ladlac
|
|
« Hozzászólás #210 Dátum: 2008. Február 15. - 18:12:13 » |
|
Eddíg is tudtam, hogy helimnek nem lesz erőssége a szabadban való röpködés. Bár azért bíztam benne, hogy szélcsendben csak működni fog a dolog. Az eredmény (pedig nem is volt érezhető légmozgás) : Auuuuu. Részvétem Reptetőtárs. /én ezért csináltam tanulókeretet. hülyén néz ki, de hasznos./ Mit találtál el vele? Vagy oldalra billent? Van tartalékod hozzá? Ha gondolod segitek keresni? Fölközelben oldalra fordította a fuvallat. Esély nem volt korrigálni (felfogni se). Van (most már csak volt ) tartalék. Holnap viszem, hátha lesz rá hely+idő. (bár sztem nem) Max.utazik egyet. ...légpárna jelenség... Az egyik ellenségünk... Még szerencse, hogy volt tartalék. Ilyet nem is lehet korrigálni. Én most nem reptetek, mert a hidegben fel sem tudom emelni, szinte csak kúszik földközelben. Várom a meleget. Lehet hogy elhozom, de szerintem csak utaztatni fogom Én is. Kint sincs igazán hely, meg bennt sem. Majd tavasszal Visegrádon... Egy honlap FMS alá telepíthető helikről: http://www.helimaniacs.de/mod/downloads/
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 15. - 18:51:41 írta ladlac »
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #211 Dátum: 2008. Február 15. - 20:21:37 » |
|
Cápa! Ez több volt, mint gonosz megjegyzés! Tudhatnád, hogy a felnött- gyerekek sokkal jobban féltik a játékjaikat, mint a kisebb korú gyerköcök, így szegény Stocz, ha most nem érti a vicces megjegyzésed, én most speciel megértem. Engem valószinüleg megütött volna a guttmann. Szóval holnap próbálj valami különösen kedves lenni a főnökkel! Stocz! Ne haragudj erre a meggondolatlan viziszörnyre, nem tudta mit beszél! Kisautó, villanyvonat, heli, stb. az életünk szép része, ha eltörik, bennünk is eltörik valami, vagy megszakad a szívünk. Bár nyílván ez a mi hibánk...
Nem akarok kérkedni, de nem véletlenül morrantottam magamra a FŐNÖKÖT! Két célból is: egyrészt, hogy eljöjjön, másrészt, hogy kiengesztelhessem. Tudhatnád, hisz Te is nős vagy, hogy ez is egy taktikai húzás! Előbb felpiszkálni, felbosszantani, hogy aztán kiengesztelhesse az ember a másikat!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #212 Dátum: 2008. Február 15. - 20:47:06 » |
|
Lehet még szavazni, hogy holnap mi legyen az ebéd? Én, és Stocz is- gondolom, cápauszonylevest szeretnénk enni! Tudom, ez másikba is mehetett volna, de itt így érthetőbb! Már csurog is a nyálam...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #213 Dátum: 2008. Február 15. - 20:50:44 » |
|
Lehet még szavazni, hogy holnap mi legyen az ebéd? Én, és Stocz is- gondolom, cápauszonylevest szeretnénk enni! Tudom, ez másikba is mehetett volna, de itt így érthetőbb! Már csurog is a nyálam...
Gulyásra leadtam a szavazatodat. Csak nem visszatáncolnál?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #214 Dátum: 2008. Február 15. - 20:51:33 » |
|
Remélem hogy fasírtot nem akartok enni!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
msam
Bejáratós
Nem elérhető
Nubira III SX
|
|
« Hozzászólás #215 Dátum: 2008. Február 15. - 20:55:05 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #216 Dátum: 2008. Február 15. - 20:58:19 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #217 Dátum: 2008. Február 15. - 21:05:23 » |
|
Persze most már visszakozik, az előbb meg engesztelni akarta a Főnit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #218 Dátum: 2008. Február 21. - 21:40:59 » |
|
Áthelyezve újonnan létrehozott topicba.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 23. - 17:15:48 írta peti74 »
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #219 Dátum: 2008. Február 22. - 07:01:42 » |
|
Modellgyűjtők! Ajánlom figyelmetekbe! JátékCityKöszi! Csak fájditjuk a szivünket... De ha lesz Lacetti, gondolom az neked is befigyel???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fer962
|
|
« Hozzászólás #220 Dátum: 2008. Február 22. - 09:28:00 » |
|
Ha már a játéknál tartunk. Én napi 1-2 órát nyomom online a ProStretet drag módba. Gyorsulásban természetesen egy Chevy- t használok. Camaro SS muscle car. 1/4 mérföldön 5.43 s, 1/2 mérföldön 9.03 a rekordom. Két kerekezéshez Lotus Elise- t használok, rekordja 411 m. Jelenleg az online lista 19. helyén tanyázok xNOSxPantherx néven havi rangsorban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #221 Dátum: 2008. Február 22. - 10:09:49 » |
|
De ha lesz Lacetti, gondolom az neked is befigyel??? Feltétlenül!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #222 Dátum: 2008. Február 22. - 23:37:34 » |
|
Ma megjöttek a ceruza-akkuk. Energizer 2500-ösek. Ahogy számolom, a gyári akkupakk 600-as lehet, úgyhogy ennek bírnia kell! Este 8 óta 11-ig forrasztgattam, az idegbaj kerülgetett. Borzalmas, hogy mennyire nem ragad rá a cin az akku sarkaira! Per pillanat megáll rajta, de ha lenne valakinek valami ötlete, hogy lehet normálisan megforrasztani.. Lehet pár döcögős menetet lezavar a fiam és máris megadja magát valamelyik forrasz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #223 Dátum: 2008. Február 23. - 08:09:30 » |
|
Cápa! Te ugyis zseni vagy, hát csinálj nekik (akkuknak) egy tartót műanyagból, és abba tegyél érintkezőket, és akkor nem kell forrasztani. Lehet, hogy kapni is lehet ilyen tartót. Remélem elfér a megfelelő helyen persze. De mi van az eredeti tartóval? Oda nem cserélhető? Bocs, hogy okoskodtam, de hátha...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #224 Dátum: 2008. Február 23. - 08:50:36 » |
|
Ma megjöttek a ceruza-akkuk. Energizer 2500-ösek. Ahogy számolom, a gyári akkupakk 600-as lehet, úgyhogy ennek bírnia kell! Este 8 óta 11-ig forrasztgattam, az idegbaj kerülgetett. Borzalmas, hogy mennyire nem ragad rá a cin az akku sarkaira! Per pillanat megáll rajta, de ha lenne valakinek valami ötlete, hogy lehet normálisan megforrasztani.. Lehet pár döcögős menetet lezavar a fiam és máris megadja magát valamelyik forrasz! FLUXot neki! Megfolyasztja a cint, és tiszta, tapadós felületet hoz létre. Na, attól nem engedi el! Nekem van, de hogy juttatom el? Te meg a festéket? Nem jársz valamikor Zegen?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|