ladlac
|
|
« Hozzászólás #600 Dátum: 2012. Február 01. - 18:30:04 » |
|
Naná, hogy megrendeltem, és nem hiszem, hogy egyedül leszek ezzel.... Várom még a 3 tengelyes Tatra óriás billenytyest is, ha majd... Hát Gida!! ...és még Én vagyok a rontás. Már meg is rendelted! Nem semmi. Ezek szerint ez NEM MARAD ? NEM MARAD? Nem marad ki! De akkor is "mások vittek rossz utakra engem" énekelhetném, ha volna hangom hozzá, de így csak lepötyögöm. Najó. Nem mintha Én nem rendeltem volna meg...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #601 Dátum: 2012. Február 14. - 10:28:27 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #602 Dátum: 2012. Február 14. - 11:45:02 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #603 Dátum: 2012. Február 14. - 12:00:39 » |
|
Jelenleg 1Ft. De mire vége az aukciónak lesz az 50eFt is.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #604 Dátum: 2012. Február 14. - 12:48:59 » |
|
Jelenleg 1Ft. De mire vége az aukciónak lesz az 50eFt is. Engem jelenleg nagyon érdekel. Nem lehet blokkolni a licitálást? Kivárok, hátha nem veszik észre mások. Bár itt van LadLac, és persze Te is. Várjuk ki a végét, és bízzunk a csodában! Én boldog lennék vele. Jöhetne ez is 990 Ft-ért, mint a Csepel, meg a faros Ikarus.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #605 Dátum: 2012. Február 14. - 14:14:17 » |
|
Jelenleg 1Ft. De mire vége az aukciónak lesz az 50eFt is. Engem jelenleg nagyon érdekel. Nem lehet blokkolni a licitálást? Kivárok, hátha nem veszik észre mások. Bár itt van LadLac, és persze Te is. Várjuk ki a végét, és bízzunk a csodában! Én boldog lennék vele. Jöhetne ez is 990 Ft-ért, mint a Csepel, meg a faros Ikarus. Nyugi, a múlt héten átfestés nélkül is 50 eFt-ért ment el egy... Ha kell valakinek, kb. 42 eFt-ért tudok hozatni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #606 Dátum: 2012. Február 16. - 13:41:25 » |
|
Jelentem, elkészült a terepasztalom. Sajnos hely hiányában máshol van, de ízelítőnek azért nézzétek meg a videóját. Érdemes volt nyugdíjba mennem, íme itt a gyümölcse: http://www.miniatur-wunderland.de/ majd tovább. Image Video. Remélem tetszeni fog minden gyereknek, gyerek- felnőttnek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Február 16. - 13:43:54 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #608 Dátum: 2012. Február 16. - 17:35:10 » |
|
Jelentem, elkészült a terepasztalom. Sajnos hely hiányában máshol van, de ízelítőnek azért nézzétek meg a videóját. Érdemes volt nyugdíjba mennem, íme itt a gyümölcse: http://www.miniatur-wunderland.de/ majd tovább. Image Video. Remélem tetszeni fog minden gyereknek, gyerek- felnőttnek. Hétvégén átugrom hozzád, elviszel, megmutatod?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #609 Dátum: 2012. Február 16. - 19:17:11 » |
|
Jelentem, elkészült a terepasztalom. Sajnos hely hiányában máshol van, de ízelítőnek azért nézzétek meg a videóját. Érdemes volt nyugdíjba mennem, íme itt a gyümölcse: http://www.miniatur-wunderland.de/ majd tovább. Image Video. Remélem tetszeni fog minden gyereknek, gyerek- felnőttnek. Hétvégén átugrom hozzád, elviszel, megmutatod? Engem is, engem is......
