bzsazsa
|
|
« Hozzászólás #30 Dátum: 2007. November 22. - 21:12:45 » |
|
Vazze! Ez durva! Mennyi ennek az ára?
Kb egy karcos lökkös újrafújása /~60.000,-/ A nyúzott hátsó lökösömet 15 rugóért újrafújták okosba. Olcsón megúsztad Még a G5-ös Logi egérnél is olcsóbban, amit a héten vettek nálam Te is szakmabeli vagy? Számtech bótos?!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #31 Dátum: 2007. November 22. - 21:14:28 » |
|
Vazze! Ez durva! Mennyi ennek az ára?
Kb egy karcos lökkös újrafújása /~60.000,-/ A nyúzott hátsó lökösömet 15 rugóért újrafújták okosba. Olcsón megúsztad Még a G5-ös Logi egérnél is olcsóbban, amit a héten vettek nálam Te is szakmabeli vagy? Számtech bótos?! Aha, bótos, szervízes
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
jegi
Friss hús
Nem elérhető
Lacsi szimpátiatag /Mazda 6/
|
|
« Hozzászólás #32 Dátum: 2007. November 29. - 11:55:18 » |
|
Hello gamblerek!Van vkinek tapasztalata a Race the WTCC játékkal?Mikor megszereztem örültem, mint majom a farkának, aztán jött a nagy csalódás. :'(Lehetetlen irányitani a Lacsit/mert persze őt választottam/, próbáltam finomitani a beállitásokon, de nem segített!Most tényleg csak kormánnyal lehet játszani vagy én vagyok béna?
ÉN IS AZT AJÁNLOM SZEREZ BE EGY KORMÁNYT MERT ANÉLKÜL EGY NORMÁLIS KÖRT SE BIRTAM MENI Hát kszi a válaszokat. Egyrészt örülök, hogy nem vagyok béna, ha másnak se megy, másrészt akkor kell szereznem cuccot hozzá!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #33 Dátum: 2007. November 29. - 20:58:22 » |
|
Arról nem is szólva, hogy mennyivel élvezetesebb a játék egy Force-os kormánnyal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #34 Dátum: 2007. November 29. - 21:05:08 » |
|
Arról nem is szólva, hogy mennyivel élvezetesebb a játék egy Force-os kormánnyal.
Hát, igen! Én először megrémültem, mikor kirántotta a kezemből! Pótolhatatlan a játékélmény, amit nyújt!!!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
bzsazsa
|
|
« Hozzászólás #35 Dátum: 2007. December 02. - 14:50:57 » |
|
Nem játszotta ki esetleg valaki a Crysis játékot? mert elakadtam egy helyen...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #36 Dátum: 2007. December 03. - 09:12:42 » |
|
Én még fel sem mertem tenni, mert a 7600GS nem bírkózik meg vele, aztán csak elveszi a kedvem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #37 Dátum: 2007. December 03. - 10:16:02 » |
|
Én még fel sem mertem tenni, mert a 7600GS nem bírkózik meg vele, aztán csak elveszi a kedvem! 7600GS? Hmmm...én meg 5700LE-vel erőlködöm...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #38 Dátum: 2007. December 03. - 11:12:51 » |
|
Én még fel sem mertem tenni, mert a 7600GS nem bírkózik meg vele, aztán csak elveszi a kedvem! 7600GS? Hmmm...én meg 5700LE-vel erőlködöm... Ezt is fél éve még harmincért vettem, most meg tizenöt! Már 8600GT-t lehet kapni annyiért, vagy olcsóbban!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #39 Dátum: 2007. December 03. - 12:14:59 » |
|
Én még fel sem mertem tenni, mert a 7600GS nem bírkózik meg vele, aztán csak elveszi a kedvem! 7600GS? Hmmm...én meg 5700LE-vel erőlködöm... Ezt is fél éve még harmincért vettem, most meg tizenöt! Már 8600GT-t lehet kapni annyiért, vagy olcsóbban! Na igen, de értelme nem lenne a tuningnak, ugyanis az alaplapom is, -mint az egész cucc- 3 éves A7V880-as, AMD Celeron 2600+ 1,8GHz(vagy fordítva?hmm) proci, 1GB RAM..stb. Ha sikerülne feltornászni az alaplapi órajelet (na nem jumperolással , inkább egy cserével), akor érdemes lenne egy GT kártya, még ha 128 MB maradna is.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #40 Dátum: 2007. December 03. - 19:24:03 » |
