? Ahol ígérték, ott miért ezt látom még mindig? Nyertesek névsora a szalonokban... Chevrolet zenei CD, autós, Chevys dalokkal... Ha neveztél az álomgarázsra, akkor kapsz postán kupont a Cevy központtól...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #49 Dátum: 2008. Január 20. - 10:16:37 » |
|
Hát most már aztán tényleg... Mikor osztottak Cd-t meg a többit? Nem mintha nagyon hiányozna, csak nem értem a módszert. Én hét elején voltam a szervízben, és semmi ilyenről nem hallottam. Igaz, a fél autót kicserélték gariban... Ladlac küldött Cd-jét sem értem. Beszéltem egy leányzóval a budaörsi GM központból, és megkérdeztem tőle, hogy hogy is van ez. Ő sem tudott semmiről. Lehet, hogy Ladlac a 008-as? Csak nehogy a CD megsemmisítse önmagát!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #50 Dátum: 2008. Január 20. - 10:25:35 » |
|
Hol írják a nyertesek névsorát? Milyen kupon? Milyen CD? Én mindenből kimaradok? Ahol ígérték, ott miért ezt látom még mindig? Nyertesek névsora a szalonokban... Chevrolet zenei CD, autós, Chevys dalokkal... Ha neveztél az álomgarázsra, akkor kapsz postán kupont a Cevy központtól... Én speciel neveztem, de mégsem küldtek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #51 Dátum: 2008. Január 20. - 12:09:07 » |
|
Utálni fogtok, ha bevallanám, hogy nekewm is van CD-m? Amcsi számok vannak rajta, vagy 18. Ha kewll valakinek, át lehet másolni. Őszintén szólva még nem hallgattam le, és arra sem emlékszem, hogy a GM-től, vagy valaki mástól kaptam-e. Szóval bocsi, hogy van. LadLac egyébként beépített GM-es, az tuti!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #52 Dátum: 2008. Január 20. - 12:14:01 » |
|
Utálni fogtok, ha bevallanám, hogy nekewm is van CD-m? Amcsi számok vannak rajta, vagy 18. Ha kewll valakinek, át lehet másolni. Őszintén szólva még nem hallgattam le, és arra sem emlékszem, hogy a GM-től, vagy valaki mástól kaptam-e. Szóval bocsi, hogy van. LadLac egyébként beépített GM-es, az tuti!
Akkor nyertem voltam az álomgarázsban.......
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #53 Dátum: 2008. Január 20. - 13:07:40 » |
|
Az már túl gyanus lett volna! Helyette megkaptad a legszebb, legjobb bordó SW-t, az sem semmi! Csík? Mosás? Radar? CD? Térkép? Miből mi lesz, van?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #54 Dátum: 2008. Január 20. - 18:54:27 » |
|
Az már túl gyanus lett volna! Helyette megkaptad a legszebb, legjobb bordó SW-t, az sem semmi! Csík? Mosás? Radar? CD? Térkép? Miből mi lesz, van?
Mosás OK. Sajna besötétedett... CD-m van. Falinaptár jön... Térkép van. 20 eFt-s benzinutalvány már kifogyasztva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #56 Dátum: 2008. Január 22. - 08:33:24 » |
|
Na tessék. Bekóstoltak. Pedig Én nem is... /igaz, a kutya sem véletlenül kopó./ Most, hogy igy irjátok, lehet hogy "van benne valami..."! Oda kell figyeljek magamra!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #57 Dátum: 2008. Január 23. - 10:54:45 » |
|
Na tessék. Bekóstoltak. Pedig Én nem is... /igaz, a kutya sem véletlenül kopó./ Most, hogy igy irjátok, lehet hogy "van benne valami..."! Oda kell figyeljek magamra! Ladlac! Ha kell segítség szólj nyugottan. (Van egy vizslám)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #58 Dátum: 2008. Január 23. - 11:16:19 » |
|
Na tessék. Bekóstoltak. Pedig Én nem is... /igaz, a kutya sem véletlenül kopó./ Most, hogy igy irjátok, lehet hogy "van benne valami..."! Oda kell figyeljek magamra! Ladlac! Ha kell segítség szólj nyugottan. (Van egy vizslám) A németjuhival "kiskutyámmal" beszállnék a kutyások táborába! (Vállaimra teszi mancsait és leveszi a fejemről a lasztit. )
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #59 Dátum: 2008. Március 10. - 16:46:12 » |
|
Nem sikerült Chevy-s takarót beszereznem a 15 eKm-s szervíz alkalmából sem. Pedig Gidy Cartárssal rajta voltunk...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 20. - 17:52:16 írta ladlac »
|
Naplózva
|
|
|
|
|