gatsy
|
|
« Hozzászólás #45 Dátum: 2007. December 04. - 09:59:12 » |
|
NFS ProStreetet próbálta már valaki?
Milyen versenyek vannak? Mi az alapstory? Milyen erőgép kell hozzá?
Nálam a kombináció: Asus K8N-E Delux, Athlon 64 2800+, 512Mb RAM Radeon 9550 128 Mb
Tehát ez is van már ca. 3 éves.
Nekem a Most Wanted van. Namármost elketyeg az 1 GB RAM-mal, de nem az igazi. Videókarim meg csúfságos hozzá. Félig vannak a dolgok beállítva, de néha nyúlkál a vinyóhoz és ritkán megakad, de alig észrevehető. Prostreetre mondják, hogy erőgép kell, enyémen élvezhetetlen lenne. Bár nem hivatalos, de úgy hallom, hogy eleve duplamagos proci, valamilyen 7 vagy 8-as sorozatú GT kártya és legalább 1 GB, de inkább 2 GB RAM. A MW nálam normálisan fut, kisebb törésekkel, de egyáltalán nem zavaró. Ill. "egy oldalon" olvastam róla véleményeket, miszerint ca. ilyen kombinációval élvezhetően futott. Gondoltam megkérdezem olyan emberektől, akikkel közelebbi kapcsolatom van, vásárlás előtt!;)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #46 Dátum: 2007. December 04. - 12:50:20 » |
|
Pro Street Rendszerigény: Minimum: Windows 98, Millenium Edition, 2000 Professional, XP Operációs rendszer Intel Pentium III (vagy kompatibilis) 700Mhz - es vagy nagyobb CPU 32MB DirectX 9 kompatibilis videókártya (Geforce2 vagy nagyobb) 128MB RAM DirectX kompatibilis hangkártya 2 GB szabad hely a Merevlemezen 8X CD-ROM Videókártya: ATI Radeon 7500 felett (ajánlott: 9600 ) Nvidia Nforce GPU Nvidia GeForce2 (esetleg ha van akkor nagyobb) Matrox Parhelia Nem kell megrémülni, legfeljebb nem látunk mindent a környezetből! Élsimítás, textura-szűrés, egyéb ingyom-bingyom visszavenni, aztán hadd szóljon! Érdemes feltenni! Igaz, még én sem kezdtem el!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #47 Dátum: 2007. December 04. - 13:00:21 » |
|
Ezt ismeritek?: http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtestMegmondja, mit várhattok a géptől az adott játékkal kapcsolatban! Bár szerintem 1-2 játéknál túlzottan leosztályozza a config-ot!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bzsazsa
|
|
« Hozzászólás #48 Dátum: 2007. December 04. - 19:43:34 » |
|
Pro Street Rendszerigény: Minimum: Windows 98, Millenium Edition, 2000 Professional, XP Operációs rendszer Intel Pentium III (vagy kompatibilis) 700Mhz - es vagy nagyobb CPU 32MB DirectX 9 kompatibilis videókártya (Geforce2 vagy nagyobb) 128MB RAM DirectX kompatibilis hangkártya 2 GB szabad hely a Merevlemezen 8X CD-ROM Videókártya: ATI Radeon 7500 felett (ajánlott: 9600 ) Nvidia Nforce GPU Nvidia GeForce2 (esetleg ha van akkor nagyobb) Matrox Parhelia Nem kell megrémülni, legfeljebb nem látunk mindent a környezetből! Élsimítás, textura-szűrés, egyéb ingyom-bingyom visszavenni, aztán hadd szóljon! Érdemes feltenni! Igaz, még én sem kezdtem el! Hááát nem tudom, de az biztos hogy a szomszédom gépén próbáltuk és 800x600 ban semmi élsimítás és egyéb finomságok mellett igen csak szaggatott. Az ő gépe: AMD 754 3000+Sempron ,1Gb ddr, Ati 9600Pro 256 Mb vga.... Egyébként ez a hivatalos igény: MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS =========================== Windows XP and VISTA with latest service pack installed Intel Pentium 4 (or equivalent) CPU running at 2.8GHz or higher (3.0GHz if running Windows Vista) 128Mb DirectX compliant video card with Pixel shader 2.0 or above (AGP and PCIe only) using a supported chipset (see below) 512MB RAM (1GB if running Windows Vista) DirectX compatible sound card 7.6 GB of HD space required to install game 8X or faster DVD Drive DirectX 9.0c June 2007 edition (included) ( Az enyémen mén )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #49 Dátum: 2007. December 04. - 19:48:55 » |
|
Gidynek igértem, küldöm:
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #50 Dátum: 2007. December 04. - 20:12:37 » |
|
