Stocz
|
|
« Hozzászólás #135 Dátum: 2008. Január 11. - 03:22:49 » |
|
Stocz, Te aztán tényleg komolyan gondoltad! Nekem meg csak fájdítjátok a szívem! De következő talira tessék hozni mindenkinek!
Na ennyire gondoltam komolyan (tegnap érkezett):
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #136 Dátum: 2008. Január 11. - 09:56:09 » |
|
Igazán helyes helikopter. Én nem szeretek repülni, de egy ilyet kipróbálnék. Inkább a hajók vonzanak, nálunk meg van víz bőven.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #137 Dátum: 2008. Január 11. - 10:15:55 » |
|
Stocz, Te aztán tényleg komolyan gondoltad! Nekem meg csak fájdítjátok a szívem! De következő talira tessék hozni mindenkinek!
Na ennyire gondoltam komolyan (tegnap érkezett): Gratula Pilótatárs. Ez lassan kész légierő lesz.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #138 Dátum: 2008. Január 11. - 13:20:28 » |
|
Na ennyire gondoltam komolyan (tegnap érkezett): Gratula Pilótatárs. Ez lassan kész légierő lesz. Találkozóra tessék ezekkel érkezni, majd felváltva a társaságot felcipelni madártávlatba, hogy gyönyörködhessen felülről is a lacsikban! (megjegyzem...ha elhozzátok, biztos nem kell gondolkodnom azon, hogy fiamnak mit kell hoznia a Jézuskának! Amennyire imádja ezeket a távirányítós dolgokat, repcsiket, hajókat, le sem fogja venni a szemét róluk! Van neki két terepjárója is (egyik X5-ös BMW rendes négykerékhajtással), de azok csak ceruzaakksis amatőr cuccok. Egy-két órát bírják, aztán 10-et meg tölteni kell. Kaposújlakon is volt egy-két modellautó, azokat is űzték ott az aszfalton, mentek vagy 60-nal. Szerencsére sokat nem látott fiam belőle, mert nem lenne azóta nyugtom.)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Január 11. - 13:25:51 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #139 Dátum: 2008. Január 11. - 17:24:16 » |
|
Akinek nincs helije, az is mehet azért majd a talira? Helyettesíthető esetleg F1-es BMW-vel? Nem szueretnék szégyenben maradni ugyanis. H0-ás kisvasút? Az sajnos nem igazán mobil. Ha lesz ott viz, akkor gyönyörű vitorlás is jöhetne? Játszani akarok! Mindenesetre viszek néhány kisautót vigasznak magamnak....
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #140 Dátum: 2008. Január 11. - 19:34:25 » |
|
Ezek a helik nem bírják ám még egy óráig sem (állítólag. még nem próbáltam, de biztosan úgy van). Modelltől függően 10-20 perc között van a rep.idejük egy töltéssel. Utána ~1 óra a töltés. És ráadásul "indoor" gépek (már Ladlac-é és az enyém). Lehet őket kint is használni, de csak szélcsendben. Egy reptéren pedig ritkán van ilyen (emlékeim szerint ). Vezetni őket pedig csak szimulátoros vizsga után (vagy vastag pénztárcával) lehet. A Kaposújlaki terveknél kéretik a fentieket figyelembe venni. Persze azért viszem!!! De remélem hamarabb is összejövünk egy kis próbára, amint jó idő lesz (és kellő rutin - a részemről). Városliget, hajógyári-sziget. Pl.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #141 Dátum: 2008. Január 11. - 19:37:42 » |
|
Nekem a kicsi beltéri, de a nagy kültéri. Elvégre 300 m-es hatótávja van, 51 cm rotorátmérő. Ha beltér, minimum tornaterem.
