akidobos
|
|
« Hozzászólás #15 Dátum: 2007. November 18. - 22:24:52 » |
|
Nekem nincs gamer gépem-csak egy noti-de a Quake III-at toltam elég sokáig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #16 Dátum: 2007. November 19. - 12:07:54 » |
|
Fiúk! Egy játékanalfabéta ad most nektek ötletet a legújabb /190.sz./ Lóerő-ből: Amatőr Autó Szimulátor Verseny! 2007. 12.02.-én, helyszín: Lurdy Ház Nagyszínpad, kategória: FIA GT, pálya: Indianapolis /F1 verzió/. Részletek, és jelentkezés: L. H. 1. em. Szimulátor terem, telefon: 06-70-259-3905, internet: www.szimulatorterem.hu Hát nekem ennyíre futotta, de másnak lehet, hogy segítettem játszani, ha ért hozzá. Hajrá fiúk! Üdv: LadiGidy
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #17 Dátum: 2007. November 19. - 12:44:49 » |
|
Hardver múltam a ZX Spectrum,Primo,Ht1080Z,Comm16,64,+4, PC286XT, AT, 386-..... Szoftverben leginkább a C64 játékok, majd minden PC játék ami közkézen forgott. Amikor a PC-k db robbanása volt, onnan már se a hardver +se a szoftver nem kötött le igazán. Amin a mai napig szivesen molyolok a Civlization sorozat. De minden érdekeset megnézek, ritka az igazán új, eredeti 5letre épülő játék. Hiába a múlt kisért ...majd mindenre emlékszem. Ez olyan mint...ez annak a klónja....stb
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
jegi
Friss hús
Nem elérhető
Lacsi szimpátiatag /Mazda 6/
|
|
« Hozzászólás #18 Dátum: 2007. November 21. - 18:19:58 » |
|
Hello gamblerek!Van vkinek tapasztalata a Race the WTCC játékkal?Mikor megszereztem örültem, mint majom a farkának, aztán jött a nagy csalódás. :'(Lehetetlen irányitani a Lacsit/mert persze őt választottam/, próbáltam finomitani a beállitásokon, de nem segített!Most tényleg csak kormánnyal lehet játszani vagy én vagyok béna?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #19 Dátum: 2007. November 21. - 18:35:22 » |
|
Hello gamblerek!Van vkinek tapasztalata a Race the WTCC játékkal?Mikor megszereztem örültem, mint majom a farkának, aztán jött a nagy csalódás. :'(Lehetetlen irányitani a Lacsit/mert persze őt választottam/, próbáltam finomitani a beállitásokon, de nem segített!Most tényleg csak kormánnyal lehet játszani vagy én vagyok béna?
Álltalában a kormányt preferálják a játékok. Sajnos sokat nem is lehet gombról normálisan irányítani.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
bzsazsa
|
|
« Hozzászólás #20 Dátum: 2007. November 21. - 18:41:53 » |
|
Én passzolok, FPS ben jobban otthon vagyok..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #21 Dátum: 2007. November 21. - 19:14:25 » |
|
Igen, megvan mindkettő rész. Billentyűről felejtsd el. A mai játékok közül elég kevés élvezhető billel. Max az NFS, meg egy két arcade típusú játék. Ha több ilyen autós gamed van, akkor érdemes beszerezni valami jóképességü kormányt. Logitech Momo-t ajánlanám, bár árilag nem éppen felhasználó barát, de csak jó tudok elmondani róla, 3 évig nyúztam.
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #22 Dátum: 2007. November 21. - 19:21:03 » |
|
Igen, megvan mindkettő rész. Billentyűről felejtsd el. A mai játékok közül elég kevés élvezhető billel. Max az NFS, meg egy két arcade típusú játék. Ha több ilyen autós gamed van, akkor érdemes beszerezni valami jóképességü kormányt. Logitech Momo-t ajánlanám, bár árilag nem éppen felhasználó barát, de csak jó tudok elmondani róla, 3 évig nyúztam. Nekem is Logitech van, bár nem MOMO, de nagyon jó. Én is ajánlanám...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #23 Dátum: 2007. November 21. - 20:30:46 » |
|
A Race the WTCC-ről még nem is hallottam, de most biztos, hogy lehúzom valahonnan! Nekem Logitech Formula Force EX kormányom van (Force FeedBack), bátran merem ajánlani, az ára is elérhető (15000)!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #24 Dátum: 2007. November 21. - 21:03:05 » |
|
A Race the WTCC-ről még nem is hallottam, de most biztos, hogy lehúzom valahonnan! Nekem Logitech Formula Force EX kormányom van (Force FeedBack), bátran merem ajánlani, az ára is elérhető (15000)!
Így van. A Logi az egyik legjobb, nekem csak az volt eddíg, egyet leszámítva, ami 3 napig volt jó. De azóta csak Logi. Most egy G25-el nyúzom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #25 Dátum: 2007. November 21. - 21:36:38 » |
|
Vazze! Ez durva! Mennyi ennek az ára?
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #26 Dátum: 2007. November 21. - 21:46:00 » |
|
Kb egy karcos lökkös újrafújása /~60.000,-/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vigjanos
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #27 Dátum: 2007. November 22. - 12:56:49 » |
|
ÉN IS AZT AJÁNLOM SZEREZ BE EGY KORMÁNYT MERT ANÉLKÜL EGY NORMÁLIS KÖRT SE BIRTAM MENI
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bzsazsa
|
|
« Hozzászólás #28 Dátum: 2007. November 22. - 16:40:12 » |
|
Kb egy karcos lökkös újrafújása /~60.000,-/ A nyúzott hátsó lökösömet 15 rugóért újrafújták okosba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #29 Dátum: 2007. November 22. - 18:57:18 » |
|
Kb egy karcos lökkös újrafújása /~60.000,-/ A nyúzott hátsó lökösömet 15 rugóért újrafújták okosba. Olcsón megúsztad Még a G5-ös Logi egérnél is olcsóbban, amit a héten vettek nálam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|