Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #645 Dátum: 2012. Szeptember 21. - 19:05:31 » |
|
Janinak:
Ez volt az első szolgálati autóm a Geofizikai Intézetnél. Majd jött a "mentős" UAZ, a GAZ 66-os, majd a BKV-nál az Ikarusok szép sorjában: Ik-260, IK-280, IK-435, IK-415 amelyekkel dolgoztam ezidáig. Kedvencem az IK-280-asból a 15 évi együttlét után a BPO-432 rendszámú "arculatos" gépsárkány. Szépen kéred Ladlac biztos neked adja.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #647 Dátum: 2012. Október 29. - 20:33:29 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #648 Dátum: 2012. Október 29. - 20:47:39 » |
|
Jani! Ez nem jön be nekem az Atlas-nál, pedig kéne. Hogyan lehet megrendelni? A Csepel, faros Ikarus, Pannónia bejön, ez csak a Te képeden ugrott be. Kellene!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #649 Dátum: 2012. Október 29. - 20:51:18 » |
|
Ezt csak szórólapon lehet megrendelni. Nekem van felesleges, majd adok.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #650 Dátum: 2012. Október 29. - 20:52:55 » |
|
Ilyet is lehet rendelni, megpróbálok szerezni ehhez is szórólapot.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #651 Dátum: 2012. Október 29. - 20:57:43 » |
|
Ezt csak szórólapon lehet megrendelni. Nekem van felesleges, majd adok. Köszi előre is, kérem szépen, mert ezt nem hagyhatom ki. Esetleg rendeld meg nekem is, és persze majd kifizetem, ha esetleg így egyszerűbb lenne. Köszi. Adatokat adok, ha kell hozzá, priviben, ha valamit nem tudnál, kérdd el... LadLacra is gondolj, szerintem harapni fog rá...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Október 29. - 21:00:26 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #652 Dátum: 2012. Október 29. - 21:09:18 » |
|
Ezt csak szórólapon lehet megrendelni. Nekem van felesleges, majd adok. Köszi előre is, kérem szépen, mert ezt nem hagyhatom ki. Esetleg rendeld meg nekem is, és persze majd kifizetem, ha esetleg így egyszerűbb lenne. Köszi. Adatokat adok, ha kell hozzá, priviben, ha valamit nem tudnál, kérdd el... LadLacra is gondolj, szerintem harapni fog rá... Ladlac már kapott jó pár darabot. Neki egész flottája lesz.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #653 Dátum: 2012. Október 31. - 18:49:05 » |
|
Ezt csak szórólapon lehet megrendelni. Nekem van felesleges, majd adok. Köszi előre is, kérem szépen, mert ezt nem hagyhatom ki. Esetleg rendeld meg nekem is, és persze majd kifizetem, ha esetleg így egyszerűbb lenne. Köszi. Adatokat adok, ha kell hozzá, priviben, ha valamit nem tudnál, kérdd el... LadLacra is gondolj, szerintem harapni fog rá... Harapott. Egész Buszvégállomásom lesz...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #654 Dátum: 2012. November 27. - 01:02:07 » |
|
A gyerkőcömnek modellvasutat szeretnék karácsonyra. (Már "vén ló 14 éves", de évek óta nyúz vele ) Tudom, hogy van 1-2 "fanatikus" a csapatban. Mit javasoltok, merre induljak? Amit tudok: kezdőszettet vennék, lehetőleg digitálisat (annyit hallottam, hogy ezzel több mozdonyt lehet egy sínen irányítani), aztán majd később ha akarja fejlesztheti. Ami fontos: váltósat!!!!!! :-) Volt neki vasútja, igaz nem méretarányos, fel is fejlesztettük mindenfélével, de váltót nem lehetett hozzá kapni. Konkrét linkeket, tanácsokat szívesen vennék. Köszi!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. November 27. - 01:20:25 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #655 Dátum: 2012. November 27. - 13:26:14 » |
|