Egy kép a "flottáról":
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #142 Dátum: 2008. Január 11. - 19:40:42 » |
|
Ezek a helik nem bírják ám még egy óráig sem (állítólag. még nem próbáltam, de biztosan úgy van). Modelltől függően 10-20 perc között van a rep.idejük egy töltéssel. Utána ~1 óra a töltés. És ráadásul "indoor" gépek (már Ladlac-é és az enyém). Lehet őket kint is használni, de csak szélcsendben. Egy reptéren pedig ritkán van ilyen (emlékeim szerint ). Vezetni őket pedig csak szimulátoros vizsga után (vagy vastag pénztárcával) lehet. A Kaposújlaki terveknél kéretik a fentieket figyelembe venni. Persze azért viszem!!! De remélem hamarabb is összejövünk egy kis próbára, amint jó idő lesz (és kellő rutin - a részemről). Városliget, hajógyári-sziget. Pl. A 10-15 perces repidő áll, a töltés tényleg kb 1 óra. Viszont tartalék akksi nélkül tilos indulni bárhova... A szimulátoros vizsgán lassan túlvagyok, ma már lebegtem a lépcsőházba... Száraz, enyhébb időben mehet a próba! Hajógyári sziget ideális...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #143 Dátum: 2008. Január 11. - 19:46:06 » |
|
Mégjobb lenne a Városliget! Megnéznélek titeket! Szóljatok, ha készen álltok!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #144 Dátum: 2008. Január 11. - 19:50:10 » |
|
Mégjobb lenne a Városliget! Megnéznélek titeket! Szóljatok, ha készen álltok!
Gidy Koma! Neked külön bemutatót tartunk a Városligetben, ha akarod... De eljöhetsz velünk a hajógyárira is, ha gondolod. Keresünk neked is repülő alkalmatosságot, egy repcsit megajánlok... Természetesen lehet rc autóval is jönni. Én is hozom a Ferkót akkor...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #145 Dátum: 2008. Január 11. - 19:54:24 » |
|
Akinek nincs helije, az is mehet azért majd a talira? Helyettesíthető esetleg F1-es BMW-vel? Nem szueretnék szégyenben maradni ugyanis. H0-ás kisvasút? Az sajnos nem igazán mobil. Ha lesz ott viz, akkor gyönyörű vitorlás is jöhetne? Játszani akarok! Mindenesetre viszek néhány kisautót vigasznak magamnak....
Lehet választani: távirányítós légy, távirányítós repülő, távirányítós helikopter. Ebböl tudok rendelkezésedre bocsátani egy szettet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #146 Dátum: 2008. Január 11. - 19:56:38 » |
|
LadLac! Verhetetlen vagy!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #147 Dátum: 2008. Január 11. - 20:00:12 » |
|
LadLac! Verhetetlen vagy!
Dehogy! "Csak" majd 36 éves "gyerek"...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #148 Dátum: 2008. Január 11. - 20:34:35 » |
|
Ezek a helik nem bírják ám még egy óráig sem (állítólag. még nem próbáltam, de biztosan úgy van). Modelltől függően 10-20 perc között van a rep.idejük egy töltéssel. Utána ~1 óra a töltés. És ráadásul "indoor" gépek (már Ladlac-é és az enyém). Lehet őket kint is használni, de csak szélcsendben. Egy reptéren pedig ritkán van ilyen (emlékeim szerint ). Vezetni őket pedig csak szimulátoros vizsga után (vagy vastag pénztárcával) lehet. A Kaposújlaki terveknél kéretik a fentieket figyelembe venni. Persze azért viszem!!! De remélem hamarabb is összejövünk egy kis próbára, amint jó idő lesz (és kellő rutin - a részemről). Városliget, hajógyári-sziget. Pl. A 10-15 perces repidő áll, a töltés tényleg kb 1 óra. Viszont tartalék akksi nélkül tilos indulni bárhova... A szimulátoros vizsgán lassan túlvagyok, ma már lebegtem a lépcsőházba... Száraz, enyhébb időben mehet a próba! Hajógyári sziget ideális... Felhívnám figyelmeteket egy olyan szerkezetre, amit az autó szivargyújtóba dugva a 12 V-ot 230-ra alakítja át. Kéretik ilyet beszerezni, mert nem maradhatunk 10 perces repülési idővel a tarsolyunkban estig Kaposújlakon!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #149 Dátum: 2008. Január 11. - 20:50:40 » |
|
A biztonság kedvéért, Cápa hozhatna egy generátort is, mert neki Kaposújlak már közelebb lesz, és ezt megtehetné az AIR LACETTI-nek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|