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #610 Dátum: 2012. Február 19. - 15:53:33 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #611 Dátum: 2012. Február 19. - 18:51:17 » |
|
Megérni megéri, de vagy még egyszer ennyi kell majd hozzá pótalkatrésznek, hogy folyamatosan üzemelni tudjon. Nem a vételára drága ezeknek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #612 Dátum: 2012. Február 19. - 19:36:54 » |
|
Megérni megéri, de vagy még egyszer ennyi kell majd hozzá pótalkatrésznek, hogy folyamatosan üzemelni tudjon. Nem a vételára drága ezeknek... Mármint a törésekre gondolsz, vagy a hamar kinyiffanó akksi helyett egy újra, esetleg a többi elektromos és mechanikus cuccra, amit előbb utóbb cserél az ember a kopás miatt, vagy mert tuningol? Igazából én úgy gondoltam a "megéri-e" kifejezést, hogy ha ezt veszi az ember, akkor később nem kerül-e sokba, ha váltok mondjuk HiMH akksira, vagy erről a 24MHz-es távról 2,4GHz-esre, vagy elektromos szabályzót cserélek, esetleg ebben lévő 3kg-os szervo helyett egy 9kg-os kerül bele, netán egy erősebb motor. Tehát lehet ezt fejleszteni, vagy olyat érdemes megvenni, ami már eleve 2,4GHz-es távszabos? Nézegettem ezt is, http://modellfutar.hu/maverick-strada-mt-evo-rtr.htmlebben már 2,4GHz-es a távszab és a szabályzó valamint a szervo is jobb. De megéri? Jó lenne okosnak lenni....fiam nagyon beindult ebben a témában és elérhető áron szeretnék örömet okozni neki, nem akarom, hogy csalódjon. Ez kis kieg lenne karácsonyra+ a NYÚL (na nem az, amelyiket Gidy ismer, mert az már senkinek semmit...!) hozná....kicsit megelőlegezve.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Február 19. - 19:47:03 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #613 Dátum: 2012. Február 19. - 20:19:00 » |
|
Megérni megéri, de vagy még egyszer ennyi kell majd hozzá pótalkatrésznek, hogy folyamatosan üzemelni tudjon. Nem a vételára drága ezeknek... Mármint a törésekre gondolsz, vagy a hamar kinyiffanó akksi helyett egy újra, esetleg a többi elektromos és mechanikus cuccra, amit előbb utóbb cserél az ember a kopás miatt, vagy mert tuningol? Igazából én úgy gondoltam a "megéri-e" kifejezést, hogy ha ezt veszi az ember, akkor később nem kerül-e sokba, ha váltok mondjuk HiMH akksira, vagy erről a 24MHz-es távról 2,4GHz-esre, vagy elektromos szabályzót cserélek, esetleg ebben lévő 3kg-os szervo helyett egy 9kg-os kerül bele, netán egy erősebb motor. Tehát lehet ezt fejleszteni, vagy olyat érdemes megvenni, ami már eleve 2,4GHz-es távszabos? Nézegettem ezt is, http://modellfutar.hu/maverick-strada-mt-evo-rtr.htmlebben már 2,4GHz-es a távszab és a szabályzó valamint a szervo is jobb. De megéri? Jó lenne okosnak lenni....fiam nagyon beindult ebben a témában és elérhető áron szeretnék örömet okozni neki, nem akarom, hogy csalódjon. Ez kis kieg lenne karácsonyra+ a NYÚL (na nem az, amelyiket Gidy ismer, mert az már senkinek semmit...!) hozná....kicsit megelőlegezve. A tunning is sokba van, de a sima kopása is drága. Hol egy felfüggesztés, vagy hajtási pucuka, kerék, stb amire folyamatosan kell költeni. Haverom benne volt egy időben, nem is az akksi volt a gond, bár 2-3 garnitúra abból sem árt. Inkább mindig kellett hozzá valami, pedig nem volt törve, borítva a paripa. 1-2 óra intenzív száguldozás után, mindig volt valami nyüg. Pedig voltak különböző set-jei. / parketta, aszfalt, szönyeg, stb gumik, kerekek, gátlók, ... / Nem lebeszélni akarlak, mert hatalmas élmény, de kell hozzá tőke rendesen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #614 Dátum: 2012. Február 19. - 20:30:03 » |
|
Megérni megéri, de vagy még egyszer ennyi kell majd hozzá pótalkatrésznek, hogy folyamatosan üzemelni tudjon. Nem a vételára drága ezeknek... Mármint a törésekre gondolsz, vagy a hamar kinyiffanó akksi helyett egy újra, esetleg a többi elektromos és mechanikus cuccra, amit előbb utóbb cserél az ember a kopás miatt, vagy mert tuningol? Igazából én úgy gondoltam a "megéri-e" kifejezést, hogy ha ezt veszi az ember, akkor később nem kerül-e sokba, ha váltok mondjuk HiMH akksira, vagy erről a 24MHz-es távról 2,4GHz-esre, vagy elektromos szabályzót cserélek, esetleg ebben lévő 3kg-os szervo helyett egy 9kg-os kerül bele, netán egy erősebb motor. Tehát lehet ezt fejleszteni, vagy olyat érdemes megvenni, ami már eleve 2,4GHz-es távszabos? Nézegettem ezt is, http://modellfutar.hu/maverick-strada-mt-evo-rtr.htmlebben már 2,4GHz-es a távszab és a szabályzó valamint a szervo is jobb. De megéri? Jó lenne okosnak lenni....fiam nagyon beindult ebben a témában és elérhető áron szeretnék örömet okozni neki, nem akarom, hogy csalódjon. Ez kis kieg lenne karácsonyra+ a NYÚL (na nem az, amelyiket Gidy ismer, mert az már senkinek semmit...!) hozná....kicsit megelőlegezve. A tunning is sokba van, de a sima kopása is drága. Hol egy felfüggesztés, vagy hajtási pucuka, kerék, stb amire folyamatosan kell költeni. Haverom benne volt egy időben, nem is az akksi volt a gond, bár 2-3 garnitúra abból sem árt. Inkább mindig kellett hozzá valami, pedig nem volt törve, borítva a paripa. 1-2 óra intenzív száguldozás után, mindig volt valami nyüg. Pedig voltak különböző set-jei. / parketta, aszfalt, szönyeg, stb gumik, kerekek, gátlók, ... / Nem lebeszélni akarlak, mert hatalmas élmény, de kell hozzá tőke rendesen. Értem...köszi a tanácsot. Na még átgondolom, megbeszélem a gyerkőccel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|