http://vasutmodell.com/Csak aztán győzd pénzzel! (Nekem ma hoztak be megmutatni egy magyar festésű Nohabot és egy Gigantot H0 méretben. Csorgott a nyálam rendesen.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #656 Dátum: 2012. November 27. - 18:08:02 » |
|
http://vasutmodell.com/Csak aztán győzd pénzzel! (Nekem ma hoztak be megmutatni egy magyar festésű Nohabot és egy Gigantot H0 méretben. Csorgott a nyálam rendesen.) Megnéztem a dolgokat, és rájöttem, hogy nemcsak az autók gyűjteménye, hanem a H0 Piko dolgaim is óriási értéket képviselnek. Lehet, hogy anno, jó befektetés volt? Azt hiszem kijönne bőven már belőlük egy 1:1 méretű jó autó bőven, mondjuk egy Lacetti. Ha apránként vateráznám meg őket, gazdag lehetnék, de nem hiszem, hogy volna szívem eladni őket, hacsak nem egy szaudi olajmágnásnak, akinek nem számít, hogy forintban, vagy dollárban annyi, az annyi. Ez esetben elgyengülnék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #657 Dátum: 2012. November 28. - 07:03:39 » |
|
A gyerkőcömnek modellvasutat szeretnék karácsonyra. (Már "vén ló 14 éves", de évek óta nyúz vele ) Tudom, hogy van 1-2 "fanatikus" a csapatban. Mit javasoltok, merre induljak? Amit tudok: kezdőszettet vennék, lehetőleg digitálisat (annyit hallottam, hogy ezzel több mozdonyt lehet egy sínen irányítani), aztán majd később ha akarja fejlesztheti. Ami fontos: váltósat!!!!!! :-) Volt neki vasútja, igaz nem méretarányos, fel is fejlesztettük mindenfélével, de váltót nem lehetett hozzá kapni. Konkrét linkeket, tanácsokat szívesen vennék. Köszi! Még 2 link: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9119466http://forum.index.hu/Topic/showTopicList?t=9191459Kérdezgess.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #658 Dátum: 2012. November 28. - 14:50:51 » |
|
A Pólus Centerben Lego kiállítás van, gondolom kis, és nagy gyerekeknek jó program, pláne a felnőtteknek! Lehet nyálat csöpögtetni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #659 Dátum: 2012. November 28. - 16:35:09 » |
|
A gyerkőcömnek modellvasutat szeretnék karácsonyra. (Már "vén ló 14 éves", de évek óta nyúz vele ) Tudom, hogy van 1-2 "fanatikus" a csapatban. Mit javasoltok, merre induljak? Amit tudok: kezdőszettet vennék, lehetőleg digitálisat (annyit hallottam, hogy ezzel több mozdonyt lehet egy sínen irányítani), aztán majd később ha akarja fejlesztheti. Ami fontos: váltósat!!!!!! :-) Volt neki vasútja, igaz nem méretarányos, fel is fejlesztettük mindenfélével, de váltót nem lehetett hozzá kapni. Konkrét linkeket, tanácsokat szívesen vennék. Köszi! A linkeken kívül volna egy pár jó tanácsom. Az egyik és legfontosabb, hogy mi lesz a cél. A fiam is egy alapkészletről indult igaz analóggal és az is maradt. Ezekhez vásároltunk aztán kiegészítőket. Azért említettem a célt mert nagyon át lehet esni a ló túloldalára. Persze a fiam is terepasztalt akart (Ő most 15 éves, de úgy 7 éves korában kezdte) de a megfigyelés alapján az állandó át és új pálya építése izgatta ami ugye egy asztal esetén nem lehetséges. Ha terepasztalt akartok építeni akkor nagyon fontos tényező,hogy mennyi hely van hozzá. A kisebb rendelkezésre álló hely esetén a TT, a nagyobb hely esetén HO méretet ajánlom. A TT méret drágább, (és most már kapható is mert egy időben nem volt az) a HO hoz többféle és olcsóbb kiegészítő választható. Tehát, ha áldozni való pénzed van és szeretnél terepasztalt akkor digitális TT, ha csak szórakozás, próbálkozás, valamint gazdaságosság akkor analóg HO. Hozzáteszem, a fiam a modellről kezd leszokni mert a játék terén a számítógép jobban érdekli. Azonban a vonat iránti vonzalma megmaradt, mert vasutas szakmát tanul és továbbra is vágya, hogy mozdonyvezető legyen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|