|
Én még fel sem mertem tenni, mert a 7600GS nem bírkózik meg vele, aztán csak elveszi a kedvem! 7600GS? Hmmm...én meg 5700LE-vel erőlködöm... Ezt is fél éve még harmincért vettem, most meg tizenöt! Már 8600GT-t lehet kapni annyiért, vagy olcsóbban! Na igen, de értelme nem lenne a tuningnak, ugyanis az alaplapom is, -mint az egész cucc- 3 éves A7V880-as, AMD Celeron 2600+ 1,8GHz(vagy fordítva?hmm) proci, 1GB RAM..stb. Ha sikerülne feltornászni az alaplapi órajelet (na nem jumperolással , inkább egy cserével), akor érdemes lenne egy GT kártya, még ha 128 MB maradna is. AMD Celeron olyan, mint a Subaru Lacetti Nem AMD Athlon?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. December 03. - 20:52:13 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
bzsazsa
|
|
« Hozzászólás #41 Dátum: 2007. December 03. - 20:47:50 » |
|
Közben sikerült továbbjutnom már az utolsó pályán vagyok. Őszintén szólva az én gépemet is eléggé izzasztja ez a játék pedig annyira nem kicsi A64 6000+X2 proci ,3Gb ram ,8600Gt.. Ma jött meg a haverom 8800Gt-je na azzal má' szépen mén Csak 65 papírba kerül
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #42 Dátum: 2007. December 03. - 20:55:14 » |
|
Én még fel sem mertem tenni, mert a 7600GS nem bírkózik meg vele, aztán csak elveszi a kedvem! 7600GS? Hmmm...én meg 5700LE-vel erőlködöm... Ezt is fél éve még harmincért vettem, most meg tizenöt! Már 8600GT-t lehet kapni annyiért, vagy olcsóbban! Na igen, de értelme nem lenne a tuningnak, ugyanis az alaplapom is, -mint az egész cucc- 3 éves A7V880-as, AMD Celeron 2600+ 1,8GHz(vagy fordítva?hmm) proci, 1GB RAM..stb. Ha sikerülne feltornászni az alaplapi órajelet (na nem jumperolással , inkább egy cserével), akor érdemes lenne egy GT kártya, még ha 128 MB maradna is. AMD Celeron olyan, mint a Subaru Lacetti Nem AMD Athlon? Bocsika...AMD Sempron 2600+ ASUS A7V880 as alaplapban...arra emlékeztem, hogy valami ....on a vége. Most itthon ránéztem, de napközben a melóhelyen ha megöltek se tudtam volna kimondani!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #43 Dátum: 2007. December 03. - 23:03:21 » |
|
NFS ProStreetet próbálta már valaki?
Milyen versenyek vannak? Mi az alapstory? Milyen erőgép kell hozzá?
Nálam a kombináció: Asus K8N-E Delux, Athlon 64 2800+, 512Mb RAM Radeon 9550 128 Mb
Tehát ez is van már ca. 3 éves.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #44 Dátum: 2007. December 04. - 00:48:06 » |
|
NFS ProStreetet próbálta már valaki?
Milyen versenyek vannak? Mi az alapstory? Milyen erőgép kell hozzá?
Nálam a kombináció: Asus K8N-E Delux, Athlon 64 2800+, 512Mb RAM Radeon 9550 128 Mb
Tehát ez is van már ca. 3 éves.
Nekem a Most Wanted van. Namármost elketyeg az 1 GB RAM-mal, de nem az igazi. Videókarim meg csúfságos hozzá. Félig vannak a dolgok beállítva, de néha nyúlkál a vinyóhoz és ritkán megakad, de alig észrevehető. Prostreetre mondják, hogy erőgép kell, enyémen élvezhetetlen lenne. Bár nem hivatalos, de úgy hallom, hogy eleve duplamagos proci, valamilyen 7 vagy 8-as sorozatú GT kártya és legalább 1 GB, de inkább 2 GB RAM.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|