Pro Street hanyagolható játék szvsz. A gépem bírja, lévén nem alap Viszont az irányíthatósága nagyon gáz. Bill felejtős, viszont a G25 kormányt meg nem lehet bekalibrálni rajta. Próbáltam joyal, na azt sem. 10-es skálán gyenge 3-as szerintem
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #51 Dátum: 2007. December 04. - 20:24:45 » |
|
Pro Street hanyagolható játék szvsz. A gépem bírja, lévén nem alap Viszont az irányíthatósága nagyon gáz. Bill felejtős, viszont a G25 kormányt meg nem lehet bekalibrálni rajta. Próbáltam joyal, na azt sem. 10-es skálán gyenge 3-as szerintem Azért, mert ennek már próbáltak egy kis szimulátor jelleget kölcsönözni! Ez nekem sem jön be!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #52 Dátum: 2007. December 04. - 21:10:46 » |
|
Pro Street hanyagolható játék szvsz. A gépem bírja, lévén nem alap Viszont az irányíthatósága nagyon gáz. Bill felejtős, viszont a G25 kormányt meg nem lehet bekalibrálni rajta. Próbáltam joyal, na azt sem. 10-es skálán gyenge 3-as szerintem Azért, mert ennek már próbáltak egy kis szimulátor jelleget kölcsönözni! Ez nekem sem jön be! Hát ez elég messze van tőle. NR2003 és mod-jai, LFS, rFactor. Na azok simek. A NFS meg arcade. Pro Street kapott egy kis törésmodellt, és ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #53 Dátum: 2007. December 05. - 09:05:36 » |
|
Mivel nekem bejön az arcade, meg az egész NFS sorozat is, ill. úgy néz ki a gépem is alkalmas nagyjából rá, egy próbát teszek. Kormány van, bár nem nagy márka, ed force-os, és elég jól kezelhető és kalibrálható (volt eddig az előző részeknél), remélem most is jó lesz.
A szimulátorokat mostanában azért nem kedvelem, mert több időbe telik a beállítás, mint maga a versenyzés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bzsazsa
|
|
« Hozzászólás #54 Dátum: 2007. December 05. - 18:16:06 » |
|
Hát igen próba szerencse.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #55 Dátum: 2007. December 06. - 20:42:03 » |
|
Mivel nekem bejön az arcade, meg az egész NFS sorozat is, ill. úgy néz ki a gépem is alkalmas nagyjából rá, egy próbát teszek. Kormány van, bár nem nagy márka, ed force-os, és elég jól kezelhető és kalibrálható (volt eddig az előző részeknél), remélem most is jó lesz.
A szimulátorokat mostanában azért nem kedvelem, mert több időbe telik a beállítás, mint maga a versenyzés.
Jó az NFS. Nekem az előző részek bejöttek, és mind billentyűvel, mind kormánnyal lehetett normálisan játszani, de a pro street valahogy nem jött össze nekik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #56 Dátum: 2007. December 09. - 15:06:47 » |
|
Játszik valaki a traviánnal? Ez egy csak online játszható stratégiai játék. Ha ezen a linken keresztül regisztráltok és lesz 75-ös népességetek akkor nekem szereztek 20 aranyt. http://www.travian.hu/?uc=hu3_18564Ha kell tudok segíteni. A 3, 4, 5-ös szerveren is vannak falvaim.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #57 Dátum: 2007. December 09. - 19:24:03 » |
|
Jó az NFS. Nekem az előző részek bejöttek, és mind billentyűvel, mind kormánnyal lehetett normálisan játszani, de a pro street valahogy nem jött össze nekik Elég jól megy billentyűvel, csak hát törik, picit kevés a gép...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #58 Dátum: 2007. December 09. - 19:28:51 » |
|
Jó az NFS. Nekem az előző részek bejöttek, és mind billentyűvel, mind kormánnyal lehetett normálisan játszani, de a pro street valahogy nem jött össze nekik Az Undergroundból nekem csak az üldözés hiányzott, ezért szereztem meg a Most Wanted-et. De a Carbon pl már nem gyere be...nem volt idegzetem kitanulni az elejét, inkább elkezdtem elölről megint a MW-et!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
bzsazsa
|
|
« Hozzászólás #59 Dátum: 2007. December 10. - 21:04:38 » |
|
Nem tudja -e valaki hogy a Gf 7900gs re való Zalman hűtő jó -e 8800Gt-re?
Ugyanis nagyon hangos,rohadtul melegszik alapból 65-68 crysis ,blacksite alatt 95 fokos és be is lassul a procija fél óra game után!!
Köszi kollégák!!
üdv bzsazsa
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|